Det är väl något som jag har glömt bort rätt mycket. Men det finns alltid kvar på något sätt, att jag gillar att skriva saker. Helst om människor. Typ hur vi funkar med varandra. Och få reflektion kring allt som har med det att göra. Det intresserar mig. Skulle nog tycka det var jävligt kul att jobba som journalist... men det kommer inte hända. Så vad vill jag jobba med annars? Pratade lite om min utbildning igår och dess olika inriktningar som man kan välja också. Dock har jag fortfarande inte en aning. Nåväl.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Det går. Det går det går det går. Och jag kanske får hjälp. eller så kostar det mig 50 000 kr. Minst. Men vad är pengar? Egentligen? Och vad är utséende, egentligen? Varför all denna hets, denna fokus, detta engagemang, man ska se si eller så. Går utan smink i detta nu och tycker jag är så mkt sötare utan smink. Precis som på bilden här i sidan där jag är svarthårig... likaså utan smink. I vilket fall har jag kollat upp möjligheterna att göra detta nu och jag är inte helt övertygad men jag ska nu kolla vilka möjligheter som finns och denna gången tänker jag ha massor av skinn på näsan och inte låta någon annan hålla i rodret. Det är min kropp, mitt tycke, min åsikt, min känsla, min vilja, som ska lyssnas till och som skall igenom. Inte någon annans. Jag visste nog att jag skulle ångra mig men var ute efter en förändring och sket i konsekvenserna, dock så är det inte så att jag inte gillar det i sig eller är emot just det men tycker inte att det blev så som jag ville att det skulle bli. Och då kan man känna sig väldigt rädd och främmande inför sig själv. 


Men jag ska fortsätta känna efter hur det känns och se vart jag kommer någonstans och sedan ska jag ta ett beslut och börja jobba utifrån detta. För jag är fullt medveten om att det tar tid och att ingenting kommer ske över en natt utan jag man vänta mig minst två år innan det är försvunnet........😳

Likes

Comments

Varför.

Varför har jag låtit folk krypa in i huvudet på mig? Varför har jag låtit mig visa allt det jag tycker o känner o tänker. Jag ångrar mig nu som en jävla idiot. Undrar varför, vad tänkte jag på. Ingen ska få veta hur jag tänker eller vad som finns där inne. Ingen annan än min psykolog. Jag har som jag sagt hela tiden velat dela med mig. men det har nog också handlat om att jag vill visa för andra att jag visst kan och hur stolt jag är över mig själv för dt jag har lyckats göra som varit svårt. otroligt svårt. Men sen har jag varit svag också de tänker jag inte ljuga. Jag har ändrat mig massor utseendemässigt varav vissa saker jag ångrar. Ibland ångrar jag att jag tatuerat mig och att jag bytt hårfärg så mycket och att jag haft en ring i näsan- jag skäms och jag ångrar det. Men varför ? Varför? Jo för att samhället får mig att ångra mig. FÖR att jag gått emot normerna, att jag gått emot det en anser är normalt och förväntas av en 20årig tjej. Jag har gjort precis tvärt om. Jag har tatuerat mig jag har bytt frisyr 18 gånger och MEN snälla jag har inte dödat någon. Jag tar hand om mina nära är det inte allt som betyder ngt?

Jag har som sagt ångrat vissa saker men när jag ifrågasätter och inser att jag ångrar pga av folks åsikter inser jag också att jag fortfarande är väldigt svag och att jag inte har byggt upp någon styrka inom mig ännu. Vilket jag vill fortsätta jobba på. Det är ju yttre attribut jag påverkas av och det i sig är hemskt...​

Likes

Comments

​Och det är den känslan av, en sorts gemenskap, man tycker lika, man tänker lika, man får förståelse, man ger förståelse. Man man får frågor, man svarar, man har frågor, man får svar. Jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet. Och när man har det. Då behöver man ingenting annat över huvud taget. Ingen acceptans. Man är accepterad. Blir blir accepterad. Även av sig själv. Och det är något jag saknat att känna. Jag har varit vilsen i mig själv i så många år men jag har kommit ett litet steg framåt för varje dag att hitta mig själv. Och det handlar egentligen inte om att det slår till en dag och du vet vad du är. Det är så många idag som ger sken av att vara helt säkra på sin identitet men ni kan inte klandra dom som söker, det hör min ålder till. Jag har känt mig ensam för att jag har letat själv men den som säger att den aldrig varit osäker är fasen inte ärlig punkt. Jag älskar iallafall den känslan, det är någon form av gemenskap helt enkelt. ♥

Likes

Comments

​Idag är en sån dag när det känns som att jag inte kan göra någonting alls. Allra minst p-l-u-g-g-a dvs det jag allra mest borde göra. - Orkade inte åka in till min skola idag eftersom det tar ca 1,5 timme dörr till dörr och där med samma hem. Kände helt enkelt NEJ jag kommer inte kunna ta mig dit idag. Det är tråkigt och surt men samtidigt så väljer jag att lyssna på mig själv istället för att tvinga eller känna ångest att jag inte gjorde det jag borde. Jag hade tänkte sätta mig och plugga här hemma men har en mental strejk som jag tampas med. Skulle egentligen behöva umgås med någon rolig person just nu och bara samla på mig massa energi och göra mig av med tröttheten och min missriktade energi. 


