Header

Viola , Vardagsprat

Vi gick en timmes promenad innan pinchos. Dock var det is överallt så åkte snarare fram haha. Får så ont i kroppen eftersom jag spänner mig för att inte ramla. Under promenaden märkte vi att Viola var extremt seg. Hennes ögon var liksom inte där men vi tänkte att det var pga hennes dåliga sömn inatt.

Pinchos var toppen och Viola satt helt själv i en stol. På slutet blev hon gnällig och vi konstaterade att hon fått feber. Jag fick såklart yrsel och fick stanna flera gånger påväg hem, såg knappt eller helt suddigt. Riktigt läskigt med andra ord!

Så imorgon blir Gustav hemma med lillan helt enkelt. Jag hoppas och ber till gud om att slippa bli sjuk nu när vi har tenta på torsdag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Viola , Vardagsprat

Babblarna igår var som jag redan visste innan, en succé. Viola satt inte still och på slutet dansade hon och satt bredvid ett annat barn i trappan. Så duktig!

Jag ska sätta mig med tråkigt plugg. Men nu är det bara 4 dagar kvar till tentan så gäller att få in det sista. Dock avslutas veckan med långpromenad, mata ankorna och pinchos!

Likes

Comments

Viola , Vardagsprat

Efter en promenad och lek i lekparken är vi nu nere i flygeln. Det är fullt med barn och Viola är så fascinerad. Vid 16.30 börjar det så det gäller bara att hon håller sig vaken, märks att hon är trött efter en natt med lite sömn...

Likes

Comments

Viola , Vardagsprat

Vi har lite saker planerade denna helg, förutom det vanliga och tentaplugg. Imorgon ska vi gå på babblarna och jag tror Viola kommer att älska det. Så det ska bli väldigt kul att få göra något för henne, något utöver det vanliga alltså.

På söndag ska vi även äta på Pinchos, dock vet jag inte om det finns Viola vänlig mat så jag kommer ta med egen mat till henne. Jag tror det blir bäst så!

Likes

Comments

Viola , Vardagsprat

Jag ska ner och boka tid för nästa tatuering idag. Det kommer bli en tatuering med Viola som utgångspunkt. Troligtvis hennes namn, födelsedatum på något sätt och något symboliskt. Vi får se vad jag kan få för idéer! Tror att jag ska ha den på underarmen på samma arm där Gustavs namn står, men vi får se!

Känns som en självklarhet att hon ska få en egen del på min kropp. Det känns som att det var flera år sen hon var såhär liten, tiden går alldeles för snabbt!

Likes

Comments

Vardagsprat

Människor slutar aldrig att förvåna mig. En kompis blev sur för att denne inte tål ett skämt och sen dess ignorerar denne mig och snackar skit om mig med våra gemensamma kompisar. Otroligt lågt! Dessutom har samma person gått på mig om hur jag uppfostrar Viola, Viola är min dotter och därför har inte någon annan rätten att lägga sig i eller kommentera det. Blir så less på människor som inte kan bete sig. Jag sa ingenting när personen sa allt om Viola men när jag skämtar så gör jag fel? Förstår mig inte på vissa människor. Det är inte min förlust i alla fall!

Istället för att skälla ut personen så är jag tyst. Tänker inte bry mig mer...

Likes

Comments