Ok, ponera att Jesus faktiskt var en människa som existerade och vandrade runt här på jorden. Det är faktiskt inte omöjligt, aight, till och med jag går med på det. Men kan vi sluta låtsas att julen egentligen är till för att fira Jesus födelse? That's just plain bullshit. Eftersom denna ​julfirandet kommer ursprungligen från en tradition från de romerska riket...

Jul slutade vara min grej för flera år sen men jag respekterar människor som firar denna högtid, men gör det av rätt anledning: mysiga stämningen och de ofantliga mängderna av mat och godis och desserter och dopp i ris a la maltan och julklapparna och för barnen. Inte för ett jävligt sent födelsedagsfirandet.

That's all.

GOD JUL! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ett slag senare och jag börjar springa och jag springer tills mina ben inte bär min längre. Tills lungorna rispas upp och jag känner blodsmak i munnen. Jag springer tills andetagen ligger efter och kroppen fuktas av svett. Jag springer tills jag varken vet upp och ner eller om det är någon som orkat följa efter. Inte för att jag ser efter. Är rädd för att veta. Rädd för att bli besviken. För varken eller.

Det isar i kroppen. Händerna börjar domna bort. Det bultar i huvudet och det sugande svarta hålet i bröstkorgen värker. Kom inte nära, du kommer inte gilla det du ser, Kom inte nära, jag kommer försöka stöta bort dig.

Kom inte nära, för du förtjänar inte det här.

Likes

Comments

Det här är typ världens bästa gif!

Och bara för att A sa det kan jag inte sluta
tänka på Malin när jag ser den, hahaha

Likes

Comments