Hej alla fina läsare jag har!

Jag och en tjejkompis ska igång med ett projekt om att våga vara sig själv, därav min rubrik. Vi vill att man ska kunna vara sig själv utan att skämmas eller känna att det inte duger. Jag kan liksom inte tro att alla vill se likadana ut, som det tyvärr finns mycket av idag. Jag menar man kan gå på stan och se en massa folk där faktiskt många ser likadana ut. Sen får man se en massa på sociala medier eller höra många tjejer som faktiskt ser ner på sig själva på ett skrämmande sett, en tjej som kanske är jättesmal som säger att hon ska banta osv. Jag tycker detta är skrämmande, sen varför ska man sträva efter perfekt när perfekt inte ens finns? Varför vill alla se likadana ut?

Jag har nyligen bytt mitt namn, rakat av mig hälften av mitt hår och igår färgade jag håret blått. Javisst jag får höra att det ser konstigt ut, att jag inte passar i de osv, men det är jag som bär det! Jag ska leva med mig själv, ingen annan. Jag trivs i detta och det är det ända som spelar roll. Det vill jag att andra ska tycka med! Man ska inte vara någon annan för att kanske få många killar eller bli poppis. För vad är det för signaler och vad får ni för partner?

Jag är jag, detta är Zandriiz paketet och jag vill ha en kille som tycker om mig för den jag är, inte den jag spelar eller gör om mig till, för då handlar allt om utseende och de är inget bra förhållande.

vi säger att jag har två val, antingen en snygg kille som är populär eller en snäll kille med en fin personlighet som gör personen finast så väljer jag den snälla killen, för mig så speglar insidan personens utsida. Jag vill inte behöva sminka mig varje dag för att min partner ska tycka om mig osv, jag vill vara mig själv! Sen hur kul är det att ha en partner som alla andra vill ha och som hänger och klänger för att din partner har utseendet. Visst det handlar om tillit men har då din partner krav på hur du ska se ut, vad är de för något ? Ska man inte kunna sätta upp håret i en halvt hängande tofs, gå i mjukisbyxor och så? Måste man ha mask och ha "obekväma" kläder alltid ? Är det sen så kul att ha en partner som liknar alla andra? Är det inte fint å ha en partner som vågar vara sig själv?

Detta med alla sociala medier och diverse sidor är ju bara sjukt hur samhället "tycker" man ska se ut, å gör man inte de är man annorlunda och man får genast en massa näthat osv.. När ska detta sluta egentligen?

Därför kommer detta projektet snart öppnas! Jag har en grupp på facebook där allt kommer starta. Gruppen heter som rubriken i detta inlägg. Följ med på vår resa genom att ge ett försök att släppa på alla spärrar.

Följ oss på #vågavarasigsjälv på facebook och använd #vågavarasigsjälv

Fina människor! Ta hand om er!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den 23 Maj byttes mitt namn ut, från Zandra till Zandriiz. Anledningen till att jag bytte namn är att jag blivit kallad "zandriiz" av mamma och en del vänner, jag trivdes med de namnet och valde att byta, för som jag skrivit i tidigare i mina inlägg så är det dags för mig att börja acceptera mig själv och tycka om mig själv. Å varför inte börja med att byta namn till något man trivs med! En ny identitet med ny självsäker människa.

Jag har kommit till den punkten där jag gör saker för min skull, jag raka av en hel del av mitt fina hår häromdagen men jag gjorde de för att jag ville, ja om någon inte tycker om de så kan man ju bara blunda, för personen behöver inte leva med mig. Jag ska inte behöva löshår och en massa smink för att försöka se bra ut, varför är det så viktigt att se bra ut för andra? Varför inte vara den man är och isf göra ändringar så man trivs med sig SJÄLV!

Jag är fortfarande samma människa i ett nytt skal och med lite andra funderingar. Jag tänker inte så mycket på vad alla andra ska tycka. Jag gör fortfarande fel och misstag, men nu vet jag att jag kan lära mig av dem.

