Header

Hej sitter hos min fina och väntar på han ska ringa. Så jag kan åka in till stan och möta upp han. Händer inte så mycket i mitt liv just nu faktiskt. Men har börjat läsa upp min matte så nu väntar jag på ett samtal från skolan. För gjorde en mattediagnos förra veckan för se vad jag behöver öva på för bli godkänd. Så hoppas på att dom ringer innan veckan är slut. För de har krånglat mycket förut med glömt av mig. Så det har blivit att jag fått gått dit flera gånger och ringt dit flera gånger. Menmen de sa de skulle ringa denna veckan. Gjorde ju provet i Onsdags så ah de borde ha hunnit rättat det nu innan veckans slut. Så får hoppas på det bästa annars får jag ringa dit eller gå dit och fråga vad som händer. För vill ha godkänt innan sommaren liksom. Bjuder på två bilder som jag tog nyss.​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

10 saker du vill göra innan du dör:


1. Resa över hela jorden.
2. Äga en van.
3. Hoppa fallskärm.
4. Simma med delfiner.
5. Lära mig surfa.
6. Klipphoppa i Malta och Hawaii.
7. Simma med sköldpaddor.
8. Ha hus utomlands på stranden.
9. Skaffa familj.
10. Leva lyckligt.

9 saker om dig själv:

1. Jag för snäll.
2. Mörkrädd tro det eller ej haha.
3. Envis.
4. Omtänksam.
5. Känslig.
6. En person som gärna tar hand om andra hela tiden.
7. Är också en person som tror på en bättre värld.
8. Djurälskare.
9. Skaldjur älskare.

8 sätt att vinna ditt hjärta på:

1. Charmig
2. Ärlighet.
3. Vara sig själv.
4. Inte vara en egoist.
5. Omtänksam.
6. Gilla laga god mat.
7. Kunna prata om allt.
8. Gilla att ha hemmakvällar och bara ligga och kolla film eller serier.

7 saker du ofta grubblar på:

1. Framtiden.
2. Varför världen är som den är.
3. Orättvisa.
4. Hur man kan för bättra världen.
5. Kommer inte på mer.
6. -
7.-

6 kändisar du tycker är snygga:

1. Michael Malarkey. Så också kallad Enzo i Vampire Diaries.
2. David Beckham.
3. Zac Efron.
4.Channing Tatum.
5. Vin Diesel.
6. Ian Somerhalder.

Var sjukt svårt..

5 saker du aldrig skulle vilja göra:

1. Hålla i en spindel.
2. Bli dödad.
3. Förlora personer som står mig nära.
4. Vara utan mat.
5. Bli knivstucken.

Kom inte på bättre.

4 saker du köpt den senaste månaden:

1. Loka.
2. Mat.
3. Sen är det inget mer.
4.

3 sätt att få dig le/skratta:

1. Vara charmig.
2. Bjuda på sig själv.
3. Vara sig själv över huvudtaget.

2 gamla favoritlåtar:
Dem är inte gamla men...

1. Soldier – Gavin DeGraw.
2. Dance with Me Tonight – Olly Murs.

1 sak folk inte visste om dig:

1. Att jag är överdrivet rädd för små kryp.

Så sjukt snygg är han😍 Det är Michael Malakay.

Vanen jag vill äga någon gång i mitt liv.

Likes

Comments

Hej på er. Är det bara jag men är inte den nya karaktären Enzo( Michael Malarkey)för jävla sexi😍 Håller ni inte med mig? Han är ju bara för sexig alltså. Menar bara åå när han pratar tex dör ju😍 Iaf en helt ny favorit är han. Titta på han liksom😘 Fast Damon Salvatore är ju fortfarande en helt klart favorit hos mig och har alltid varit😊 Men Enzo är bara för sexig😍 Bild på snyggingarna😘

Likes

Comments

Hej idag är det Lördag men ska inte göra mycket alls. Har inte så roligt liv just nu. Iaf vant mig vid glasögonen nu. Har också slutat sminka mig så mycket som förut. Sminkar mig mer sällan nu. Har typ inge  ork till att sminka mig längre. Men ja det var väl allt jag hade säga nu.


Likes

Comments

Hej idag fick jag ett samtal om att mina glasögon hade kommit. Så det var bara för mig att komma hämta dom. Ja vet inte vad jag ska säga är ju lite ovant men jag kan iaf se texten på tv:n nu mm. Ja jag ser inte på långt håll.. 


Likes

Comments

Hej idag har jag röstat ROSA! Kan inte bli stoltare. Mer jämställdhet behövs! 💗 Mer rosa åt folket! 


Likes

Comments

Hej alla var ett tag sedan jag skrev. Händer inte så mycket speciellt i mitt liv just nu faktiskt. Har en aning ett tråkigt liv. Menmen får se om de ändras snart. Börjar bli långtråkigt att bara gå hemma. Hade velat få praktik men vet inte om jag får det. Sist på mötet med arbetsförmedlingen mm sa de att jag kanske borde vänta för jag tydligen inte är helt frisk enligt dom. De går efter papper från förr där jag mådde dåligt. Men sa att jag kommit väldigt långt och mår så mycket bättre nu. Då sa dom. Ja men skolan har ju inte gått bra ser vi här. Du gör ju inget klart så. Och det verkade inte alls gå bra i skolan. Då blev jag en aning irriterad och sa. Skolan gick bra men pappa blev sjuk och dog sen+ jag hade faktiskt rätt bra betyg hade tex C i vissa grejer men sen försvann betygen pga att jag var mycket på sjukhuset när pappa låg för döden och sen dog han. Då tappade jag lusten. Då svarade hon. Jasså hade du bra betyg var du godkänd? Så du har inte svårt att lära in saker? Jag bara nej jag har lätt för att lära MEN har svårt att koncentrera mig när det är stökigt i klassen. Jaha men då kanske ett jobb och praktik blir svårt för dig med om du har svårt med att koncentrera dig. Jag bara nej. Det är skillnad. Menar att sitta och läsa böcker i ett rum där det är stökigt är jobbigt. Men praktisera tex på ett dagis eller något är en helt annan sak. Hon bara aha men Rams kanske något är för dig då. Blir så trött på sånt. Vill inte ens gå på Rams.. Menmen var allt för mig just nu.

Ny bild eller någon vecka gammal..

Likes

Comments

Hej då blev man hela 20 år idag🎉
Likes

Comments

Hej ligger i sängen och är jätte seg. Är rent uttråkad med. Finns typ inget ting att göra alls. Söndagar är tråkiga som fan. 


Likes

Comments

Hej på er har nyss färgat håret till rött. Alltid velat färga det till rött men har inte riktigt vågat.. Men idag så tog jag modet till mig och färgade det. Den senaste tiden har jag inte gjort så mycket faktiskt. Det har varit fint väder och de så har varit ute en hel del iaf. Fått färg har jag fått med. Så har jag varit i gbg och de men annars inget speciellt alls. Mitt liv är inte direkt värst så roligtxd Men ah hörs en annan dag.

Är inte så rött som på bilden..xd


Likes

Comments