Tillbaka till vardagen

Som rubriken lyder är det nu tillbaka till vardagen. Dock är det inte praktik längre utan självständigt arbete i svenska. Idag på morgonen åkte jag och Magda till Nybro för att intervjua en lärare och sedan blev det raka vägen hem för att börja skriva. Så en kopp kaffe, datorn och en tråkig lärobok är mitt sällskap för tillfället 😴

Gillar

Kommentarer

Jul i Vinterland

Hallå på er! Helgen har gått i rasande fart och idag är det dags att åka hem mot Sverige igen. Har varit en så mysig helg 💕 Här kommer lite bilder från julmarknaden som vi var på i lördags.

Gillar

Kommentarer

Ut på tur

Hej på er! Idag har vi varit på lite utflykt. Vi har bland annat varit i Fagerstrand och kollat på lägenheterna som våra vänner köpt och ska flytta till nästa år. Sedan var vi på Kopås batteri som är en plats med gamla bunkrar och vapen som användes under andra världskriget. Det var en helt fantastisk utsikt och vädret var riktigt skönt idag!

Gillar

Kommentarer

En skön löptur

Såhär härligt såg det ut idag när jag och Angelica var ute och sprang i Havslätt. Jag som har världens sämsta kondition orkade ändå (med lite pushande) ta mig igenom den längsta slingan på 7.5 kilometer. Så himla skönt att ha det gjort alltså. Och sedan blev det kycklingsallad till middag. Känslan när man tränat och ätit bra mat är oslagbar 🙌

Gillar

Kommentarer

Andra plats!

Hej på er! Ett sent inlägg blir det idag men har verkligen inte haft tid innan.

Jag har iallafall varit i Kalmar under dagen för seminarium på universitetet. Efteråt hamnade vi på Wayne´s för lite plugg. Drack en så god chai latte och fick också liiiite plugg gjort.

Kom sedan hem från skolan vid typ 17. Då knöt jag skorna och drog ut på en lång promenad i kylan. Rätt skönt ändå. Jimmy kom hem från jobbet vid 18 och då bytte vi om snabbt och drog ner till Badholmen. Där mötte vi Jimmys mamma samt några vänner till familjen som vi skulle äta middag med och köra musikquiz.

För min del blev det en hummersoppa som var smaskens! Dock nallade jag lite pommes från Jimmy också.. Temat på kvällens quiz var blandat och det var något som passade oss perfekt för vi kammade hem en andra plats! Wow!! Så av 18 lag kom vi tvåa alltså. Jag är ju sällan på quiz men detta är nog första och sista gången som jag hamnar på pallplats haha! Priset var iallafall 300kr till hela laget så vi bestämde att det får bli en quiz om några veckor igen. Så kul!

Så sammanfattningsvis har det varit en bra dag och en bra kväll 💗 Imorgon blir det plugg med Magda och Angelica och sedan är det helg. Äntligen!

Gillar

Kommentarer

Tulpaner 🌸

Den här buketten pryder vårt köksbord så fint! Älskar verkligen levande blommor. Piffar upp hemmet lite nu när det är så mörkt och kallt ute 🌸

Gillar

Kommentarer