Idag, 16 november, så var jag hos tand läkarn. Jag skulle dra ut två stycken tänder. Jag var inte beredd på att hon skulle göra det så fort. Hon gör allting så fort jämfört med andra tandläkare som typ tar flera timmar på sig! Hon liksom bara sa välkommen, dit här. Hon lägger sedan på bedövning hur snabbt som helst och sedan 💥 så är ena tanden borta. Hon tar lite mer bedövning på andra tanden och sedan tog hon fram tången och så var den borta. Hon pillade lite i min mun senare. Jag kommer sedan ut från tandläkaren och inser att jag bara varit där inne i en kvart. Jag gillar denna tandläkaren. Hon är väldigt snäll och hon är verkligen inte lika seg som alla andra tandläkare. Hon är helt enkelt speciell!

Nästa gång jag ska till tandläkaren ska jag till en specialist. Jag längtar inte sådär jättemycket. Jag ska vara där bara för att han/hon ska se om jag behöver tandställning. De tror jag de. Mina tänder stor liksom ut exakt hur dom själv vill. Jag tror också att jag kommer behöva tandställning. Eftersom att det redan är en tandläkare som redan bedömt detta med tandställning så tror jag att specialisten och kommer bedöma det så.

Jag vill nog ha tandställning liksom bara för att jag vill att mina tänder ska vara mycket mer fina. Det är också två stycken tänder som inte har kommit fram ännu. Och de är för att mina tänder som är framme tar för mycket plats. Så tänderna kommer inte ner eftersom att dom har för lite plats.

D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

Idag så gjorde jag illa mig. Inte vara en sak heller utan jag skadade mig typ kanske 6 gånger. Jag bestämde mig för att spela fotboll idag och det kanske inte var en sådan bra idé....

Det började med att en lite större kille trampa sönder min fot. Sedan så får jag bollen och en annan kille kommer springandes mot mig och såklart så knäar han mig på smalbenet. Samma kille kommer tillbaka mot mig senare i spelet och knäar mitt knä. Jag får då jätte ont och började nästan gråta. Men det gick över ganska snabbt. Men nu kommer vi till det värsta.... Nån i mitt lag får bollen och behöver hjälp av någon, så jag springer fram till honom och skriker på honom att jag finns. Jag backar lite för att han ska kunna skjuta till mig bättre. Men rätt som det är så trampar jag snett och hela jag bara faller ner på marken. Jag försökte hålla tårarna inne men jag klara det inte. Mina vänner kommer springandes fram till mig och hjälper mig upp. Dom tar mig till skolans sjuksköterska och hon lade bandage runt min fot och hon sa att det bara var en liten stukning. Jag kom ut ur hennes kontor och mina vänner undrar vad som hänt. Jag berättade allt medans vi gick till klassrummet och som tur va så missade vi inte något från lektionen. Vi hade engelska och vi skulle skriva ner våra kommande glosor i våra skrivhäften. Jag skulle bara vika upp sidan så att den inte stängde sig det första den gjorde och såklart så skar jag upp ett rätt så djupt sår i mitt finger. Jag frågade bart plåstren fanns till min kompis som jag satt bredvid och hon sa att det närmaste var vid personalrummet. Så jag bestämde mig för att bara låta såret vara. Okej sädet kanske var så mycket som hände men jag har i alla fall en skadad fot och ett ont finger så ja, jag tycker i alla fall lite synd om mig själv. Som tur va så hände det inget mer seriöst som att slå i huvudet och sånt. Nu, 15.49, sitter jag äntligen på bussen Påväg hem och jag längtar så eftersom att jag vet att jag har en massa gott hemma...

Skrevs: 13 november 2017

D

  • 5 Readers

Likes

Comments

Nu är dagen kommen och det är meningen att vi ska hylla våra pappor för vad dom gör för oss och sådant. Jag och Micka hade köpt en väldigt fin present och allt var planerat från dagen innan att vi skulle komma in med kaffe och presenten. Men det gick inte riktigt som tänkt. Micka har också blogg och då så skriver hon såklart om farsdag och vad vi har köpt. Men pappa hann se den innan vi gick in med presenten och han såg bilder och allt på presenten. Men det blev ändå en bra dag trots allt.

