Nya glas

Innehåller affiliate-länkar

För någon vecka sedan hämtade jag ut ett stort paket från Jotex som innehöll ett gäng nya glas! Har velat byta ut våra gamla från IKEA sedan juni typ så nu var det på tiden. Var dock lite skeptisk mot att beställa glas ifall dom skulle vara trasiga när jag fick hem dom, men icke! Dom är hela och jättefina! Jag är verkligen så nöjd ✨

Höga glasen HÄR // Låga glasen HÄR

Gillar

Kommentarer

Veckan vänder

Hej på er! Onsdag och veckan vänder. Hur fort går inte tiden?! Tror ni kommer tröttna på mig för jag skriver det exakt hela tiden märker jag haha.
Men iallafall, just nu har jag lite planeringstid så jag sitter och rättar massa diagnoser i matte som min klass har gjort. Det är så himla kul att se vad dom kan och hur jag ska kunna planera kommande undervisning. Idag går jag till 5 så kommer inte vara hemma förrän efter 6.. Men men, det är värt det. Dessutom är det snart helg 😉

Gillar

Kommentarer

Födelsedagsfirande

Hej! Den här dagen har gått i ett. Som vanligt har jag varit på praktik och kom hem runt 17. Jimmys mamma fyller 50 år idag så direkt när jag kom hem åkte vi dit och firade henne med mat och tårta. Vi kom precis hem därifrån och nu blir det att kolla fotboll innan läggdags. Herregud så fort dagarna går!

Min fina💗
Vi hade köpt en bukett med rosor samt en kryssning för två. Hon blev jätteglad!

Gillar

Kommentarer

Fredagsfika

Idag efter skolan drog jag och några klasskompisar till ett mysigt fik. Där satt vi i ungefär 2 timmar och snackade och mumsade på godsaker. Så jäkla bra inledning på helgen alltså. Tog sedan bussen från Kalmar så kom hem för inte så länge sen. Köpte med mig sushi på hemvägen också som jag nu ska käka framför tvn. Mmm, bara massa godsaker idag.

​Bästa bästa 💓

Gillar

Kommentarer

Kort, glad och tacksam

Hej! Idag var mamma och jag i Kalmar då hon fick biljetter till Pernilla Wahlgrens show i julklapp. Vi åkte rätt tidigt för att hinna med att shoppa och käka mat innan. Showen var bra och Pernilla är så rolig och har sån himla röst. Ja, det var toppen helt enkelt! Nu är jag hemma och håller på att packa ryggsäcken inför skolan imorgon.

Gillar

Kommentarer

Tjejkväll

Vilken toppenkväll det blev! Vi var hemma hos Julia och hängde ikväll. Blev mat och snacks och massa skitsnack. Love it! Nu ska jag sova för imorgon blir det Kalmar med mamsi.

Gillar

Kommentarer