Då var man på väg hem efter en grym dag i Finspång med sammandrag i volleyboll. Sluta på fjärde plats. Jag måste bara säga vad tröt jag blir på folk som inte har en bra attityd, kan ta att man inte är den snällaste mot sina motståndare, men när man börjar bli elak mot sinna egna lagkamrater så är det att gå över gränsen. Och som något positiv så är jag sjuk grym över mitt lags insats, trots att vi inte var helstyrka så höll vi energin och fokuset på ett bra spel 🤘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag som trodde att den svara biten skulle vara själva intervjun, men jag hade fel, väldigt fel. Kan ju säga att skriva på engelska är inte riktigt min starka sida inte häller att skiva om mig själv, så när man måste skriva om sig själv om varför just en familj ska välja just mig så tar det stop. Har hållit på att skiva min profil enda sen jag blev godkänd på intervjun och det går inte framåt direkt. Men det är en utmaning som jag googel får hjälpa mig med ;) 

Likes

Comments

Vet att det var ett bra tag sen jag var här och skrev, men nu är det äntligen klart jag ska till USA. intervjun som gjorden för bara några dagars sen blev godkänd, min lycka just nu. tanken på att själva intervjun skulle vara på engelska ( vilket jag för står) gjorde mig väldigt nervig, men det gick uppenbarligen bra, så nu taggar man ytterligheten ett steg högre för ett år utomlands.

Likes

Comments

USA, vilken dröm. Att resa har alltid varit ett intresse och nu kommer förhoppnings viss drömmen att dra till USA att bli verklig. Tog det stora steget att skicka in en ansökan att bli Au Pair. Att veta att man har en människa som man kan ringa till om det inte skulle funka känns väldigt bra, men måste ändå erkänna att dra själv och inte känna någon är jävligt nervigt, men det har en viss spänning i sig.

Likes

Comments