Header

Igår spenderade jag kvällen hos gynekologen. Jag har fortfarande inte fått tillbaka min mens efter förlossningen och jag slutade amma i september förra året. Så han kollade allting och skrev ut proverna. Fungerar det inte ska jag ringa tillbaka om ca 3 veckor.

Jag ska även ringa gyn i Uppsala och göra utredning och även få hjälp med stimulering för att få ägglossning. Det kommer kosta en hel del då jag bekostar det själv men samtidigt så är det värt det. Vi vill ha syskon till Viola och då får vi ta den hjälp som krävs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Studier, Vardagsprat

Efter en sömnlös natt pga att Viola puttade ut mig hela tiden så kändes det segt när klockan ringde. Tentan däremot var löjligt lätt om man får säga så. Det var väldigt många frågor som var samma som tidigare år! Det enda är ju att man övar in så mycket men det är inte mycket av det som användes!

Nu ska jag vila, därefter blir det träning. Ikväll ska jag till gynekologen. Vi får se vad de säger och därefter ska jag boka tid till Uppsala!

Likes

Comments

Träning, Studier

Började dagen med styrka och idag blev det arm och mage. Känns verkligen i armarna om man säger så. Jag tycker det är skönt att ha det avklarat för nu går resten av dagen till sista plugget. Imorgon mellan 8-12 har vi tenta.

Likes

Comments

Vardagsprat, Studier

Sitter just nu på bibblan i campus och har börjat med sista plugget innan tentan. Jag kan väl 95% och kan svara på gamla exempeltentor så det känns bra nu!

Imorgon har vi sista redovisningen och en föreläsning så blir en sen dag. 13-17... Kan redan nu säga att jag inte är taggad. Blir extremt seg på eftermiddagarna.

Likes

Comments

Viola , Vardagsprat

Vi gick en timmes promenad innan pinchos. Dock var det is överallt så åkte snarare fram haha. Får så ont i kroppen eftersom jag spänner mig för att inte ramla. Under promenaden märkte vi att Viola var extremt seg. Hennes ögon var liksom inte där men vi tänkte att det var pga hennes dåliga sömn inatt.

Pinchos var toppen och Viola satt helt själv i en stol. På slutet blev hon gnällig och vi konstaterade att hon fått feber. Jag fick såklart yrsel och fick stanna flera gånger påväg hem, såg knappt eller helt suddigt. Riktigt läskigt med andra ord!

Så imorgon blir Gustav hemma med lillan helt enkelt. Jag hoppas och ber till gud om att slippa bli sjuk nu när vi har tenta på torsdag!

Likes

Comments

Viola , Vardagsprat

Babblarna igår var som jag redan visste innan, en succé. Viola satt inte still och på slutet dansade hon och satt bredvid ett annat barn i trappan. Så duktig!

Jag ska sätta mig med tråkigt plugg. Men nu är det bara 4 dagar kvar till tentan så gäller att få in det sista. Dock avslutas veckan med långpromenad, mata ankorna och pinchos!

Likes

Comments