Hej!

Idag är det den 21 december och det är bara 2 dagar kvar till Julafton. Ihh, tiden går så fort och jag har knappt ens fattat att det är December haha.

Igår (21) så hade vi skolavslutning och det var så mysigt. Vi började med att samlas i aulan och så tittade vi på en Julshow, och jag vill bara säga att jag kan inte fatta hur de kan våga göra en sådan sak. Bara att ställa sig på en scen och sjunga för hela skolan. WOW säger jag bara, det är modigt.

Idag har jag och min lillebror varit hemma själva för våra föräldrar har jobbat. Men idag fick jag hem min hätta till min nya jacka. Min nya jacka är såå snygg men den har ingen hätta så jag har beställt den och äntligen kom den, så snart ska jag sätta på den och sen ska ni få se den. Som ni kanske ser så har det bara varit en riktigt mysig dag och jag har tittat på Bilar 3, haha jag är faktiskt 13 år gammal även fast det verkar som att jag är 6 haha.

Imorgon så ska jag, min mamma, syster, mina grannar och några vänner till oss ut på en ´´tomteritt´´ som vi gör varje år den 23 December. Vi pyntar upp oss och våra hästar fint med glitter och tomteluvor osv och sedan rider vi en runda runt i byn med våra hästar. Det är så mysigt och jag har varit med varje år sedan 2010. 2010 så lånade jag en grannes häst. 2011 fick jag min egna häst, världens snällaste, Cemanuel (Cebbe) och sedan red jag på tomteritten med han 2011, 2012, 2013, 2014 Sedan fick vi tyvärr ta bort honom i kolik :(..

2015 fick jag låna häst, sedan skaffade jag min nuvarande islands älskling Faxi fra kuskerpi. Min lilla pärla skaffade jag 2016-7-5. Nu har vi över ett och ett halvt år tillsammans<3

Nu ska jag och mamma ta fram tomteluvor till mig och min fina Faxi<3

Johanna<3

Här är en fin bild på morfars anka, haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej

Nu är det precis likadant som på alla mina andra bloggar, jag lägger aldrig upp nya inlägg. Men nu har jag en anledning. Jag har hur mycket prov som helst, nästa vecka har jag 5 prov. Det är en så sjukt stor press nu när man har kommit in på högstadiet. I sexan kunde man bara lalla runt lite som man själv behagade men nu är det raka motsatsen, även fast vi har fått SÅÅ sjukt mycket mer frihet så är det också så sjukt mycket mer press samtidigt. Aja nu har jag fått skriva lite haha. Men iaf nu är jag tillbaka och jag lovar att jag ska uppdatera minst en gång i månaden, haha.

Johanna

Likes

Comments

Hej!

Nu är det äntligen helg! Som jag har längtat, ikväll ska det bara vara jag, mamma och min lillebror Viktor. Pappa ska vara på jobbfest så vi ska bara vara hemma och mysa. I kväll åt vi min absoluta favoritmat, lasange:) Btw idag har jag köpt kaktusar, ni som känner mig vet hur mycket jag älskar kaktusar. De är såå coola.

Imorgon kväll ska mina familj iväg till några kompisar till familjen och äta mat! Nu ska vi äta marabou och kolla på gårdagens avsnitt av Wahlgrens värld!!

Johanna

Likes

Comments

Hej

Idag tänkte jag berätta mer om min häst Faxi! Som ni kanske hör på namnet är han en Islandshäst och har bott på island hela sitt liv och kom till Sverige för 4 år sedan. Jag har haft han sedan 2016, han är född 1999. Tyvärr har Faxi eksem och är känslig mot mygg och andra djur:/ Men om han inte hade haft det så hade jag inte fått ha han hos mig så det är ju tur! Vad ska man säga mer? Han är jätte söt och världens finaste islandshäst! Skriver bara lite kort nu så an jag skriva mer lite senare!

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag äntligen tillbaka till allt bloggande igen och ja, jag har faktiskt saknat det såå mycket!! Det har varit såå skönt på kvällarna att bara kunna logga in på datorn och skriva av sig om precis vad man vill! Men nu har det varit så mycket i skolan att jag inte kommit hem förens sent på kvällen och då har jag ätit, gjort läxan och sedan har jag gått och lagt mig. Så jag har inte ens tänkt på att uppdatera mer:/ men nu är det ganska lugnt med läxor osv så nu kan jag börja uppdatera mer dagligen igen!! YIPPIE!!!!!! Förresten tänkte jag berätta mer om mig och om mina djur osv skulle det vara kul?


