- Livet som ung esnamstånde mamma.

Har du någon gång tänkt på hur ett sånt liv ser ut/är?
Klicka in dig på: Ystrandvik.blogspot.se
För att veta! Många kramar!! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello!

Dagen började med att jag vaknade JÄTTE tidigt. Och nu när jag säger tidigt så menar jag TIDIGT, 05:07 för att vara exakt! Vaknade över att pappa gick runt i vardagsrumet för att han skulle till jobbet.. Sedan försökte jag somna om, men det va inte så mycket till nytta gick ändå upp kl 09:00. Satte på tv:n men fanns inget att se på förutom Svt Barnkanalen, tvshop och sådana tråkiga program. Det räcker med att jag hela förra veckan "tvingades" se på barnkanalen med min lillasyster från kl 09:00 - 20:00. Kan ni fatta att den kanalen är igång från kl 08:00 till 20:00 varjedag och utan några reklam avbrott!?.. Inte konstigt att dagens barn är feta och lider av fettma.
Blev en massa fotbolls VM senare under dagen, tröttsam match mellan Slovakien och Holland. Somnade efter knappa 30min, men jag  älskade dock  inledningen av Chile - Brasilien 30 minuter av bara vit kläda Chilenare !

När jag insåg att det inte fanns något att se på så begav jag mig upp till mitt rum på andra våningen för att slå på datorn och spela The Sims 2. ( Ett av tidernas bästa spel) Och sims blev det i ett par timmar om jag ska vara helt ärlig.
Det hände otroligt mycket under spelets gång. Min "Sim" Yvonne ( fru och mamma) dog, vet inte riktigt hur.. Min "simdotter" fick uppleva första kyssen efter flera gångers klickande på prata, uppmuntra och allt det där men tillslut så gav sig den här George, "sim-dottern" vars namn är Nichole fick även flytta hemifrån och jag fick inreda ett till hus. Yeeij! Nu återstår det bara att se till så att hon får ett jobb inom politik och att George och hon kan förlova sig. MEN inga barn blir det den här gången. Riktigt jobbigt var det när Nichole föddes.

Nu ska jag snart spela lite till och sedan sova, men innan jag lägger mig så ska jag bara kolla lite på mobiler.. Jag vet jag borde inte, men jag är en sådan när jag kommer hem till Sverige att jag bara inte kan nöja mig med det jag har, för att i mina ögon så är allting som går att köpa bara grattis pga det är en sån stor skillnad på svensk och norsk valuta. ( hmm, det kanske jag vissade tydligt nog när jag shoppade klädderna, som ni ser i inlägget nedanför)
Så nu ska jag bara titta lite och sedan blir det SIMS och nanna!.

Likes

Comments

Är oerhört besviken på Englands spel idag...

Okej dom började otroligt bra, eller inte DOM utan Gerrard började bra med en riktigt bra insats, att göra 1-0 målet efter knappa
3 min. Så en stor applåd till honom.. Men de resterande då, vad tycker ni om de!? Och inte på tal om GREEN (målvakten)! Wtf må jag bara få säga!! Och Capello.. Hur tänkte han egentligen, han skulle ha byt in Crouch direkt vid 2:a halvlek, då hade det ifall funnits större möjligheter för DOM (han) att kunna göra ett mål. Jag menar det är ju inte så otroligt lätt att göra ett mål på bara några FÅ minuter. Finns bättre möjligheter på att göra mål om man har mer tid på sig!...


Ja, jag är väldigt besviken.. Men får helt enkelt hoppas på att England lyckas "lufta"  upp sitt självförtroende inför nästa match så att vi alla kan se och njuta av ren-världsklas-fotboll!.

 

 

http://ystandvik.bloggsida.se

Likes

Comments

http://ystrandvik.bloggsida.se

Hej hej Bloggen!!
Jag gick precis ut för att röka en ciggaret. Fanns inget eller jag menar jag kände inget sug för det utan det bara blev så. Jag sa till Kristina att jag inte förstod alls varför jag gick ut när jag inte äns var sugen.. Men hon sa bara att det var en vana. Men ifall stod precis utanför hennes dörr där ute och rökte, fick ingen nickokick, känndes heller inte gott. Eller jaa jag menar inte gott som godis men ni fattar säkert vad jag menar.. Och när jag tände ciggen var det inte gott med första blåset.
Jag vet inte vad det är med mig. Men under tiden jag stod där ute så kom jag bara på att hela den här veckan för utom måndags så har jag inte känt det där suget eller behovet som man har..
Så nu har jag bestämt mig. Jag ska sluta. Jag ska inte sluta idag eftersom att jag har 6 – 4 cigg kvar. Och på något konstigt sätt så känns de som att om jag slänger dom så har jag slössat pengar på det…. Men jag ska värkligen sluta det är nu eller aldrig!


Screw Malbro - Fimpa ciggen
Nuss & Klem
/ Yvonne Strandvik Gumbo..
 

Likes

Comments

Hej hej! Nu harjag precis kommit hem från överasknings-maskeradfesten som var engagerad av Serina till hennes pojkvän John. Kan inte säga att jag var specielt fantasifull med det jag kläde ut mig till.. Satt här hoss Kristina och tog det lungt. Och 1 tim innan jag skulle gå satt jag och fick panik! Hon tyckte att jag skulle klä ut mig till Pippi Långstrump.. Men fräknar, det är inte riktigt min grej. Så det blev Rihanna. I början tänkte jag ha tuppkam ( bilder på det lägger jag upp i morgon) Hade ill rosa läppstift och en outfit som skulle se ut såhär:


rihanna
* Rosa läppstift,
Kavaj
*mm.

Men nu fan, mina små söta potatiasr.. Kan inte hålla mina ögon öppn. Så nu ska jag SOVA!!
Sov gott allesammen.

Nuss & Klem
7/ Yvonne S,G

http://ystrandvik.bloggsida.se
 

Likes

Comments