så du har man varit ledig två dagar då beger vi oss till jobb och jobbar lite riktigt underbart, men vädret är inte lika underbart regn och blåsigt tråkigt! aja positiv energi är vad vi vill taggar till nu!(:
verkligen älskar mitt jobb!
ikväll efter jobb blir det storstäda lägenheten!
tack för mig!

PussPuss:*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 51 Readers

Likes

Comments

Hejsan! 
det var ett  bra tag sen jag bloggade , nu ska det blir skärpning under tiden jag varit borta från bloggen så har det hänt en hel del i mitt liv ! 

Jag är så klart inom hemtjänsten det jobbet lämnar jag inte i första taget! 
sedan flyttar jag till en 2a på första plan med stort trädäck ( altan) riktigt mysigt flyttade in här i slutet på Mars trivs faktiskt riktigt bra lite små fix kvar men det tar sin tid! 
Så slog det mig i dag när jag satt i min ensamhet och tänkte med kaffet i handen....

För exakt ett år sedan satt jag orolig för att inte kunna ta studenten och rädd för att inte få ett jobb, var deprimerad, var sambo & var rädd för att allt skulle gå utför!
livet var verkligen sämst då , Efter seperationen har allt bara gått uppåt
Jag har ett toppen jobb där jag trivs bättre än någonsin , jag har en egen bostad som är helt perfekt , & jag lyckades i skolan ,jag lever mitt eget liv passar på att leva innan jag binder mig resten av livet till någon. Alla tankar jag hade för ett år sen har blivit toppen!
Jag älskar mitt liv som det är i dag vissa dagar får man kämpa, men varje dag är ingen kamp längre!
Tack vare min familj & mina underbara vänner står jag där jag står idag
JAG ÄLSKAR ER ALLA som stötta mig genom hela förra sommaren

Mitt liv är så gott som komplett ingenting att klaga på ovanpå allt fått en hel del nya vänner på resan vilket är riktigt underbart! 

Tack för mig Pusspuss :*

Likes

Comments

Hej Bloggen! 

Idag har vi äntligen nyårsafton , äntligen kan vi lägga 2013 bakom oss och Zandra ! 

Nu är det Emilia som gäller och så klart ett helt nytt liv.. Imorgon börjar det med stenhård träning äta ordentligt! och så klart sluta röka! Nu beger jag mig till ett 15-22 pass på jobb innan jag firar min nyår.

Hejdå 2013 & välkommen 2014!

Puss;*

Likes

Comments

Nyss kommit hem från ett pass 15-22 underbart älskar mitt jobb på äldreboendet! Det är så underbart när vårdtagarna uppskattar en hjälp och deras leende när man ler till dem det värmer i hjärtat... Nu ska jag sova i morgon jobbar jag 7-22 underbart! Julafton och allt! Jobbar även 25 & 31 och förhoppningsvis fler dagar emellan :D

Likes

CommentsI September förändrades livet riktigt mycket för min del..  Till det positiva! 

Jag bodde Sambo fram till September , Sedan tog det slut och jag flytta därifrån :) 

åkte på arbetsintervju i Lund på Majestic ( telefonförsäljare ) och även i Malmö på connecting sweden, 
2 dagar senare ringer det från majestic igen och jobbet är mitt! Jag åkte då samtidigt in på akuten och blev inlagd pga av tarmifektion rädd att chefen skulle ersätta min plats med någon annan men efter 3 dagar på sjukhus och en klar förbättring blir jag sjukskriven veckan ut + 1 vecka till för att bli återställd! när det var dags för jobbet var det kvar och blev mitt , vikarierad även på ett äldreboende i kävlinge..  Efter att kollat upp lite vilket som passa mig bäst efter 2 månader på båda ställena sa jag upp mig i lund och valde att stanna hos dem äldre i kävlinge där jag är än idag :) 

Jag bestämde mig även för att ändra mitt liv totalt! varför leva kvar i det gamla , Började träffa nya vänner och prata med nytt folk , klippte av mitt slitna hår och valde att det skulle klippas jätte kort just för att det ska kunna växa ut och bli jätte långt och fint i gen valde att det var dags för viktnedgång! med hjälp av modifast & träning rasa jag 11 kg!! Nu är det dags för dem två sista ändringarna! 

Jag ska bli klar med körkortet snarast! Och byta namn! sen är jag den jag verkligen vill vara ! 

