Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är resan till Odessa, Ukraina bokad. Jag åker dit i okrober. Jag vill också boka en resa i november till Georgia, Tbilisi för att gå på "Junior Eurovision Song Contest" med det får jag se. Sedan måste jag också boka en resa i jul. Mellan den 21 december till 8 januari. Funderar kanske på Los Angeles. Vill någon hänga med?

Likes

Comments

De första bilderna är från 2015 och de andra, sista är från 2016. Stockholm Fashion Week. I år kunde jag inte vara med på visningen som jag skulle gå tillsammans med Mode3 i torsdags. Tyvärr kom annat i mellan och det gick inte att åka upp till Stockholm. Det får bli nästa år. :)

Likes

Comments

Nu är Eriks Saades musikviedo "Another week" ute. För ett tag sedan i juni spelade jag in denna musikvideon tillsammans med Erik Saade. Ni kan se mig i videon. Jag har RÖD klänning på mis så ni kommer inte att missa mig. :)

Likes

Comments

Dessa fyra dagar har varit mycket jobbiga. Jag började promenera kl 05:00 på morgonen, varje dag till klockan ca 16. Efter det har vi promenerat på stan, badat och de sista två dagarna har mina ben gjort så ont så jag har bara varit hemma och sovit typ. Men nu är promenaden över och jag har fått min medalj. Jag klarade det. Detta var mitt fjärde år som jag gick denna marchen så jag fick en medalj med en fyra på.

Likes

Comments

Hallo! Nu är vi i Nijmegen och kommer att vara här i en vecka. Vi är här och hälsar på vår kompis Wilvie och ska gå en march som heter 4daagse. 40km per dag i 4 dagar. Alltså 160km totalt.

Wilvie är hon tjejen i mitten. :)

Idag var min familj, jag och Wilvie ute och åt på restaurang. Vi promenerade även runt på stan och kollade lite i affärerna. Jag köpte en kavaj och kostymbyxor.

Likes

Comments

Hej! Nu är jag i Köpenhamnn med familjen. Vi har varit här en dag och shoppar, ätit god mat och solat i det fina vädret. Idag ska vi åka vidare med bilen till Holland. Men innan vi börjar vår resa ska vi äta klart vår brunch på Kaleidoskop cafe och sätta oss i bilen mot Holland, Nijmegen.

Likes

Comments

Hej! Nu i morse gjorde jag lite pannkakorr med fil och blåbär. Till det en kopp te med honung. Lyckad frukost!

Snart kl 14:00 ska jag åka upp till stan för att spela fiol med min fiollärare. Jag tänkte först åka in dit lite tidigare för att träna på gymmet men sedan tänkte jag att det inte är en så bra ide. I så fall efter, men gymmet stänger kl 16:00 så jag tror faktisk inte jag hinner. Det får bli imorgon istället. Men nu ska jag packa alla mina saker och ta bussen till stan. ses!

Relaterad bild

Likes

Comments

Hej! Idag började jag jobba kl 07:00 till 10:00. Nu är jag hemma och bara chillar. Ska laga någon lunch nu och sedan får jag väll se. Tänker att jag ska spelar lite fiol och springa en runda i skogen sen. Inget planerat :)

Likes

Comments