Jag vet inte vad mer man ska säga, men skulle vilja sända en hälsning till alla underbart fina människor med dåligt självförtroende!
Sluta aldrig tro på er själva, ni är så fina som ni är! Den dagen när bara lilla minsta förbättring om sig självseende, den dagen kommer vara den bästa i ens liv, för då tar man ett steg i rätt riktning!

Jag har en bit kvar men har tagit stora steg å jag lovar er! De är underbart att bara va lite självsäker! De hjälper en såå mycket!

Ta hand om er nu!

Bilden är min förvandling inom 3-4 månader!

#vågavarasigsjälv

Likes

Comments

Man har nog alla en massa funderingar om vad livet ger och vad man ska göra av det. Jag kan ju själv sitta och bara fundera på vad som kommer hända och vad jag ska göra av med mitt liv. Jag har inte en aning om vad jag vill göra med mitt liv ännu. Det ända jag vet är att jag vill leva mitt liv med en massa glädje och välmående. Ha mina mål och mina drömmar som jag då vill uppfylla.

Idag så kan jag erkänna att jag inte har välmåendet eller glädjen på det sättet jag ska ha, då jag lägger min energi på fel saker. Jag måste stanna upp i livet och fundera på vad är det egentligen jag vill. Jag kan inte bara leva på att det kan bli bättre med tiden utan jag måste själv göra något åt det. Och där är jag på väg att skapa min grund att stå på, har sökt mina hjälper och ska nu lägga 100% fokus på mig själv och på att jag ska hitta min livskvalite och mitt välmående. Inte behöva omringa mig med människor och tro på att de kan lyfta mig, för måste kunna stå själv och klara mig själv. Jag måste kunna må bra med mig själv, något jag aldrig gjort utan har alltid tagit min glädje från andra.

Jag vet att det kommer bli en tuff resa med mycket tårar och att man kommer känna att man bara vill ge upp men jag vet att en dag kommer jag stå starkare än någonsin och jag kommer då vara okrossbar. När jag väl är där vet jag att livet kommer bli hur mycket lättare som helst att leva för då kan jag tackla det negativa på ett sett som gör att jag inte kommer krossas lika lätt av det utan lätt kunna gå vidare och leva livet. Jag kommer kunna älska på ett annat sett då jag kommer kunna ge av mig själv och min lycka istället för att ta de från en annan.

Men det är mycket som ska läggas på plats, nu är det fullt fokus på att jag ska må bra och bli den starkaste jag någonsin varit! Sen är det dags att välja utbildning.. vad är det egentligen jag vill jobba med och satsa på? och sen alla andra bitar som ska på plats.. När väl allt är på plats så kan jag lova att min grund att stå på och mina murar river ingen så lätt.

Nu avslutar vi detta kapitlet och börjar på mitt nya kapitel..

Kapitel 2-resans början "blod, svett & tårar"


Likes

Comments

Nu är det igång..

Jag har inte varit aktiv på ett tag då psyket på mig inte varit närvarande.. Det har varit mycket ett tag nu med ex och nya känslor som man har å inte kan kontrollera..

Men nya krafter kom när jag fick brevet från sjukvården.. nu ska min stora utredning om Reumatism och mina ledproblem komma igång.. den 11 maj är första besöket.. så sjukt skönt att det är igång för det är något jag måste kolla upp.. för kan inte gå och ha ont..

Jag har en massa känslor inom mig som kom ut för någon dag sen då det blev en väldig svärm av tårar, men vill inte prata om det så fråga inte! Vissa vet.. de som står mig närmast vet!

Nu är det så att nu jävlar i havet ska jag bygga upp mig starkare än någonsin! För nu är jag trött på det negativa och den negativa energin jag har! Nu vill jag ha glädje och positivitet! Vilket är mitt nya mål!

Jag har börjat acceptera att jag är jag.. men har en bit kvar där med.. men denna resan jag gör är på väg mot något bättre!

"jag är jag, du är du.. därför tror jag att VI är en fin kombination"

Ha det bäst mina vänner så skriver jag ett inlägg när jag har mer att skriva!

