Postad i: Mat, recept och kalorier, Leva life

Jag och sambon är hemma i Skåne för att hälsa på och alla har fått för sig att fira mig ordentligt en helg före min födelsedag (precis som att de ska passa på när de har chansen haha).

Under vårt späckade schema åkte jag, föräldrarna, sambon och vår familjehund Vincent till Café Knus på Västra Rönneholmsvägen i Slottsstaden. Supermysigt! Förutom att alla fyrfotade vänner är välkomna, har de bra baristautrustning, god cappuccino, nyttiga och hembakta alternativ samt en hemtrevlig känsla och härliga caféägare. Man uppmanas att ta en LP-skiva och spela vad man känner för, kanske i samband med lite sällskapsspel. Jättemysigt! Bjöd alla på födelsedagsfika, mamma tog på bilden en grov banan- och apelsinkaka med grädde. Fantastisk god.

Jag nöjde mig med en banan och dubbel espresso ☕️

Ikväll väntar en god low carb-middag som jag och sambon ska bjuda på då pappa gjorde en gastric bypass för ett halvår sedan och är lite känslig. Äntligen tillfälle att få göra lite zoodles! 😍

Likes

Comments

Postad i: Fitness och träning, Toughest

Varför en blogg?
Jag hittade gymmet för ett och ett halvt år sen då jag började på rehab för min nacke. Bilolyckan jag var med i hade orsakat en mindre whiplash-skada.

Tjejgymmet på Fitness24seven blev min nya och beroendeframkallande fritidssyssla. Sen dess har jag varit fast. Nu när sambon och jag har flyttat till Göteborg har jag istället börjat på Nordic Wellness och framför allt förälskat mig i alla deras gruppträningspass.

Jag tränar i snitt fem dagar i veckan och håller kalorimål. Detta tar givetvis mycket tid och engagemang och häromdagen tänkte jag för mig själv - varför?

Så jag startade denna blogg för att dokumentera min resa och jag har nu bestämt mig för att anmäla mig till Toughest i Göteborg i oktober. Känns så jäkla kul att jobba mot ett fast mål och bara kämpa mot sig själv och sina egna begränsningar 💪!!

Kul att du har hittat hit!

Dagens pass:
Axlar fram och bak
Bröst (flies)
Rygg
Biceps
Triceps
Lite avslutande löpning på bandet
#nordicwellness

Likes

Comments