Ännu en gång så funkar det inte att få upp bilderna första gången :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är kl 16.42 och jag är inte alls nöjd med min sminkning. Det böir alltid så mycket stress tillslut och så blir allt bara fel. Men har iaf gjort det bästa av situationen. Ni får lite bilder nu :)))

Ha en läskig kväll allihopa !!! 🕸🦇🎃😈

Likes

Comments

Bilden kom inte upp av någon konstig anledning men här får ni den!

Likes

Comments

God morgon, eller nja kanske inte morgon, kanske god lunch?
Aja, klockan är iallafall 13.44 just nu och jag ska vara hos min kompis kl 14.00. Hemma hos henne så ska vi göra oss redo för ikväll med vårat halloweensmink. Jag ska vara en joker, eller det är svårt att förklara med ni kommer få en bild på hur jag har tänkt mig här. Jag kanske skriver mer ikväll ;)) Det blev lite stressigt nu så hinner inte skriva mer.
Ha en bra dag!!

Likes

Comments

Hej finisar!! Hur har er dag varit?
Jag har inte gjort något speciellt idag.
Jag vaknade vid 10 och satt mig med datorn som alltid, medans jag åt frukost.
Mamma slutade jobba kl 1 så jag åkte in till stan och åt lunch med henne. Sedan så gjorde vi några ärenden.
Efter det så åkte vi in till stan igen, för min mobil är sönder. Så vi skulle lämna den på reparation. Sedan så fick vi massa problem med det, men det är inget jag behöver gå in på nu. Men efter de, lite senare på kvällen, så åkte jag till läkaren. När jag kom hem efter det så var klockan ungefär tjugo i nio. Nu ligger jag i sängen, kollar på Youtube och ska snart lägga mig.
Imorgon kommer bli en bra dag men jag berättar mer om det imorgon.

För er som undrar om min mobil: Jag startade om min mobil som jag alltid gör när min mobil är jobbig och laggar. Det brukar inte vara något problem med det. Men denna gången när jag startade om mobilen så ville den inte tändas. Jag trodde liksom att det bara tog lite längre tid för den att starta men insåg sedan när den inte hade startat efter 2 timmar, att den inte kommer starta. Nu har den varit såhär under 3 dagar. Fattar inte vad som hänt ?!!
Om det är någon som har varit med om detta eller vet vad som hänt, kommentera gärna vad ni gjorde !!
Sov gott!!

Likes

Comments

Jag har inte berättat tillräckligt om mig själv!!

Lite info kommer här ;)

Namn; Zahra-Lisa Byström

Född; 10 December 2005 (Går i åk 6)

Intressen; Kläder, musik (att sjunga då), dansa och att ta foto.

Jag är hälften svensk och hälften marockansk.. Min mamma är från Marocko och min pappa från Sverige. Jag har släkt från bl.a. Frankrike, Spanien, Marocko, Australien och Tyskland.

Nu vet ni lite om mig !!! 😊

Ställ gärna frågor så kan jag svara på de ibland i mina inlägg🙏🏼🙏🏼

Likes

Comments

Idag så var jag och min kompis i Båstad med hennes mamma och syster. Det var jätte mysigt. Vi kom fram vid ungefär halv två och tog en fika på ett litet kaffe i närheten av havet. Vi hade egentligen tänkt gå runt lite i båstad men det var för kallt, så vi åkte till ett ställe som kallas ladan. Det var som ett mini-gekås. Jag köpte lite smink och sånt där fakeblod för Halloween. (det är på tisdag). Sedan så åkte vi till ett annat "mini-gekås" som jag tror hade namnet "Gränslös shopping". Där köpte jag ännu mer smink för halloween. När vi kom hem så var klockan ungefär halv fem och jag var redan rett trött.
Har iallafall haft en väldigt bra dag !! Kommentera gärna vad ni ska ha på er på Halloween, vill gärna veta!!
Nu måste jag lägga mig, sov gott finisar :)

Likes

Comments