Biokväll

Hej på er! Hade tänkt slänga in ett inlägg igårkväll när vi hade varit på bio. Men vi kom hem så himla sent så det får bli idag istället.

Vi såg filmen Quick som handlar om fallet Thomas Quick. I filmbeskrivningen står det ”QUICK berättar historien om journalisterna Hannes Råstam och Jenny Küttim som ensamma bestämmer sig för att ta sig ann lögnerna som fällde Thomas Quick. Besatta av att hitta sanningen bestämmer de sig för att gå till botten med det komplicerade rättsfallet, och ju mer de grävde desto större visade sig lögnen vara…”

Visst låter den spännande? Kan säga att den var sjukt intressant och man fick lite en chock över hur saker gått till då den är baserad på verkliga händelser. Jag tyckte den va bra iallafall!

Idag vaknade jag upp med världens halsont så har inte klivit ur sängen än. Så det kommer nog bli en slö dag för min del med mycket te och glass. Ikväll ska vi dock iväg på hockey. Det blir kul!

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Jag vill sååå gärna se den filmen, har väntat i evigheter haha. Mest för att Alba August är min absoluta favoritskådis haha. Kramnouw.com/bellevetherese
zandrakangstrom
zandrakangstrom,
Ja hon var så bra! Jag har tidigare sett henne i serien The Rain 😍nouw.com/zandrakangstrom
BellEveTherese
BellEveTherese,
Hon är fantastisk i Unga Astrid också 😊. Kramnouw.com/bellevetherese
zandrakangstrom
zandrakangstrom,
Aha! Jag får kolla in den då. Kram! 😃nouw.com/zandrakangstrom
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så mysigt med bio 🥰nouw.com/emmaakarlegrund
zandrakangstrom
zandrakangstrom,
Ja det är vardagslyx 😍nouw.com/zandrakangstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229