Hade ett samtal imorse med min psykolog då jag gav input på alla tankar jag haft på senaste tiden och vad jag verkligen känner och tycker. Det är fruktansvärt givande att få sitta ned och prata med en adekvat person som kan se på saker utifrån ett objektivt perspektiv. Som nt känner mig som person i övrigt eller vet något om min bakgrund heller för den delen. Och ja jag vågar erkänna massor utav saker som faktiskt stämmer men det är också bra att få höra att allt är inte så farligt som man tror.. åh nu pratar jag GOJA på riktigt. 

Likes

Comments

Yes nu blir jag privat. Har funderat på det här ett tag men inte riktigt tagit och gjort slag i saken. Känner att jag öppnat mig väldigt mycket i vissa (dom flesta) av mina inlägg och då har några varit inlägg som jag velat dela med mig av till andra människor, då jag vet att många där ute går igenom saker som jag själv upplevt. Känslan att få hjälpa någon annan, att men VET, man är ett BEVIS, på att det går att förändra, är storslagen. Och om jag då kunde få ge lite av min energi och kämparglöd till dom som behöver det, så var det fasen det minsta jag kunde göra. ♥

MEN, nu har vi kommit till en punkt då jag känner att jag vill stänga av de offentliga besökarna. Jag har ju bara några få besökare på min blogg och jag kommer att ge ut lösenordet till er som jag litar på och som vet vilka ni är, men poängen är alltså, att jag känner att varför ska jag lämna ut mig själv så totalt? För jag kommer inte fortsätta skriva om min dag eller vad jag åt till frukost i förra veckan (kommer troligtvis bli hobbyrelaterade inlägg etc) utan jag kommer skriva exakt vad jag känner och tänker.

Det handlar inte om att låsa någon person ute och inte heller om att jag tror att någon snokar runt. Och även om jag aldrig nämner någons namn i min blogg så kan man ibland härleda saker till en person ändå, därför känns det skönt att veta vem som läser då jag inte är ute efter att trampa någon på tårna.


Mvh, Anna "Miranda"

Likes

Comments

Ska ordna sömntabletter? Orkar inte längre med dessa nätter, vakna, ligga och vrida sig runt sig själv tills man exploderar. och mardrömmar. Sen är jag helt slut på dagarna och har inte förmåga att koncentrera mig på ekonomiska frågor vilket jag Absolut Borde med tanke på kommande tentor. Fucked up sleep routine gone crazy. Men idag är de iallafall fredag.♥♥♥

Likes

Comments

​Kod för att importera min blogg till Nouw: 6477107073

Likes

Comments

​Lite så det går just nu. Pluggar varje dag men det känns verkligen som huvudet inte kan ta in mer, det har liksom blivit en bestående trötthet. Orkar inte lyssna på föreläsningarna till och från vilken verkligen inte är OK eftersom jag vill lära mig I SKOLAN och sedan kunna satsa på annat på min fritid (vilket självklart inte går till 100% men det är en ambition jag har). Men tror iallafall att det hela går OK.. dvs full pott på alla inlärningsfrågor hittills vilket är lika med extrapoöng som sedan adderas till tentan = högre betyg i slutändan! 


Likes

Comments

-You just keep fighting. There's no other reasonable option what so ever.-

Sitter med en stor tee och har tända ljus runt omkring mig. Funderar massvis. Funderar alldeles för mkt. Hela tiden. Hela dagen, hela natten. Har vart lite jobbiga dagar på senare tiden eller t.o.m veckor pga det intensiva i skolan. Jag gillar inte att skriva ut att det är jobbigt för att vet att det lätt uppfattas fel och osmakligt genom text, men eftersom det ändå är min blogg, mina tankar och mina känslor som det handlar om så väljer jag att göra det ändå. Och det jag syftar på i dethär fallet är liksom inte att det är jobbigt med skolan, för det är det också men på ett helt annat sätt, utan mer hur jag känt mig inombords senaste tiden. Då är det tur att man har någon person som man litar på och som kan förstå hur jag känner. J <3.

Idag har jag skrittat av min fina häst på en barbackaskritt under 20 minuter. Jobbade lite i skritten också med formen och några steg framåt tycker jag absolut vi fick till. Igår var en helt annan historia och under hopplektionen så fick jag verkligen klart för mig att ja, jag har en unghäst... blev nästan avkastad (dock var det väl inte hans avsikt att jag skulle av, men utifrån hur han betedde sig så var det inte långt ifrån..). Glad vad jag ändå i slutändan då jag lyckades vinna och vara tillräckligt tydlig för att han inte skulle få för sig att andra alternativ fanns. Och alla som nånsin haft eller funderar på att skaffa unghäst vet eller bär veta att det tar lååång tid att lära känna och få hästen att förstå vem som bestämmer och skaffa sig den respekt som krävs. Jag jobbar med detta varje dag och fortfarande tar min häst varje nytt tillfälle att testa och försöka med sina påhitt etc.Deras "roses in the yard" är en av de absolut finaste låtarna jag vet. Blir lite lätt knäsvag❤

Likes

Comments