Jeg vil ikke sætte mænd i boks - eller jo det kommer jeg sikkert til på et andet tidspunkt. Men når det kommer til min type fyr, har jeg næsten kun et krav og det er at han i hvert fald skal være 5 år ældre end mig. Jeg ville lyve hvis jeg ikke sagde, der selvfølgelig har været et par smuttere hist og pist - men generelt set, ser jeg kun mænd som er ældre end jeg selv.

Jeg tænder utrolig meget på aldersforskellen og så at der også er et par stykker ind i mellem der syntes det er direkte klamt. Jeg er knap 20 år og har været sammen med et par stykker på de 45+. Ens ego bliver styrket meget, da de ældre mænd forguder en (forkert at indrømme, men hvem elsker ikke at føle sig som den bedste). Herudover er facts altså facts. De ved hvad de laver og oftest ved de hvad de vil gå efter - og for mig er det så pissehamrende frækt, når en mand ved hvad han vil have. Yes please.

Likes

Comments

SÅ,

Første indlæg - lad det bære eller briste. Selvom jeg er anonym, skal man da ikke snydes for en lille introduktion, så at sige. I realiteten ved jeg jo godt at der ikke er nogle, som læser med lige nu - hvilket passer mig fint. Jeg kommer til at skrive til et "publikum", da alt andet ville være lidt underligt. Men denne blog er primært tilegnet til mig selv, og de tanker og ideer jeg selv går rundt med. Her kommer der et lille indblik i hvem jeg er som person.

Jeg elsker at gå i byen. Og nej, ikke som i at jeg elsker at gå i byen, som mange andre. Jeg vil personligt mene jeg er dedikeret til byen - måske er det et problem, men det må jeg tage med mig selv en anden dag. Jeg takker aldrig nej til en bytur, og kan sagtens, hvis min arbejdsgiver tillod det, gå i byen alle ugens dage.

Jeg er ekstremt udadvendt, og til tider overfladisk da jeg har et stort behov for at alle kan lide mig, også selvom jeg ikke kan lide dem.

Jeg har haft rigtig mange one night stands, og faste bollevenner og elsker både at fortælle og høre om sexhistorier.

Jeg har aldrig været forelsket, og tror ikke på monogami.

Jeg kan til tider være narcisstistik, men bilder mig selv ind at jeg bare har et utrolig sundt selvværd.


Det var lige nogle korte facts om mig, dog meget sigende facts i forhold til mig som person, og hvad min blog kommer til at handle om - nemlig, mænd, byen og sex.

Likes

Comments