En eftermiddag i Oslo

Hej på er! Vi har som sagt varit en sväng inne i Oslo i eftermiddag. Direkt när vi kom fram käkade vi fetaste godaste bullen med smörkräm. Åh så god den var! Och så stor haha.

Därefter kollade vi runt i lite affärer. Blev tyvärr inte så mycket shopping för det är så sjukt stressande att kolla i butiker när man har killar med sig alltså haha.

Vi var sedan på en julmarknad. Tänker att jag visar er bilder från det typ imorgon. Vi käkade också god thaimat och sedan tog vi bussen hem. Det regnade typ hela kvällen så vi var helt dyngsura när vi kom hem. Då var det skönt att krypa ner i soffan med tända ljus framför tvn. Och nu är det läggdags så vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

Julehus

Hallå på er! Igår på kvällen var vi framme hos våra vänner i Drøbak. Var verkligen helt slut efter den långa resan så somnade rätt fort sen.

Vi har idag käkat frukost ute på ett café och sedan kollat runt här i staden. Vi har varit inne i ett julehus med massa massa julsaker och kikat lite. Dock handlade vi inget för vi ska snart ta bussen in till Oslo och gå på julmarknad. Snön vräker ner så det är lite mysig julfeeling ändå. Hörs ikväll 💕

Gillar

Kommentarer

🔜 Norway

Yes!!! Praktiken tog slut idag och nu rullar vi mot våra vänner i Norge! Kommer säkert hem sent så hörs imorgon! 🥰

Gillar

Kommentarer

Mitt 2017

WOOOW vad tiden gått fort! Helt fantastiskt och imorgon är det 2018. Hoppas det blir precis lika bra som detta. Jag ska fortsätta rocka och försöka ta tag i mitt liv när det gäller hälsa och träning. Hur det går återstår att se såklart hehe.


Ett stort tack till alla som varit med och gjort 2017 så himla fantastiskt. Nu hoppas vi på ett precis lika bra 2018 😍

Gillar

Kommentarer

Mina julklappar

Okej nu har ni fått vänta tillräckligt länge. Jag ska visa en del av vad jag och Jimmy fick i julklapp (då vissa saker va till oss båda). Som sagt är jag så nöjd med allt😍

Smiiiink. Väldigt bra grejer som kommer till användning!

En cromecast som jag önskat mig och ett presentkort på Hemtex. Presentkortet kom till användning igår om jag säger så. Hemtex är en så rolig affär.

Döläcker bricka från mina föräldrar och sötaste armbandet från Jimmy <3

Köksprylar! Knivseten köpte jag faktiskt till Jimmy och det andra fick vi från mina föräldrar och från Jimmys morfar. Jimmy blev jätteglad över fritösen haha 🙈

Gillar

Kommentarer

Shopping

Hej hej! Idag har det blivit en shoppingdag med mammi. Har köpt en massa saker till lägenheten så det kommer verkligen att bli sååå fint hemma! Är just nu i Berga och ska snart packa ihop mina saker och åka hem till stan. Vill så himla gärna plocka upp och göra fint hemma nu hihi 🙈

Gillar

Kommentarer