Ut på tur

Hej på er! Idag har vi varit på lite utflykt. Vi har bland annat varit i Fagerstrand och kollat på lägenheterna som våra vänner köpt och ska flytta till nästa år. Sedan var vi på Kopås batteri som är en plats med gamla bunkrar och vapen som användes under andra världskriget. Det var en helt fantastisk utsikt och vädret var riktigt skönt idag!

Gillar

Kommentarer

En eftermiddag i Oslo

Hej på er! Vi har som sagt varit en sväng inne i Oslo i eftermiddag. Direkt när vi kom fram käkade vi fetaste godaste bullen med smörkräm. Åh så god den var! Och så stor haha.

Därefter kollade vi runt i lite affärer. Blev tyvärr inte så mycket shopping för det är så sjukt stressande att kolla i butiker när man har killar med sig alltså haha.

Vi var sedan på en julmarknad. Tänker att jag visar er bilder från det typ imorgon. Vi käkade också god thaimat och sedan tog vi bussen hem. Det regnade typ hela kvällen så vi var helt dyngsura när vi kom hem. Då var det skönt att krypa ner i soffan med tända ljus framför tvn. Och nu är det läggdags så vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

Julehus

Hallå på er! Igår på kvällen var vi framme hos våra vänner i Drøbak. Var verkligen helt slut efter den långa resan så somnade rätt fort sen.

Vi har idag käkat frukost ute på ett café och sedan kollat runt här i staden. Vi har varit inne i ett julehus med massa massa julsaker och kikat lite. Dock handlade vi inget för vi ska snart ta bussen in till Oslo och gå på julmarknad. Snön vräker ner så det är lite mysig julfeeling ändå. Hörs ikväll 💕

Gillar

Kommentarer

En typisk studentdag

Hej på er! Idag har varit en typisk "studentdag" med massa plugg i Kalmar. Vi hade en föreläsning på morgonen, käkade  matlåda (fancy ju) och sedan satt vi på UB och pluggade fram till 15.30 typ. Har slunkit ner en och annan kaffe emellanåt också hehe.. 

Kom precis hem nu faktiskt och är rätt seg i huvudet. Ska börja med maten och sedan får det bli en sväng till gymmet för att rensa skallen lite. Härliga måndag! 

Gillar

Kommentarer

Svampplockning

Hej på er! Förmiddagen har tillbringats ute i skogen ihop med mamma i jakt efter kantareller. Vi har ju som vanligt otur så hittade inte alls mycket.. Så tråkigt! Dock har det ändå varit skönt väder och mysigt att gå i runt. Nu ska jag åka hemåt och fixa något att äta. Är vrålhungrig!

Gillar

Kommentarer

Hemmakväll

Hej på er! Dagen har gått i ett och jag har hunnit med både det ena och det andra. Skönt! Nu har vi precis käkat planka som jag har lagat och det var så gott! Lite lyx behövs ibland alltså. Sen ska vi bara mysa resten av kvällen. Love it! 😍

Gillar

Kommentarer