PUUUUUSSSSSSS

Likes

Comments

Jag har lite tankar och funderingar, måste allt vara så utseende fixerat egentligen?
Jag bryr mig för mycket om utseende på allt, men jag behöver inte ha vänner som är snygga men när det gäller killar har det alltid varit där, men oftast så de jag tyckt varit något har visat sig vara svin. Nu är jag noga med att insidan ska vara fin för den speglar utsidan. Men samtidigt är jag fortfarande tittande efter utseendet, visst kan det vara viktigt att man känner attraktion av den man tycker om men man behöver ju inte överdriva.
Jag brukar kolla ögonen först för de kan säga mycket om en människa!

Men tro fan att man gått på en nitlott. När man fått tycke för en människa man vet att man aldrig kan få, men allt stämmer bara. Men det är bara att gå vidare och vara glad för att personen finns i ens liv som ens vän!

En annan sak som jag tänker på är detta att många säger att man ser bra ut och ja "du borde ju ha en massa killar efter dig", jo men visst det finns ju de som skriver och så, men jag är inte intresserad av att bara vara en sexleksak eller en docka längre för att det har jag varit vad jag ska. Jag kan absolut ligga med någon utan att de ska bli något men då ska det vara på bådas villkor, men jag är såpass vuxen nu så det jag söker är inte ett kk förhållande, att vara där bara ibland eller så utan jag vill bara leva mitt liv, hitta den där livskamraten när den nu dyker upp.

Jag må ha många som tycker att jag ser bra ut men om det nu är så att någon skulle vilja ha mig varför visar man inte det då? Våga vara öppen, våga säga sanningen för annars får man inga svar.. Vem vet kanske just är du som är min livskamrat och min prins!

Jag kommer inte stressa fram kärleken en gång till utan nu ska jag leva livet tills prinsen dyker upp! :)

Likes

Comments

Fick en massa frågor jag skulle svara på så ja, bara att göra det :)


1. Hur gammal är du?

Svar: 21 snart 22

2. Hur länge har du haft bloggen?

Svar: Skapade den nyss :)

3. Har du snapchat, eller andra sociala medier?

Svar: ja vad har jag inte hihi..

4. Vad gör du om dagarna?

Svar: söker jobb, umgås med vänner :)

5. Tränar du?

Svar: nej inte nu :)

6. Vad är ditt mål i livet?

Svar: få mina drömmar uppfyllda

7. Favorit land?

Svar: Kanada (har ej varit där)

8. Favorit serie?

Svar: Greys anatomy

9. vilken mobil har du?

Svar: Samsung galaxy core plus :)

10. Vilken klädstil tycker du , att du har?

Svar: normal?

11. Saknar du någon?

Svar: japp måååånga...men speciellt en..

Likes

Comments

Detta med kärlek.. Jag börjar tröttna på att alltid få ta den lotten att jag är den som blir sviken, lekt med osv.. jag vill kunna va med någon som får mig glad och som inte sårar en! Att veta att man har en trygghet.
Men nu har jag insett att ju mer jag letar ju sämre blir det, så jag har slutat leta för jag vill att den kommer till mig denna gången, någon som kan jaga mig lite. För imed allt så har jag svårt att tro på killar som säger att de inte ska leka med mig, jo men den har man ju liksom inte hört innan.

Antingen är det som jag skrev ovanför eller så brukar det vara så att jag faller för killar som inte vill vara mer än vän eller som inte kan mer pga olika anledningar.

Visst är det härligt att falla för någon men man vill ju jätte gärna bli fångad med.

Men jag har med mina brister och fel, det kommer jag inte neka. Jag har pissigt självförtroende och är livrädd för att vara själv, så att jag tar många dumma beslut är bara mitt problem, jag får lära mig av de. Men jag måste börja lyssna mer på vad folk säger och vad jag egentligen känner, för jag kan inte gömma mina känslor i andra känslor. Sen måste jag våga vara mer ärlig när det kommer till känslor med.

Jag tror på kärleken och jag vet att den kommer hitta till mig en dag. Det är bara att leva livet sålänge.

Men kärlek till alla er som verkligen finns där vid min sida och kämpar med mig! Puss på er!​

Likes

Comments