Hejhopp!
Har vatit telefonlös i tre veckor. Därav också uteblivet bloggande, men nu ska telefonen inte få gå sönder något mer! :)
Nu ska jag städa, hörs ikväll :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Trasig bil på jobbet så morgonen började med massa strul och två timmar sen från terminalen.
Körde ut allt och åkte hem.
Så strax efter fem var jag hemma hos mina älsklingar, nu har vi ätit och mysit lite. Zackarias har somnat och nu ligger jag i soffan med alla djur och min lilla gubbe :)
Imorgon blir det att åka och fika hos mamma och sedan Leos lekland så lilleman får springa av sig lite,.
Trevlig kväll :)

Likes

Comments

Så ja.. Tappade telefonen i backen igår så den pajjade helt!! Har nu varit och köpt en ny, blev en Sony Z3 :) Så nu när lilleman sover ska jag leka lite innan läggdags ska upp och jobba tidigt imorgon :) Ha en trevlig kväll :*

Likes

Comments

Det har varit en lugn dag, Lilleman vaknade vid åtta och var bara vaken i en timma sedan ville han sova igen. Så han somnade och sov till ca kl tolv, mammas lilla sjukling.
Så kom Mr.T hem strax där efter och vi busade och åkte till min mormor.
Kvällen kom och efter bad, läggning och nedvarvning så sitter jag nu i soffan och dricker lite kaffe. Ska snart göra natt och lägga mig i famnen på min underbara.
Trevlig kväll och sov gott :)

Likes

Comments

Nu är det nästan ett år sedan jag gjorde ett inlägg.
Tiden har gått så fort och jag har kommit otroligt långt i livet.
Jag lever ett underbat liv, jag har träffat en ny man som är helt otrolig. Jag har inte varit så här kär på många år.
Nu när jag gått rätsida på livet igen så kommer jag försöka hinna med att skriva några rader varje dag.

Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Allt har fungerat skit bra den sista veckan eller två. Men så idag... Nu börjas det igen, vi är två i vårat förhållande men endå är jag själv. Vi har haft det kanon och då tänkte jag att eftersom vi endå är barnlediga kanske vi hade kunnat åka iväg bara han och jag och hittat på något mysigt. Men nej, han sla prompt sitta instängd här. Så då får han göra det, nu ska jag byta om och se vart bilen tar mig ;) Ha en trevlig lördag :)

Likes

Comments

Zackarias vaknade vid 6, då gick vk upp så fick han frukost och jag fick kaffe :) Sedan tog jag disken och lilleman lekte vid köksbordet. Det var tyfligen otroligt jobbigt ;) För nu sover han som en gris och Ludde har inte vaknat ännu, så jag sitter i solen med mitt kaffe och bara njuter av tillvaron :)
Trevlig måndag!

Likes

Comments

Igår var det full rulle hela dagen, sedan vid kl 18 åkte vi ut till mor och far då han fyllde år. Så det vart lite grillat och alkohol så fock lilleman vara med gammlo :) Idag har jag och Ludde haft det riktigt bra, han är så otroligt underbar! Humöret har varit på topp både igår och idag, så det är en stor förbättring :) Nu är jag hos mormor och väntar på att Zacce ska vakna så vi kan åka hem :)

Likes

Comments

Har legat i soffan med gubben hela kvällen och kollat film.. En bestämde jaf mig för att gå och sova eftersom lilleman kommer vakna skapligt imorgon och Ludde hade somnat. Men det är lättare sagt än gjort när man hör den ena snarka från vardagsrummet och den andra precis bredvid på andra sidan. Men men det är bara att bita ihop och försöka lite till :)
Godnatt godingar!

Likes

Comments

Vi väckte Ludde vid kvart över 8 och sedan jom Jenny och tog lite morgonkaffe vid halv 9 :) Då åkte Ludde till läkaren, så kom han hem vid strax innan 10 och åt lite sedan åkte han till besiktningen. Jag har städat här hemma, så nu har jag lite idéer om hur jag vill möblera om och greja lite så vi får se vad gubben säger när han kommer hem :)

Likes

Comments