Gröt med blåbär och lite mjölk! Och lite kaffe till det. Samt en hel flaska med vatten. Viktigt att tänk på att dricka tillräckligt med vatten varje dag.

Likes

Comments

Igår började mitt nya liv. Jag vaknade och kände att, vafan gör jag med mitt liv egentligen? Jag måste börja ta hand om mig själv. Så igår blev det:
1 timmes powerwalk ute i naturen
20 min cykel inomhus
20 min crowstrainer inomhus

Jag skall även dokumentera min kost här så jag kommer ihåg vad jag äter om dagarna!

Igår till frukost blev det gröt med hallon och lite coccos! Blev dock en väldigt förstor portion så jag åt nästan halva. Till lunchen blev det lite riven morot, stekt halloumi, brysselkål och lite lök och kryddor till det.
Middagen blev ett litet ihopsläng. Fryst tacofärs från förra tacofredagen, samt lite annat gott och blandat från frysen. Till det stekte jag faktiskt lite potatis som redan var kokt! Oootroligt gott. Jag behövde tydligen ha lite mer fett i mig än vad jag fått enligt Lifesum appen. Vilket jag förövrigt rekommenderar!

Jag har alltid haft problem med att jag äter för lite när jag vill gå ner i vikt, vilket man absolut inte ska göra!! Det hämmar din ämnesomsättning och fettförbränning, och det vill vi ju inte.

Likes

Comments