Hey darlings. vi har lavet et super lækkert interview af den super stilede og kreative Caroline Plummer. Caroline har også en super fin blog som du kan besøge her.

Have fun!Hvad hedder du?

- Caroline Plummer.

Hvor gammel er du?

- 26, men bliver snart 27 til oktober.

Hvad er det første du gør når du vågner?

- Det er nok at gå på toilettet.

Hvilken stil er din lejlighed indrettet i?

- Jeg flyttede sammen med min kæreste for 2 år siden, så min stil har nok måtte gå lidt på kompromis. Men min lejlighed er primært domineret af planter.

Hvem synes du laver de bedste skønhedsprodukter og hvorfor?

- Jeg har lige købt Rihannas nye produkter, men ellers Glossier, jeg vil bare eje alle deres produkter!

Høje eller flade sko?

- Nok flade

Hvilken cafe er din yndlings i København?

- Jeg synes i hvertfald at Atelier September er den pæneste, men hvis jeg lige hurtigt skal have en kaffe med på farten så er det nok Original Coffe.

Hvis du skulle bruge 3 måneder et sted, hvor ville det så være?

- Helt sikkert New York.

Hvad laver du for tiden?

- Jeg arbejder på Splay hvor jeg er maneger for nogle youtubere og så har jeg bloggen Rainbow Dash ved siden af.

Beskriv din stil med 3 ord.

- Oversize og så en blanding af meget drenget og meget piget. Så kan jeg rigtig godt lide når det er lidt volumeøst med for eksempel nogle høje skulder puder så det ikke bliver for fladt.

Hvor shopper du for det meste?

- Det er meget forskeligt, jeg shopper mest på nettet, jeg synes for eksempel at Mango har nogle rigtig flotte ting og Asos´ eget mærke og så selvfølgelig &otherstories der kan man altid finde noget.

Hvad står på din ønskeliste lige nu til dit klædeskab?

- En vinter jakke fra 66 degrees north, en taske fra ATP Atelier, et par vildt fede hvide ganni bukser, et par solbriller fra Le Specs og en ørering fra Frederikke Baum.

Hvilken er din yndlings storby og hvorfor?

- Helt sikkert New York, jeg kan faktisk også godt lide Berlin, men jeg kan specielt godt lide New York fordi jeg synes det er en mega fed by at være alene i. Det lyder nok lidt mærkeligt, men det er bare super hyggeligt bare gå ind i nogle butikker og sætte sig på en cafe.

Hvilken genre musik er din yndlings?

- Det er nok RnB så noget danse musik, men jeg kan også rigtig godt lide så noget sørgeligt musik ligsom Lana Del Rey for eksempel.

Hvem er din yndlings Spice girl?

- Altså da jeg var lille var det helt sikkert Sporty Spice, men den som jeg synes har gjort det bedst efterfølgende er nok Victoria Beckham (Posh Spice).

Hvor lang tid har du intresseret dig for mode?

- Uuh, det er lang tid siden. Nok lige siden Clueless kom ud i 1996 altså da jeg nok var 5-6 år. Den er så god!

Som hvad og hvor ser du dig selv om 10 år?

- Enten i det job jeg har nu, jeg elsker den der manager funktion og så tror jeg virkelig også meget på youtube. Ellers kunne jeg rigtig godt tænke mig at lave et projekt med min lillesøster, da vi har mange af de samme idéer og så tænker vi meget ens.

Hvis du skulle have et samarbejde med en person hvem skulle det så være?

- Altså det kunne være så sejt at lave en tøjkollektion med for eksempel Balenciaga eller noget med Rihanna. Måske en dokumentar film om hende?

Hvad var din drøm om at blive da du var lille?

- Jeg tror egentlig bare det var skuespiller, altså da man var lille var det altid den der skuespiller, sanger eller model. Så var det nok for mig skuespiller.

Hvad var dit første minde med mode?

Det var nok Clueless eller Barbie. Jeg var så heldig at have en far der var direktør for Matel som ejer Barbie. Så jeg havde en HELT masse Barbie. Jeg kan også bare huske den der frustration om at dukkernes tøj ikke passede mig.

Håber I nød indlægget!

Keep up the young skin and the good mood.

Kys, Sommer og Marie.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments