​Jag börjar bli riktigt uttråkad och vet ni varför? Vet ni? Vet ni??? För jag är sjuk. Och jag har varit det sen i söndagskväll. Och nu börjar jag undra vad det jag egentligen har.

Okej, det började såhär att... Jag var väl lite förkyld och sådär förra veckan och så drog jag en liten lögn och Karma ba aj aj, Yvette, du vet vad som händer... För Karma drabbar mig på en gång! Jag minns i julas när en kille i klassen käkade ett äpple. Jag tog äpplet, bet av en tugga och satte i halsen. Hostade och grät i typ fem minuter för att få bort biten. Jävligt smidigt. Payback på en gång.

I alla fall, en liten lögn... Alltså bara en liten, liten och så vaknade jag upp i söndags och kände mig skum i magen, men jag tänkte att det var för att jag hade ätit chokladbollsmet kvällen innan som innehöll chiafrön.

Havre + Chiafrön = Not nice för tarmen

Körde på. Hade ett PT-pass. Tränade Zumba. Kom hem och efter några timmar började jag må lite dåligt. Alltså, illamående. Började dunka lite i skallen.

Ah, tänkte jag, säkert för att jag inte har ätit nåt på länge. Så tuggade i mig en hel gurka. Jorå, det är sant.

Hjälpte inte.

Vaknade upp i måndags och huvudet och hjärnan var i lågor. Det spände och gjorde jävligt ont när jag vred på skallen och jag ba, yey, migrän! Inte kul, men inte så farligt för det brukar gå över på ett par timmar för mig... Dock gjorde inte det. Utan fick ont i huvudet och blev snurrig så fort jag satte mig upp/gick på toa.

Hela måndagen gick och jag blev inte bättre. Vaknade upp på tisdagen och tänkte att nu måste jag väl ändå må bättre. But no. Inte lika kraftig huvudvärk men magen... Aj aj aj. Illamående som fan så det var bara att sova och vila och sova och vila och kolla på serier.

Vaknade upp idag och ba YES, jag mår bättre! Lite illamående kvar men inte så jävla farligt. Drack lite, åt lite och tänkte att jag skulle dra ner till T1 för att fixa LOK och liksom komma igång med livet igen. Drog på mig kläder, sminkade mig lite, började gå och efter ett tag ba... nej. Jag kräks. Fast jag kräktes inte.

Men jag tog mig till T1, fixade EN grupp på LOK, vidare till LIDL för att köpa nödvändigheter, samtidigt som jag kallsvettades och mådde som ett as. But if I'm going down in a potentiell magsjuka, I'll take everyone with me.

Och nu ligger jag här. Rör mig så lite som möjligt för så fort jag vrider på kroppen eller huvudet så sätts systemet igång. Är så jävla illamående. Jag fattar inte. 

Så, sammanfattning, under en vecka har jag fått en förkylning, migrän och nu möjligtvis en magsjuka? I mean, Karma is a bitch but come on... Give me a break.

Och tre dagar i sängen gör att jag blir uttråkad och därför bara måste skriva ett inlägg om mitt svåra liv som jag har haft dessa dagar.

Bacillpuss på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

The first image is Thea Wellband, who plays the teenage rape victim in Unwatchable.

The second image is Rose, nine years old, who was raped so violently her hips are permanently damaged.

Likes

Comments

42-åriga Sarah hoppade på att om hon drack mer vatten (3 liter/dag) skulle hennes huvudvärk och dåliga matsmältning försvinna - i alla fall en aning. Men hon anade aldrig vilka mer (positiva) effekter som skulle inträffa genom att dricka mer vatten.

Sarah tog en bild på sig själv innan hon började med sitt experiment på 4 veckor och en bild efteråt.

Förutom att hennes huvudvärk var borta redan i slutet av första veckan, började hennes dåliga matsmältning att fungera normalt.

Och the plus side som Sarah inte hade förväntat sig var att hon fick ett mer ungdomligt utseende. Hennes mörka ringar och rynkor runt ögonen var borta efter fyra veckor, och hennes hud kändes och blev fräschare. Och även om Sarah inte förlorade mycket i vikt, försvann 2 pounds (cirka 0.9 kg), hennes midja krympte med 2,5 cm och celluliter försvann.

Detta genom att bara addera mer vatten i sin kost, say what...
[source]

Så drick, drick, drick vatten!

Här kommer några förslag för att piffa upp ditt vattenMinussidan med att börja dricka mer vatten: hello toilet! Minst en gång i halvtimmen i början... Men det kan det ju vara värt, eller hur? :-)

Likes

Comments

​I december fick jag sätesmassage för att jag hade sjukt ont runt länden/sätet och hade strålningar i benet. Behandligen var nog ett av det mest obehagliga jag har varit med om. Det gjorde så sjukt ont och det kändes som att massören tuttade eld på musklerna och jag gick därifrån med ett stort blåmärke till rumpa (dock blev det faktiskt väldigt mycket bättre så ah, det var väl värt det).

I alla fall, det blev bra och sådär men jag hade två feta blåmärken på vardera skinkdel och jag tänkte att jag aldrig skulle bli av med dem. Så var det en i klassen som rekommenderade att smörja blåmärkerna med kokosolja så skulle det försvinna snabbare.

Hokus pokus tänkte jag och sket i det.

Men grejen var att blåmärkena inte började ens försvinna lite efter två veckor så jag ba, men ok, kokosolja, du får en vecka på dig att visa vad du går för. Så i en vecka smörjde jag det värsta blåmärket och det andra lät jag vara because hello, jag ville ju om kokosoljan hade någon funktion.

Veckan efter var den insmorda nästan helt borta och nu är jag alltså helt såld på kokosolja! Vilken uppfinning! Så har du ett blåmärke som du vill få bort lite snabbare och lite mer effektivt - kör på kokosolja! It works! Jag har tyvärr inget bildbevis för att min nakna rumpa tillhör mig och jag vill inte riktigt dela med mig av den till er - än, men sanna mina ord

Kokosolja is the shit!

För inte nog med att den skyndar på läkningsprocessen med blåmärken, har den även bra egenskaper som (bland annat)

 • gör huden mjuk
 • hjälper mot svullet ansikte och påsar under ögonen
 • minskar eksem och psoriasis
 • hjälper mot hudutslag och klåda
 • hjälper mot fotsvamp
 • minskar rynkor
 • effektiv mot mjäll
 • boostar ditt hår

Du kan även använda kokosolja som

 • cerat för läpparna
 • after shave
 • deodorant
 • tandkräm (blanda kokosoljan med bakpulver)
 • sminkborttagningsmedel
 • massageolja
 • glidmedel
 • intimtvål
 • kroppsskrubb (blanda med rörsocker eller salt)
 • solkräm (solskyddsfaktor 7–15).

Likes

Comments