Yo!

Okej, ärligt - hand upp om du sjöng rubriken i äkta Frozen-style!

Startade precis upp denna blöggy. Första gången jag har en blogg här på nouw, får se hur länge det håller!

Anyway, har kanske tråkig design (har ej kollat haha). Har ännu inte hunnit sätta mig in i hur allt funkar, men det kommer kanske efter hand. Tycker hur som helst inte att designen är det viktiga i en blogg, utan snarare att innehållet är grymt. Det spelar liksom ingen roll hur snygg header en blogg har - om den inte uppdateras med bra inlägg slutar jag gå in och läsa. Man är liksom inte inne på bloggar för att beundra någons val av typsnitt. Sällan det ser ut såhär:

"Wow, har du varit inne på XXs blogg?"

"Har hen börjat blogga igen? Trodde hen slutade 2010!"

"Nej, men alltså typsnittet!! LOVE HELVETICA <3333"

Haha, bra inlägg var det alltså. Sorry guys, men förvänta er inte för mycket! På introduktionsvideon sa de att Nouw var till för oslipade diamater, men när det kommer till bloggande är jag snarare en klumpig kolbit utan större förhoppningar om att transformeras till en diamant inom överskådlig framtid. Men det är ju alltid lite kul att skriva av sig (läs: skjuta upp viktigare saker).

Aja, ni får ha det, så syns vi förhoppningsvis! Länka gärna era bloggar i kommentarerna, så att jag får några att kolla in. Är som sagt ny här och vet inte i vilken hörna man ska börja leta efter er som har kommit längre i diamantslipningen! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments