jag bli så störande på vissa människor som snackar så illa om andra kroppar eller hur de tycker så slampig om någon lägger bilder på sina kroppar i lätt klädd.

Men herregud, kan ni för i helvete lägga av, människor har rätt till vad de ska få göra så länge de inte skada någon eller hur?

Om du nu bli störande skora vidare och går vidare?

vad gör du dig så annorlunda om du trycker ner en människor. prata illa om andra människor? gör dig till en bättre människor då? vad gör det dig så perfekt eller bättre som person?

Mobbning hela högen.. alltså vi äldre bruka läxa de unga att inte mobba, men man själv är en mobbare. Människor kan ibland vara så grymta alltså.

tycker att folk som sluta snacka så mycket illa om varandra och stöttar varandra mer och hylla varandra vad de ENS gör.

vi kan diskutera hur länge som helst, men jag vill bara säga att vi tjejer borde stöttar varandra istället för att trycka ner varandra.

Alla är fina på sitt sätt♡

Alla är olika, men det behöver inte att vi kan inte vara vänner och vara mogen acceptera varandra.

klart jag har varit en sån som dömmer folk hit och dit, men det är ingen för set att ändra sig och alla lär sig av sina misstag. klart alla kan göra, säga någon dumt ibland, vi är ingen mer än människor.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

mys ilördag med mina vänner, i lördag for vi till vezzo bar och vi åt pasta som jag ogillar, alltså det var väl gott pasta men jag tyckte inte om det helt enkel, jag tror att jag hatar pasta, men kommer inte äta någon pasta på restaurangen någon mer för det är dyrt, från och med nu kommer jag antigen äta kött och ris istället. hehehe men silje sa att det var god så ni kan ju dra dit om nu vill äta pasta eller pizza.


Likes

Comments

Måste säga att vi trivs ganska bra och det har gått bra hittills. Måste säga att jag är tacksamt att jasse följde med och bor med mig. Men hon ska bara vara här ett tag sen ska hon tillbaka till skellefteå igen, hon ska känna efter om hon vill bor här med mig eller flytta tillbaka.

Men iallafall vi har det jälivgt bra just nu och vi ska fortsätter ha det så.

Likes

Comments

Nu har jag alltså flytta från skellefteå till östersund, och det känns så himla bra.

varför jag just vill flytta till Östersund är för att jag ville komma ifrån Skellefteå för stunden, för det har bara varit så himla mycket och är så himla less på allt där.

Östersund är inte så himla stort, det är väldigt lugnt och fridfull stad och väldigt fin. Har alltid flytta hit sent Jonte gick på Wargentin Gymnasium sendan 2 år sendan, men han ville flytta hem till Skellefteå istället, men jag ville flytta hit.

vi pratade om det mer än 1 år, sen flyttade jag bara hit och nu bor jag i Östersund " kul" Jag kommer vara här ett tag eller längre. Jag kanske flytta tillbaka till Skellefteå. Men det lär bli ett tag dit iallafall.

jag har fått en fast tjänst i hemtjänst och det är så himla skönt att vara anställ son personal istället för att vara vikarie, för jag få en klart schema lång fram åt och att man få vara ledig till sommar.

Jag har seriös jobba 5 år i rad på sommaren och det har varit så himla jobbig att aldrig få någon form av semester men i år är det annorlunda

Jag trivs så himla bra på jobbet, alla är så välkomnande och så trevliga. jag hoppas att jag ska få fortsätta ha det bra på jobbet.

vi bor på en 3a, lägenheten är så himla fin men det är saftig HYRA.. det är på 9000kr, om någon vill flytta in och dela hyra med mig är det bara höra av er till mig" haha skämtar bara" tänker inte ha någon främlingar som bor med mig.. nej nej. skulle inte tror det.

Lägenheten är väldigt tomt, jag har inte så mycket möbel hemma än, för alla möbel är hos Jonte hemma i Skellefteå. Men nu när jag få lön ska jag införskaffa mig lite mer möbel och så vidare ♡ så länge så trivs jag i min lilla 3a och hoppas att det ska försätter vara såå


Likes

Comments

Likes

Comments

Gott nytt år alla! Kan inte direkt säga att i år var min bästa år. Men det börjar iallafall bra än förra året.

I år blev det att firar hos Jonte föräldrar och jag fick ännu firar en år till med min älskling.

Sen så kommer jag fara till Östersund snart och jag är redo och övertygad!

Jag hoppas ni få en bra fortsättning.

Likes

Comments

Måste säga att det har varit jobbig utan min lillebror, men samtidigt så har det varit skönt att det blir bara jag och Jonte igen. För vi få äntligen vila och sova ut och inte behöva ta så stort ansvar. För det är jag inte redo för att vara föräldrar..

Men idag fick vi träffa Alfons igen! Har verkligen saknar honom. Det blev att vi for och åkte skidskor i två timmar sen lämnade vi av honom. Men det blir lite jobbig när vi skulle fara..

Likes

Comments

Idag är det extra jobbig dag, för idag så börjar din nya resa med en ny familj. jag önskar dig allt lycka och att du äntligen ska få ha det bra och lugnt miljön där du borde ha från början, men som sagt så kan man inte välja sin egna föräldrar. Men idag ska du få komma till en riktig bra familj / hem och jag är så glad för dig skuld. Men jag vet samtidigt att allt kommer känna jobbig och konstiga när du inte är här längre. Jag minns att du var så himla jobbig, men egentligen så var du en glädje för oss, du är så underbar på alla sätt och vis, du är så snäll och fin kille, du är så omtänksamt och fin hjärtat.

Du ska veta att kommer alltid finns där för dig och kommer alltid att skyddar dig tills du inte behöver mig mer ♡ Jag älskar dig lillebror, du är allt för mig lillebror.

Likes

Comments

Hej hej, nu är jag sjuk igen, känns som i år är det verkligen inte mitt år. I år så fick jag en sjukdom som jag måste ta medicin i 6 månader, som jag fick det när jag for utomlands och de ärt tråkiga, sen så få jag inte heller dricka på 6 månader. Man kan känna att man vill ta en glas vin till middag, men det få jag väl står över och det är inte så jobbig heller.

Nu så hoppas jag att jag bli frisk igen.

Likes

Comments

Nya inlägg

+

" jag bli så störande på vissa människor som snackar så illa om andra kroppar eller hur de tycker så slampig om någon lägger bilder på sina …"

VEZZO BAR

" mys ilördag med mina vänner, i lördag for vi till vezzo bar och vi åt pasta som jag ogillar, alltså det var väl gott pasta men jag tyckte …"

trivs

" Måste säga att vi trivs ganska bra och det har gått bra hittills. Måste säga att jag är tacksamt att jasse följde med och bor med mig. Men…"

Instagram@yosirinan