Vi lämnade min lillasyster hos våran mamma och jag var hos Mickas kusin som vi kallar Fia. Vi åt lite muffins, spelade skip bo, och kollade på en serie tillsammans. Vi hade det väldigt mysigt och jag hade verkligen roligt. När vi kom hem så var vi två ute med våran hund Saga och gick en lite längre runda. Vi gick in och vi började laga mat, eller Micka lagade mat jag lyssnade mest bara på låtar och sjöng till dom det blev väldigt bra men det var lite synd att det bara skulle bli matlådor.

D

Likes

Comments

Jag längtar inte och det är sant. Jag rätt så nervös också även om jag bet att det kommer gå bra. Jag känner mig rätt så osäker. Vad ska jag göra då? Hur ska jag göra? Varför måste jag göra det?


Jag har många tankar om nationella. Både bra och dåliga. Jag vet som sagt att det kommer gå bra så länge som jag håller mig lugn vilket aldrig kommer hända, jag vet. Men samtidigt tror jag att jag kommer få en blackout som alltid sker varenda gång jag ska göra något viktigt som prov och sådant. Men jag hoppas verkligen att det kommer kännas som en vanlig lektion. Men jag vet att det inte kommer kännas så.

Jag är mest nervös över muntligt. Jag fattar inte riktigt hur det kommer gå till och där är jag mest osäker. Jag är också rädd att jag kommer ta en alldeles för lång tid på mig att skriva berättelser för jag ska var enda gång överdriva så mycket när jag skriver berättelser att jag bara skriver dom hur långa som helst och sen kommer det bara bli fel. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra då, om jag alltså gör fel och jag bara vill göra om det och jag inte har alls lång tid på mig. Vad gör man i en sån situation??

Alla säger hela tiden att, det inte är någon står grej dom ska bara se hur mycket du kan och bla bla bla men jag tycker inte det hjälper så mycket utan jag vill bara att vi ska börja träna på nationella och inte hålla på att snacka om att man ska ta det lugnt och sånt. Jag tror att nästan det ända som kan få mig lugn är om jag känner mig säker på att jag vet att jag lärt mig tillräckligt mycket och att det inte känns som att det kommet bli jättesvårt för då kommer jag bara tvivla på mig själv och då kommer det definitivt inte bli bra. Men jag SKA försöka tro på mig själv och jag ska försöka mitt bästa.


Skrevs: 9 november 2017

D

Likes

Comments

Jag har märkt att ända sen jag kom tillbaka till min blogg har jag inte haft lika många läsare som innan. Jag vet inte vad det kan bero på men jag tycker i alla fall att det är väldigt synd. Jag tycker i alla fall att det känns som att man börjar om på nytt vilket jag egentligen gör men ändå. Jag hoppas att jag kommer kunna bygga upp min blogg tillsammans med ett gäng nya följare. Jag vet att det inte tar en sekund tills att man får en massa följare men man kan ju hoppas att man får ett par följare i alla fall.

Innan när jag uppdaterade dåligt så hade jag runt 15 läsare nu har jag "bara" runt 5 jag tycker inte synd om mig eller något sådant utan de e bara det att jag tycker att et är synd att mina före detta läsare har lämnat min blogg för jag tror att jag kommer blogga mycket nu. Och det jag skrev om att jag inte vet vad det kan bero på varför jag tappat följare. Men det måste ju typ vara att jag varit inaktiv och då har jag tappat mina läsare och jag förstår att man inte vill kolla in på någons blogg hela tiden om det är så att man inte uppdaterar och inte lägger upp inlägg.

Men om det är så att jag slutar blogga helt plötsligt och du läser detta inlägg kan du alltid adda mig på Snapchat (zagasliv) och så kan du följa mig på Instagram (zagasliv) så kan du fråga mig vad som hänt med bloggandet. Jag är en sån person som bara ger upp ibland som kanske någon månad senare om jag tycker det blir tråkigt så lägger jag bara ner allt och gör något annat. Det gillar jag inte med mig själv. Men så blir det ibland, även om man inte gör det medvetet.


