Vart tar tiden vägen?

Alltså vart tog den här måndagen vägen? Som vanligt klagar jag över att tiden springer iväg för mig. På ett sätt är det ju lite skönt då detta är sista veckan innan höstlov, men jag känner att jag inte hänger med riktigt?

Stannade kvar på skolan lite efter eleverna slutat idag för att förbereda morgondagen. Min lärare från universitetet kommer på besök och ska kolla en lektion så det pysslade jag med som sagt. När jag kom hem blev det direkt ett pass på gymmet och sedan laga middag och duscha. Och nu sitter jag med en kopp te i soffan och försöker varva ner. Som ni hör är det verkligen fullt upp och jag ska snart krypa ner i sängen. Hoppas ni haft en fin måndag!

Gillar

Kommentarer

En trött söndag

Herregud så trött jag är idag. Vi somnade runt 03 igår och idag var man uppe hyfsat tidigt ändå. I vanlig ordning har det blivit veckohandling och tvätt. Sedan åkte jag till mina föräldrar för att käka middag. Det är såå lyxigt att bli bjuden! Vi har också hunnit med en promenad med Bonzo. Skönt att komma ut och röra på sig.

Tog lite bilder på han när vi var hemma igen. Hur fin är han inte? 😭

Gillar

Kommentarer

Födelsedagsfest

Hej på er! Ikväll är det 50årsfest för Jimmys mamma som fyllde i veckan. Jag håller i lite aktiviteter så jag är riktigt taggad! Kvällens outfit ser ut såhär 👇🏼

Gillar

Kommentarer

Magisk kväll ✨

Magisk kväll igår på Ullevi. Nu är vi på väg hem till Småland igen.

Gillar

Kommentarer

I GBG

Hej på er. Idag tog vi bilen till Göteborg för att bo på hotell och kolla konsert. Ni kanske förstår att vi ska se Håkan Hellström på Ullevi. Så vi kom till vårt hotell runt tretiden och sen åkte vi buss in till centrum och hittade en restaurang att äta på. Blev både varmrätt och efterrätt 🙈 Så nu är vi redo för konsert. Vi har precis kommit in på arenan och satt oss. Så nu ska vi bara vänta på att han börjar spela.

Gillar

Kommentarer

Bilder från Gotland

Dåså allihopa. Nu är vi hemma från Gotland alltså. Hade kunnat stannat någon dag till men samtidigt så skönt att komma hem. Dock ska vi iväg snart igen. Redan imorgon ska vi åka iväg till Göteborg faktiskt, men mer om det sen. Här har ni bilder från vår vistelse på Gotland.

Första dagen vi var på Gotland åkte vi till Blå lagunen och badade och fikade. Dock badade ju inte jag som vanligt då det inte är Mexico-värme i vattnet. Sedan åkte vi och kollade på några raukar innan vi åkte hemåt igen.

På kvällen kollade vi på solnedgången nere vid hamnen och man kan ju undra om det finns något finare och mysigare egentligen? Att bara sitta i sin killes knä och se ut över det öppna havet medan solen går ner. Vilken dröm ju?

Och som ni vet så var vi på Tofta en dag och solade och badade. Dock var det bara 17 grader i vattnet men jag var faktiskt i. Fast bara någon minut och jag vet inte ens om man kan räkna det som premiärdopp, men men.

Gillar

Kommentarer