Hemmagjord pizza

Hej på er! I eftermiddag har jag strykt och bytt gardiner i alla rum. Eftersom vissa var för långa med så var jag tvungen att lägga upp dom så det tog sin lilla tid om jag säger så. Men det blev bra så känns som att man går in i december nu när det är lite juligt här hemma. Kan visa er lite bilder imorgon när alla stjärnor och pynt är framme!

Ikväll käkade jag och Jimmy så god pizza som vi gjorde här hemma. Hur enkelt som helst och tog inte så lång tid! Vi tog bara stora tortillas, smetade på pizzasås och hällde på ost som vi sedan lät stå i ugnen en stund. Toppade sedan med prosciutto, ruccola och balsamico. Tips!!

😍😍

Gillar

Kommentarer

Prommis i solen

Vilken skön start på dagen det blev idag! Jag tog en skön sovmorgon och sedan gjorde jag bananpannkakor till frukost. Lyx enligt mig! Och solen skiner ute och lyser upp lägenheten så mycket. Detta har man längtat efter!

Efter frukosten drog jag på mig tjocka kläder för att ta en skön promenad i solen. Rätt kallt ändå men solen värmde skönt. Så det blev en timmes promenad! Nu ska jag och Jimmy slänga skräp och sen handla lite. Sen kanske jag ska börja adventspynta lite 😍

Hur fint?!

Gillar

Kommentarer

Black Friday

Då var dagen här alltså, Black Friday! Affärerna i stan öppnade tidigt idag så jag har redan varit ute och kikat runt. Tyvärr hittade jag inget så blev att beställa hem massa från internet. Älskar att få alla julklappar klara i god tid så man slipper stressa längre fram. När jag kom hem så låg det massa snö på marken också! Hur mysigt vore det inte med en vit advent? Och kanske om det kunde hålla fram till jul? Man ska väll dock inte hoppas på för mycket hehe..

För övrigt blir det en innedag för min del. Har världens halsont och känner mig rätt trött så känner mest för att ligga i soffan idag, och så kommer det antagligen att bli. Hoppas ni får en fin dag!

Gillar

Kommentarer