Veckan vänder

Hej på er! Onsdag och veckan vänder. Hur fort går inte tiden?! Tror ni kommer tröttna på mig för jag skriver det exakt hela tiden märker jag haha.
Men iallafall, just nu har jag lite planeringstid så jag sitter och rättar massa diagnoser i matte som min klass har gjort. Det är så himla kul att se vad dom kan och hur jag ska kunna planera kommande undervisning. Idag går jag till 5 så kommer inte vara hemma förrän efter 6.. Men men, det är värt det. Dessutom är det snart helg 😉

Gillar

Kommentarer

Födelsedagsfirande

Hej! Den här dagen har gått i ett. Som vanligt har jag varit på praktik och kom hem runt 17. Jimmys mamma fyller 50 år idag så direkt när jag kom hem åkte vi dit och firade henne med mat och tårta. Vi kom precis hem därifrån och nu blir det att kolla fotboll innan läggdags. Herregud så fort dagarna går!

Min fina💗
Vi hade köpt en bukett med rosor samt en kryssning för två. Hon blev jätteglad!

Gillar

Kommentarer

En bra måndag

Hej hörni!! Som rubriken lyder har den här dagen varit så himla bra. Tydligen finns bra måndagar också, fast de är väldigt sällsynta. Skämt o sido. Jag har idag cyklat med min klass till simhallen. Trots storm ute var det en så skön cykeltur och tiden gick så snabbt i simhallen. Sedan hade jag en så himla bra mattelektion som eleverna uppskattade och det är alltid kul!

Trots att jag kom hem sent (typ 30 min sedan) var jag inne på Maxi och köpte mig en bukett rosor. Visst blir man glad av blommor?! Jimmy hade dessutom mat klar när jag kom hem och det uppskattades mycket! Nu ska jag snart iväg till gymmet för ett svettigt pass och sedan blir det sängen för en ny fantastisk dag. Hoppas ni alla haft en bra dag 💗

Gillar

Kommentarer

Så nöjd

Alltså förlåt för att allt jag skriver handlar om böcker eller plugg eller andra skolrelaterade saker, men det är ju så att jag studerar på heltid nu. Jag är även väldigt noggrann med att vara ute i god tid med saker och därför har jag skrivit på en uppgift lite varje kväll sen skolan började.

Dock tycker jag det är jobbigt att veta vilken kurslitteratur man ska köpa eller inte. Många har rått mig till att inte köpa några böcker då det är så himla dyrt (mellan 300-600kr) men när alla andra i min klass köper böcker så får jag lite panik över att jag inte gjort det. Därför är jag så himla nöjd över att jag hittade två böcker på en köp och sälj-sida på facebook. Dessa två böcker för 500kr bara! Vet folk i min klass som köpt 4 stycken för 1500kr så är jättenöjd!
Så tips till alla er som studerar; köp begagnat.

Gillar

Kommentarer

Vart tog tiden vägen?

WOW denna dagen har verkligen gått i ett. Blev en lång dag i skolan och var hemma runt halv sex. Därefter var jag tvungen att slänga ihop något att äta och sen åka iväg för att köra stängning på Coop. Så först nu kan jag börja koppla av lite. Dock har jag en katt som är i behov av lite lek, så först det och sedan sängen. Tur att jag har sovmorgon imorgon!

Gillar

Kommentarer

En kort dag

Att gå i skola mellan 8-10.30 kan jag nog vänja mig vid. Högskola va inte så svårt som jag trodde 😉 skämt o sido! Hade bara en lektion idag och efter 10.30 var det självstudier. Jag gick till biblioteket och fixade lite och sen åkte jag hem vid tolv.

Till min stora lycka fick jag spendera några timmar med Jimmy innan han åkte till jobbet. Annars hade jag nog varit kvar i Kalmar lite längre och pluggat. Men det hinner jag en annan dag! Nu sitter jag nyduschad i soffan och käkar nektariner och ser på tv. Var på step förut så är helt slut verkligen. Härlig känsla dock 🙈

Ursäkta för dessa tråkiga bilder, jag tar inte så många på en dag.

Gillar

Kommentarer