Johanna<3

Likes

Comments

Hej!

Idag är det torsdag och det har varit en jättebra dag. Dagen började som vanligt med skolan, i skolan idag blev jag vald som elevrådsrepresentant vilket jag tycker är superduper kul. Dessutom spelade jag Saboon (habbo) som jag alltid spelade när jag var liten, nostalgi på hög nivå!

Idag fick jag också min första fråga på instagram som löd: Hej Johanna, vilken är din favoritlåt?

Min favoritlåt är Mandy Moore och favorit sångare är gruppen Hov1. Jag tycker bara att deras låtar är så himla bra och texten är så perfekt!

I går (Onsdag) hade jag utvecklingssamtal. Det var såå pinsamt:) Eftersom att jag precis börjat högstadiet så skulle vi hålla i samtalet nästan helt själva. Så några dagar tidigare skrev vi på våra datorer om vad vi skulle ta upp om vad som var lätt och vad som var svårt. Samtalet tog typ 5 minuter men sen skulle vi prata en massa om vår fritid:/ Hahah jag har ingen fritid, eller jo om att ligga i sängen och lyssna på Hov1 är en sport så är jag nog världsbäst, haha. Aja det var ganska kul med samtalet antar jag:)

Dessutom vill jag bara berätta att jag mår jättebra nu. Som ni kanske inte vet så mådde jag skit på mellanstadiet men nu mår jag faktiskt riktigt bra på högstadiet<3 Och till alla er andra som börjat i en ny skola eller bara i en ny klass.

Lycka till<3

Nu är klockan 20:40 och jag ska poppa popcorn och sätta mig vid tvn med familjen och titta på Wallgrens Värld

Johanna<3

Likes

Comments

Hej!

Nu är det äntligen helg!! Det var har varit en jobbig men rolig vecka men jag är jättetrött. Vi slutar ganska sent, ca 15-16 varje dag så ibland kommer jag inte hem förrän 17:00 och sen läxor på det. Men hela nästa vecka så har alla lärare utvecklingssamtal så alla 7-9 har utvecklingssamtal då. Så lärarna har inte tid med oss så vi slutar 12:30 hela nästa vecka och det kommer att vara så skönt. Dock kommer vi ju att ha flera läxor varje dag men det är lätt värt det.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har varit hemma själv så jag passade på att göra en kladdkaka som var jättegod. Nu sitter jag och myser med vår stora hund, Felix

Johanna<3

Likes

Comments

Hej!

Idag började skoldagen med Spanska, där vi hade ett glosförhör. Detta var mina allra första glosor och jag tycker att det gick riktigt bra.

Efter maten hade vi Idrott och vi skulle orientera. Jag var helt själ i min grupp medans alla andra var i grupp. Detta på grund av att jag har mycket enklare att fokusera när jag är själv och att det inte blir en massa prat. Vid kontroll 3 så var det en stor nedförsbacke full med lera eftersom att det hade regnat hela dagen. När jag skulle ner till min kontroll så halkade jag och satte mig rakt ner i en stor lerpöl. Jag blev helt blöt och jag hade då mer än halva banan kvar. Resten av banan gick faktiskt relativt bra. Jag trodde att jag var typ sist för jag gick ju näst sist och det hade varit så många som var före mig men när jag kom fram till min lärare visade det sig att jag hade varit snabbast och att jag var först i mål.

Ikväll börjar mitt favoritprogram på tvn igen, Wallgrens värld. Jag har tittat på hela första säsongen och jag tycker att de är så roligt!

Nu ska jag vila och titta på en film<3

Johanna

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Johanna, jag är 13 år och bor i Skåne. Jag går i klass 7 och ni ska få följa mig genom mitt bloggande! På fritiden älskar jag att rida. Jag har en egen islandshäst som heter Faxi, han är jättesnäll och jag har haft han sedan 2016. Jag har dessutom två hundar, Felix och Tesla som ni kommer att få se mycket av! Jag kommer att lägga upp så mycket som jag orkar, jag har precis börjat högstadiet så det är mycket läxor och vi slutar sent!


Johanna<3

Likes

Comments