Skrevs: 9 november 2017

D

Likes

Comments

Det är mycket som pågår i mitt liv just nu. Både bra och mindre bra saker. Jag har flyttat tillbaka till Halmstad och nu bor jag med min pappa, bonusmamma (Micka), mina fina två katter och våran fina hund. Jag går i skolan i Trönninge och tar bussen ut dit. Eftersom att jag bor i stan så är det de ända sättet att ta mig till skolan om de inte är så att någon kan tänka sig köra mig. Jag går nu i en underbar klass och jag gillar dom riktigt mycket, eller ja dom flesta. Jag har riktigt fina vänner, jag känner mig verkligen älskad och jag har väldigt roligt med dom. Nu till julen ska vi ha nationella och jag längtar verkligen inte. och sen innan vi börjar jullovet så kommer vi få våra allra första betyg. Ojojoj jag vet inte riktigt vad jag tror det kommer bli utan jag försöker inte tänka på det så mycket eftersom att jag tror att jag bara kommer bli stressad och så kommer jag bara för det må dåligt.

Men i alla fall så har jag och mina vänner jätte mycket roligt planerat. Som till exempel så ska vi i dag, 10/11, så kommer vi att sova över på våran skola. Hur kul är inte det?? Och sedan har vi försökt planerat ett bra tag att vi ska åka till Hallarna för att fira våran vän som fyllde år innan höst lovet. Jag tror att det är bestämt att om nästan 3 veckor ska vi dit. Och här kommer den bästa delen.. Jag kunde inte om 1 vecka för att jag ska vara hos min mamma så dom bestämde att vi var helgen efter det bara för att jag ska få vara med. Jag gillar mina vänner till nästan döds.

Jag har min under bara Micka och hennes liv har verkligen gått upp och ner. Jag vet att hon har bott på fosterhem och hon har fortfarande kontakt jag har också träffat dom och hela släkten på deras sida är från Skåne. Vi är i Helsingborg väldigt ofta och det gillar jag för då får jag vara med personer som jag verkligen gillar och det är då Mickas före detta fosterfamilj. Jag gillar dom jätte mycket därför är vi hos dom nästan varannan vecka om inte varje vecka. Vi har varit väldigt mycket med dom på senaste. Speviellt jag eftersom att jag har sovit över hos dom över helgen nu på sportlovet det var väldigt roligt och mysigt. Jag får uppleva en hel del nya saker med dom och jag tycker att dom är väldigt snälla och väldigt roliga att vara med.

Jag har mina dagar då jag är på väldigt bra humör. För ett år sedan hade jag inte alls många sådana dagar om man jämför med nu. På tre månader har jag mått hur bra som helst. Det beror på att jag nu går i en helt fantastisk skola och jag har då dom mest fantastiska vänner. Innan kände jag mig mest utanför och jag kände att jag inte riktigt hade några riktiga vänner utan att dom bara låtsades. Nu känner jag mig mer uppskattad än någonsin. Jag känner mig väldigt älskad av både familj, vänner och skolan vilket gör att jag antagligen kan sova bättre och jag mår bättre på dagarna.

Förlåt om detta känns som ett väldigt tråkigt inlägg eftersom att det bara är text i inlägget men det har varit skönt att bara fått skriva av mig och om ni nu läser detta och har läst resten så hoppas jag att ni tycker att jag inte är för jobbig. 😁 Jag försöker vara mer hälsosam och ska försöka börja ta hand om min hälsa och detta tror jag kan hjälpa mig att må bättre. alltså att jag får skriva av mig.

Skrevs: 8 november 2017

D

Likes

Comments

Snart är det jul och jag har tänkt mig att jag ska göra allt vad jag kan för att fixa så mycket julklappar som möjligt till så många som möjligt. Det kommer bli svårt och det vet jag men ändå jag vill ju fortfarande göra något speciellt och denna jul så kommer jag faktiskt fira jul 3 gånger och jag vet inte vilka jag ska välja att jag först och främst ska köpa julklappar till.


Jag har några julklappar redo, men jag är verkligen inte klar. Jag som bor i Halmstad är vet att Hallarna har öppnat och jag tror det kommer hjälpa mig mycket nu när jag vill hitta så mycket som möjligt till mina julklappar. Jag har kanske fixat fem stycken julklappar och jag är långt ifrån klar. Jag har tänkt att jag ska börja åka till Hallarna ofta så att jag hinner köpa allting. Och så hade jag tänkt börja planera lite mer exakt vad jag ska köpa..


Allt detta inför julen har gjort mig väldigt, vad ska man säga? inte stressad men väldigt inne i att köpa allt och så har jag denna obehagliga oron som jag har för att jag är rädd att jag inte ska hinna fixa klart allt. Om ni har några tips till mig kan ni jättegärna kommentera!

Ha det bra

Skrevs: 7 november 2017

D

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka på Nouw och hoppas att jag kommer stanna. Mitt liv har förändrats helt... Jag bor nu hos min pappa och min bonus mamma. Jag går i en fantastisk skola och har underbara vänner. Jag går i sexan och det går bra för mig i skolan. Jag mår mycket bättre, sover bättre, är lyckligare och jag känner mig verkligen älskad.


Idag har jag varit i skolan och det gick bra. Inget mer speciellt har hänt mer än att jag har haft tråkiga lektioner. Tyvärr så har jag fått veta att imorgon kommer inte en av mina bästa vänner komma till skolan eftersom att hon har feber. Men jag har ju en massa andra vänner vilket är väldigt bra. På fredag, 10/11, så kommer jag med mina klasskamrater sova över på skolan. Jag längtar väldigt eftersom att vi har en massa saker planerat att göra, som t.ex att vi ska beställa pizza och att vi ska kolla på fotboll tillsammans. Vi ska också laga mat tillsammans och vi kommer säkerligen ha väldigt roligt med att springa runt över hela skolan och jag tror att det kommer bli riktigt roligt. Vi har målat om på mitt rum och jag är jätte nöjd med hur det ser ut nu. Vi har köpt nya möbler och så har jag möblerat om. Idag, 7/11, så var jag och min bonus mamma som kallas Micka varit på Netto helt ensamma och köpt oss ett varsitt par gosiga strumpor, jag ett par ljusblåa sockar och Micka ett par vita strumpor med svarta stjärnor, och så köpte vi en farsdagspresent till min pappa. Det blev ett packet med rakar grejor som en.. eeh helt ärligt har jag ingen aning men det var någon after shaving lotion och så någon kam och så var det lite annat grejor som jag antar min pappa kommer gilla.


Skrevs: 7 november 2017

D

Likes

Comments

Glad Påsk allihopa!! Hoppas ni har det väldigt bra med vänner, familj eller släkt. Jag hoppas ni alla mår bra och att ni är glada. Idag är det påsk och alla förtjänar en bra påsk. Jag önskar er bara en bra påsk och en fortsatt bra påsk!!

D

  • 11 Readers

Likes

Comments

Godmorgon allihopa idag är det torsdag om ni inte visste det eller såg det precis här ovanför. Idag vaknade jag kl 6.00 och jag har legat i sängen och kollat på telefonen tills nu (kl är 6.42). Jag tänkte snart gå upp och klä på mig och äta frukost men jag är sååå trött. Jag vet inte varför för jag brukar vara pigg vid denna tiden. Aja idag ska vi bada och jag vet faktiskt inte vad jag mer ska göra. Igår så uppdaterade spelet StarStable som jag spelar ( https://www.starstable.com/se/ ) , det kom nya huvuduppdrag. Jag e så glad för det. dom var inte så svåra vilket jag gillar. Jag levlade också min häst som jag rider på just nu till level 15 vilket är den högsta leveln på en häst. Jag satt och spelade nästan hela eftermiddagen igår och jag hade så roligt.

Egentligen var det allt! Jag ville bara uppdatera er lite igen så hör kanske senare eller imorgon. Hejdå

D

Likes

Comments