Her for nylig har jeg, genopdaget min kærlighed for Majid Jordan, jeg er faldet over kunstneren Mus Matos, og så er jeg ret vild med JNTHN's remix af 'Swimming' af Joe Hertz.

Disse sange er mine favoritter lige i øjeblikket, og de er alle 3 værd at tjekke ud!


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

CALVIN HARRIS – SLIDE FT. FRANK OCEAN & MIGOS

Rygterne om et collab mellem Calvin Harris og Frank Ocean, har stået på, siden de to blev spottet sammen, i Californien i sommers. Og opmærksomheden har været stor, efter Calvin Harris i Januar teasede for sangen, på hans Snapchat.

Endelig kunne vi få lov at høre resultatet af deres samarbejde, som byder på en klassisk Calvin Harris "summer-vibe" produktion, krydret med Frank Oceans lækre vokal, plus et hip-hop twist fra Migos. Mange mener at det muligvis er verdens skøreste sammensætning af kunstnere, men lækkert dét er det!

Lyt selv her:

FUTURE – HNDRXX

Det er ikke alene Futures sjette album, siden hans debut i 2012, det er også hans anden albumudgivelse på kun 1 uge! Han udgav i sidste uge FUTURE, og nu er han altså allerede ude med hans nyeste album HNDRXX. Titlen kommer fra 'Hendrix', som hentyder til musikeren Jimi Hendrix, som Future efter sigende skulle være meget inspireret af.

Albummet indeholder gæsteoptrædener fra The Weeknd på nummeret 'Comin Out Strong' og fra Rihanna på nummeret 'Selfish'. Disse to numre er mine favoritter.

Lyt til albummet her:

Likes

Comments