Hey cOoL CaTs

🌈 🌴

Vi har tænkt længe om hvad dette indlæg skulle handle om. Vi kiggede på en masse inspirations billeder. Det gik op for os at vores store inspirations kilder var en masse seje kvinder. Så vi besluttede os at lave en hyldest til alle de dejlige damer. Men hey, vi har fundet en super lækker sang, som hedder "Losing You" -af Solange, som også er en af de skønne kvinder vi skriver meget mere om. Giv sangen et lyt imens du læser indlægget eller ser billederne💓 🎶


1. Anna Wintour ✨

I 2013 blev hun kunstnerisk leder for det amerikanske Vogue . Hendes kendetegn er hendes sideboy bob frisure og hendes mørke solbriller (så der er ingen der kan lurer hendes meninger ). Wintour er blevet en vigtig rolle i en stor del af modeverdenen. Hun er blevet meget rost for hendes øje for modetrends og hendes støtte til yngre designere. - Vi elsker hende fordi hun er indbegrebet af stil og utrolig sej og har virkelig bygget sig en karriere. She got GIRL POWER.

2. Solange (Knowles) 🌴

Er en amerikansk sanger, sangskriver, danser, model og skuespillerinde. Solange havde en interesse i musik fra en tidlig alder. Ved 16 år udgav Solange sit første studioalbum Solo Star (2002). Mellem 2005 og 2007 havde solange flere mindre fungerende roller som blandt andet Bring It On: All or Nothing (2006) og fortsatte med at skrive musik til sin ældre søster Beyoncé Knowles-Carter og ex-Destiny's Child medlemmer Kelly Rowland og Michelle Williams.👀 ✨ - Vi elsker hende fordi hun er fantastisk og alt ved hende er bare super cool. Hun har virkelig mange talenter, og det er virkelig GIRL POWER. Vi må indrømme at vi nok høre hendes musik hver dag.

3. Chiara Ferragni 🌸

Er en italiensk forretningskvinde og modeindflydelse på sociale medier. Hun er også blogger og mode designer, der har været ansat af Guess som model. Som blogger er hun kendt som "The Blonde Salad", det hedder både hendes mode blog og hendes første udgivne bog. Nu har hun en masse ansat på sin blog og har sit eget mærke af eget navn - Tjek hendes hjemmeside ud her 💗. - Vi elsker hende fordi hun er nået så langt. Hun startede blot med en normal blog og endte med eget mærke og meget succesful blog.

4. Frida Kahlo 🌙

Da hun som 18-årig blev ramt af en ulykke der handicappede hende, begyndte Frida at interessere sig for malerkunst frem for medicin. Hendes værker omhandlede blandt andet sorg, smerte og glæde. 55 af hendes 143 malerier er selvportrætter der indeholder en masse smukke farver, grafiske detaljer og liv. Hun var desuden påvirket af den indfødte mexicanske kultur, som hun illustrerede med lyse farver, med en blanding af realisme og symbolisme. - Vi elsker hende fordi hun kæmpede selvom hun havde så mange smerter. Hun kom fra et land hvor kulturen var meget sexistisk, men alligevel blev hun så succesful og opnåede sin drøm. - Det er virkelig GIRL POWER!!

5. Diana Vreeland 👘

-Var en kendt modemagasins forfatter og redaktør inden for mode. Hun arbejdede for modetidskrifterne Harper's Bazaar og Vogue, som var chefredaktør for Vogue, og som specialkonsulent på Costume Institute of Metropolitan Museum of Art. Hun blev udnævnt til den internationale bedste klædte i Hall of Fame i 1964. - Vi elsker hende fordi hun skilte sig så meget ud og var super kreativ og det var helt vildt de ting hun fandt på. Hun var indbegrebet af GIRL POWER.

6. Iris Apfel 👀

Er en amerikansk forretningskvinde, indretningsarkitekt og modeikon. Iris´ kendetegn er hendes fantastisk store briller og hendes vilde stil. - Vi elsker hende fordi hun er så farverig og modig det er super sejt og inspirerende.

Vi håber I kunne blive inspirerede og kunne lide indlægget (...selvom det var lidt langt) 😉


Keep up the young skin and the good mood.

Kys, Sommer & Marie.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments