1. tvätta ansiktet med tvål

2. smörj ansiktet men ansiktskräm ( bästa....Nivea :p)

3. klappa runt ansiktet försiktigt, om man har svart under ögonen använd is med påse ,lägg det runt svarta och ha det cirka tre min.

4. Använd concealer under ögonen, finnar och ögonlocken.

5. maskara

6. Använd ögonsbrynpenna som passar ditt hår och ögonbryn.

7. Borsta håret och sätt upp håret i hästsvans!

Done! FLawless always


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allesamman!

Jag hoppas att ni har haft en riktigt skön helg med era nära och kära. Min helg var en riktigt chill dag med familjen, vi satt och tittade på film och hade mysig. Men den tråkiga var att jag är sjuk och det är ganska kallt.... som ni vet så längtar jag bara till våren då blommorna växer och fåglarna sjunger vacker. Jag ska försöka få fina bilder då, just nu här i min stad är lite tråkig väder det e skitfult nu.  Många kanske frågar varför jag inte lägger ut bilder på mig  det för att  jag inte känner mig bekväm än och behöver mer tid då kan jag lägga ut bilder. Jag behöver lära mig hur man hantera bloggen och jag vill vänta tills hoppningsvis att min blogg ska växa!

Men nu ska jag ut med kompisar puss och ha en trevligt dag!

Likes

Comments

​Hej!

Hm... jag vet inte hur jag ska börja skriva men aja....jag har sportlov och det är skönt och bra att ta ledigt innan man börjar med stress i skolan. Men jag är jätteglad faktiskt för jag fick bra respons från lärarna och förstår jättebra. För annars bruka jag inte lyssna och då vet inte jag vad jag ska göra hahha.... Jag minns i 6an när alla kämpade och stressade för att få bästa betyg. Jag tycker inte att det bra att stressa barn som går i 6an.... jag tycker inte att skolan förklarar på bra sätt för dom. Men i allafall jag fattar inte varför jag kämpade som fan men jag gjorde det i alla fall jag var inte ute med kompisar alls, jag var nästan på att förlora mina vänner. Jag kämpade skiten ur mig i 6an och det gick bra jag fick c och några d och inga E... så att jag fick stipendium. Jag var glad men jag var också ledsen att jag inte kunde ha roligt med min familj och vänner pga betyget i skolan. Men senare i 7an förstod jag mer att det är inte så jätteviktigt att få bra betyg tills man kommer upp till 9an då måste man få ganska bra betyg om man vill komma in i gymnasiet. 

Men annars tycker jag att det går bra nu och jag försöker mitt bästa och har fritid! 

Trevlig helg <3

Likes

Comments


Idag var det en vanlig tråkigt dag...skola osv... Men just nu ska jag ligga i sängen och ha på mig mysiga kläder och titta på en serie som heter "Stranger things". Den är så jävla bra faktiskt, jag rekommenderar stark att ni ska titta på det. Min kompis ville att jag ska titta på den men jag gillar inte sci fi och fantasi m.m.. Men den här är ju skiiit bra än vad jag trodde!! DÖM INTE FILMEN EFTER OMSLAGET! Men aja....ha så trevlig!

ps. love ya


Likes

Comments

Postad i: personlig, fun, winter

Hej!

Jag hatar måndag seriöst, det är inte nice alls... Men i alla fall har jag inte uppdaterad så mycket här på bloggen för att jag hade mycket göra och jag är inte bra på blogga. Men jag försöker i alla fall att uppdatera och håller blogget "stadigt".

Det finns inte så mycket göra nu på vinter, det är ganska tråkigt enligt mig. Jag tycker själv inte om att ta bild på vinter för det är inte alltid så snygg outfit till det. Alltså jo... om man är proffs på klä sig jaa... men jag ser ut som staty när jag tar bild hahhaha.... Sommaren är bäst!!! Man kan ta så härliga bilder och solen skiner! och plussss snygga outfit. Klänningar, shorts och mitt favorit skor sneaker (converse).

Jag har haft så mycket tankar om hur i helvete ska jag klara i gymnasiet utan mina vänner eller jo alltså jag känner några som ska börja på den gymnasiet men jag är inte nära dom. Men jag har pratat med en vän som jag inte är så nära och vi snackade om att vi kan va på gymnasiet så det bra!! men olika linjer i alla fall är det bra att träffa nya människor! Jag har inte problem med att skaffa vänner och jag är ganska bra på va social ganska blygsam men jag är öppet!

Men aa... ha det så bra!! <33 love ya

Likes

Comments

Postad i: personlig, fun

​​​​​​

Hej!

Idag är det äntligen fredag och få sova gott! Som vanligt var det stressigt dag, jag hade tid på morgonen, fixa mig och klä på mig. Men ett problem var att jag glömde min skoldata hemma.... Jag fick panik och trodde att jag kanske har glömt den på spårvagnstation. Jag tänkte och tänkte vart är min data... är den hemma eller har jag tappat bort min data!? Jag kom hem och såg att data var på min nattduksbord och jag var såååå lättsam och nu tänker jag äntligen tar det lugnt och chilla! Det är ju fan fredag of course!  

Trevlig helg allesamman! <3Likes

Comments

Hejsaaan!

Idag var jag i skolan, ouf så mycket att göra den här terminen! Nationella prov , inlämningar, redovisningar osv....jag går i nian eftersom jag har gått ett år extra på förskola, annars skulle jag börja gymnasiet. Men i alla fall, det är så stressigt och jag trodde verkligen att välja gymnasiet skulle vara lätt men nej, jag hade fel. Jag vet inte vad jag ens vill göra, det är bara tre veckor till man avslutar med sin ansökning till gymnasiet. Jag har tänkt sen i sexan att börja samhällslinje men neej.... jag har läst att det för mycket plugg och jag kan plugga men jag tror inte att det skulle passa mig, jag har antingen tänkt Barn/fritid eller sam.  Nu tänker jag iallafall ta det lugnt och kolla på film <3Likes

Comments

Postad i: personlig

Hej!

Jag heter Sanela och är ny på bloggen! Det kommer vara jättekul att få testa blogga och lära sig mycket av det. Så nu tänker jag skriva lite om mig själv... Jag heter Sanela som ni vet redan hahha, jag är 16 år och jag fyller snart 17! aja... kanske inte det intressanta historier om mig men jag tänker spara till nästa inlägg så det blir spännande att läsa! Jag är inte så jättebra på blogga som sagt är jag ny och jag hoppas att det blir bra... :) Men nu är jag skit trött så aja godnatt på er och hoppas ni sover gott <3 Godnight

Likes

Comments