Hej, jag kom just hem från skolan efter den först skoldagen av vårterminen. Det var okej, eller alltså jag kan inte påstå att det var jätteroligt, men inte heller tråkigt, det var liksom kul att träffa klassen och så kommer det att bli skönt att få tillbaka rutiner. På lovet har jag stigit upp vid kanske 11.00 och somnat vid 03.00 nästan varje dag, jag har alltså vänt på dygnet, nu behöver jag vakna 4 timmar tidigare (vid 07.00) och gå och lägga mig åtminstone 3 timmar tidigare, svårt, men det för man bara jobba lite på. Nu är det iallafall helg och jag för 2 dagar till av ledighet, dock tyckte jag att det var lite onödigt att börja skolan på en fredag, det blev liksom bara en skoldag innan helgen, måndagen hade varit bättre. Idag ska jag iallafall åka ut till pappa med mina systrar, det kommer nog att bli jättemysigt!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh, jag har blivit helt besatt av ögonskugga, jag bara älskar det! Förut har jag inte använt det alls, men det var nog för att jag knappt hade några, men i julklapp fick jag en jätte fin ögonskuggspalett från Kicks och den är väl använd kan jag säga. Jag tycker bara att det kan "piffa" upp hela ens smink så mycket! Två paletter jag verkligen vill ha just nu är Chocolate Bar från Too Faced och Nude Tude från The Balm, båda är så himla fina, dessutom testar inte märkena sitt smink på djur, vilket såklart är ett plus!


Likes

Comments

​Hej, idag har jag varit och tränat lite på gymmet, faktiskt en av det första gångerna för mig, jag har gjort det någon enstaka gång tidigare. Två av mina syskon skulle nämligen dit, så jag passade på att hänga med. Jag tror att vi var där i ungefär en timme, det var en väldigt lagom tid och dessutom blir träningen intensivare. På den timmen sprang jag först 1,5 km, men klarade inte av längre då jag hade slarvat med frukosten och kände mig helt svimfärdig. Efter det tog jag helt enkelt en paus där jag åt lite, och sedan satte jag igång lite försiktigt med rodd och sedan med spinning, där jag cyklade 5 km. Jag är i helhet nöjd med träningen, men det var väldigt korkat att äta för lite frukost av mig, då energin helt enkelt inte räcker till då.

Likes

Comments

Åh, nu har jag endast jullov i fem dagar till, hur fort har inte detta lovet gått? Jag är bara så himla stressad över skolstarten, det är så himla mycket mer jag skulle vilja fått gjort innan skolan började, både roliga och tråkiga saker, jag hade till exempel tänkt plugga en hel del. Plugga är något jag verkligen inte gjort, dock vet jag att jag skulle kunna göra det innan skolstarten, bara jag tar tag i det, men det är just det, jag tar inte tag i sådant, trotts att jag borde. Något jag finner väldigt motiverande när det gäller att göra skolarbeten är att sätta upp mål/scheman över dagen, främst scheman. Man skriver upp en tid då man ska vakna, börja plugga, hur länge man ska göra saker och så vidare. Aja, nu ska jag inte skriva mer just nu, men vi hörs i nästa inlägg!

När slutar ditt jullov?


Likes

Comments

Hej, häromdagen gjorde jag ett inlägg med tio saker som jag älskar, pågrundav det tänkte jag göra en " Saker som jag avskyr". Jag vill även säga att jag är medveten om att hata/avsky är ett stark ord, så ta sakerna med en gnutta salt.

1. Grus i skon

Jag skulle tro att alla blir irriterade när man känner att det är grus i sin sko, men man tänker ändå att man inte riktigt orkar ta av sig skon, så man fortsätter gå runt med det. Tillslut måste man ändå ta av sig sin sko, för man står inte ut, dessutom är det ju standard att man har knytskor på sig när detta händer.

2. Julmusik

Eller alltså, jag kan inte påstå att jag rent utav hatar julmusik, det är någon form av hatkärlek. Det är alldeles för uttjatat! Under hela december är julmusik det ända folk lyssnar på, samt det ända som spelas på radio, dock går det inte riktigt att neka att det är rätt så mysigt.

3. När outfiten suger

Jag brukar alltid fixa ihop mina outfits kvällen innan de skall bäras, ibland råkar det dock hända det verkligen inte såg ut som hoppats när man väl sätter på sig den.

4. När något sabbar hela sminket

Ni vet känslan när man fixat allt sitt smink, utom något litet och det hittills blivit jättebra, när man sedan skall fixa det återstående misslyckas det totalt.

5. Storleken finns inte

När man hittat något riktigt riktigt snyggt och man vill köpa det, så kollar man efter sin storlek och den inte finns.

6. Batteriet laddat ur från ingenstans

Ibland så laddar mitt batteri på mobilen ur, trotts att jag faktiskt hade batteri kvar, jag har ingen aning varför det händer, men det är ytters jobbigt.

Nej, nu kommer jag inte på något mer, men jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget och att vi hörs i nästa!