Det är sjukt att så mycket kan förändras till något så otroligt bra på bara 3 månader! jag lever i den dröm jag drömt om nu visst jag har några kilo kvar men jag är på god väg jag mår toppen ingen deppig Carlsson längre livet är helt enkelt så bra! :)

Vilja , våga och kunna är allt som behövs! :)

Skriver snart igen Puss;*

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt att jag inte varit inne på länge.. Men det har varit mycket att tänka på så nu drar jag i gång i med mitt bloggande i nästa inlägg läser ni om hur mitt liv ser i ut i dag och det kommer komma upp senare i kväll så håll koll :)
Nu ska jag natta min systerdotter som måste sova :) 

Kolla in om en timme så drar jag i gång med ett ordentlig inlägg :) 

Puss:*

Likes

Comments

Jag har insett att det inte finns något på denna jord som kan få mig att tveka! Jag ska alltid göra det jag vågar vill och kan! Inte en chans att någon ska få stå i vägen!
Kan börja med att jag tog Steget att klippa av mitt hår! Underbar förändring känner mig som en ny person! Lovely!
Lördags eftermiddagen ser ut som så att jag myser ner mig i sängen med hundarna och en bra film kommer ett nytt inlägg ikväll eller imorgon

PussPuss :*

Likes

Comments

sometimes I wish I had a pair of wings
so I could fly up and greet you,
Just for a minute, get a chance to get answers to my questions.
Questions I will go with my life
I love you more than anything in this world det finn så många frågor jag vill ha svar på som aldrig kan bli besvarade.. Värst av allt är att vi aldrig får veta varför just du var utvald, Minns olyckan som om det vore igår, Varför just du , du hade hela livet framför dig, vi hade så mycket vi kunde gjort tillsammans allt jag kunde lärt dig.. Jag behövde ingen annan än dig, du var allt för mig och lite till min kärlek ,bästa vän och bäst av allt min lillebror det är du än idag det kommer inte någonsin kunna ta i från dig! du har alltid den största platsen i mitt hjärta! 

Kvällar som denna är värst! då man bara tänker på den dagen.. man glömmer allt det som var bra och det dåliga bildspelet är i gång! 

Lätta tyngden från dit hjärta Du måste visa hur du mår Lämna sorgerna som va Allt du inom dig bar Tillbaka till i går När du faller ner i mörkret Och det är tystnaden som rår Då är det svårt att säga nej Till allt som drar i dig Tillbaka till i går När alla tårar tagit'slut
Och du stormen ridit ut Det sägs att tiden läker sår
Men minnena dom når Tillbaka till i går Du måste öppna dina ögon Nu är det tid att du förstår Ibland kan då tid bli till nu Den som ändrar det e du Tillbaka till i går När alla tårar tagit'slut Och du stormen ridit ut Det sägs att tiden läker sår Men minnena dom når Tillbaka till i går
Du kommer att veta vad du har Va e borta vad finns kvar Det sägs att tiden läker sår Men minnena dom når Tillbaka till i går Ett ögonblick, va allt du fick När livet borde vart enkelt Men tomheten Fylls upp igen Och styrkan kommer tillbaks
När alla tårar tagit'slut Och du stormen ridit ut Det sägs att tiden läker sår Men minnena dom når Tillbaka till i går
Du kommer veta vad du har Va e borta vad finns kvar Det sägs att tiden läker sår Men minnena dom når Tillbaka till i går Det sägs att tiden läker sår Men minnena dom  når Tillbaka till i går

 

Älskar dig nu då & för alltid!<3Likes

Comments

Älsklingen är på jobb och är där ca 2-3 dagar första dygnet avklarat jag och finaste tösen myser i sängen och inväntar älsklingen.. Men minst en natt till ensamma, imorgon blir det jobb och där efter tvätta och storstäda(:

Om någon känner för att vara social finns jag på kik : caarlssonvafaan


Älskar min sambo mest av allt! Finns inget bättre än honom älskar dig min fina Jimi!<>Likes

Comments

JJa7/6-13 var det äntligen min tur.. Skolan är slut och jag jobbar och sliter som en redig kvinna ;)Jag & min fina älskling! du är mitt allt gubben!<3

Jag har klarat det!!! :D 

Vad finns det att säga jag och min älskade pappa! utan dig hade jag aldrig klarat alla dessa år!<3

Likes

Comments