Likes

Comments

Hej, idag hade jag tänkt att göra en liten lista på saker som jag älskar.

1. Hundvideos
Minst en gång i veckan bara "råkar" jag komma in på massor av youtubekanaler där de lägger ut videos där valpar möter kattungar, där hundar träffar sina ägare efter en lång period och så vidare.

2. Att vara med vänner och familj
Jag har nog ingenting att säga om detta förutom att det för mig så himla lycklig.

3. Att sova
Kom igen, vem tycker inte om att sova? Jag älskar känslan när man har försökt sova ett tag och sedan bara känner hur man somnar och när man vaknar upp på morgonen jättepigg.

4. Ben & Jerrys
Jag kan absolut säga att Ben & Jerrys är min stora favorit och kommer förmodligen alltid vara, jag menar, hur hade jag överlevt utan Strawberry and cheesecake?

5. Serier
Utan att ljuga skulle jag kunna säga att jag tillbringar halva min vakna tid till att titta på serier, jag bara älskar det!

6. Att shoppa
En dag på stan slår en hel del, jag älskar när man har sparat ihop pengar och sedan går ut på stan, shoppar och kommer hem jättenöjd över sina köp.

7. Julafton
Julafton är och har alltid varit min favorithögtid, det är då hela min familj samlas, umgås och har det allmänt mysigt.

8. Att vara förberedd
Jag är en sådan person som skulle kunna sitta hemma och titta på filmer om Judendomen på helgerna, pågrund av att läraren berättat att vi ska arbeta med det i skolan, vänta lite, I actually did that.

9. Värme
Jag ÄLSKAR värme och hatar att frysa, därmed tycker jag om att vistas i värmare länder och
eftersom att jag inte reser bort så ofta känner jag en stark kärlek till min värmefilt.

10. Senapsgult
På senaste tiden har jag börjat gilla senapsgult otroligt mycket, trotts att jag varit lite skeptisk mor färgen tidigare. Mitt nästa köp ska vara en senapsgul tröja!

Jag hoppas att ni gillade det här inlägget och att ni alla kommer att få ett riktigt bra nyår!

Likes

Comments

Hej, idag hade jag tänkt att dela med mig av en outfit som jag nyss satte ihop. Denna outfiten passar speciellt till våren, men skulle såklart kunna bäras året om, men då bör man kanske byta ut tillexempel solglasögonen.

Kappa: Miss Selfridge, cirka 1100 kronor
Crop top: Topshop, 99 kronor
Solglasögon: Topshop, cirka 220 kronor
Jeanskjol: Vila, 380 kronor
Skor: Nike, cirka 800 kronor
Halsband: Autograph, cirka 280 kronor

Självklart varierar priserna beroende på vilken hemsida man tittar på.

Kollaget är gjort med appen It's My Style.

Likes

Comments

Jag har blivit helt besatt av att se film, gör det hela tiden! Alldeles nyss upptäckte jag att det fanns en liten fortsättning på Frozen som heter Frozen Fever, dock blev jag lite besviken när jag upptäckte att den bara var omkring tio minuter lång, men den var mysig och bra iallafall!

Likes

Comments

Jag måste bara skriva av mig lite om mina tankar kring "ödet", i en podcast jag lyssnade på pratade dem nämligen om det som huvudämne och jag blev så himla upprörd. Vad jag uppfattat ödet som är att allt som händer är förutbestämt och menat att hända, dock är det mycket möjligt att jag fått fel uppfattning om saken. Alltså, jag låter folk tro på ödet och jag tror nog att jag själv tänkt så vid vissa tillfällen, när något positivt har hänt, men inte vid negativa händelser. Är ett barns död förutbestämt? Tänk på alla personer som gasades ihjäl under förintelsen, hur kan det vara menat att hända? Judarna dog inte pågrund av ödet, de blev mördade. Hur kan det vara meningen att ett oskyldigt barn skall dö av cancer? I Sverige våldtas ungefär hundra personer på ett dygn, men det var ju menat att hända, det var förutbestämt. Hur kan man ens tänka så? Jag tror att saker sker av folks handlingar, inte av ödet.

Likes

Comments

Hej, idag hade jag tänkt att skriva ut en liten bucket list med tio punkter som jag har inför 2016, alltså en lista på tio saker jag vill lyckas göra innan 2016 slut.

1. Åka till Stockholm med min bästa vän
2. Gå på en konsert
3. Se klart alla mina påbörjade serier
4. Ha en riktigt lyckad sleepover
5. Klara av en vecka utan godis och andra sötsaker
6. Skriva A på ett prov
7. Ha ett fett lyckat sommarlov, åka till stranden ofta, vara med vänner och bara ha det allmänt bra
8. Ha en shoppingdag, dock hör denna nästan ihop med punkt ett
9. Vara redo för julafton i god tid, lite konstig punkt, man tror att ni förstår vad jag menar
10. Möblera om på mitt rum

Så detta var tio punkter av min bucket list inför 2016, dock har jag väldigt många fler. Jag hoppas iallafall att ni gillade inlägget och att vi syns i nästa!

Likes

Comments