Hej kära ni.

Det har fått eka tyst här några dagar. I huvudet bombarderas jag av tankar. Mycket tvivel varvat med hopp. Mycket glädje varvat med tårar.

Igår fick jag frågan - varför går du inte i skolan? Eller rättare sagt varför fullföljde du inte gymnasiet?

En sak jag reflektera mycket över den senaste tiden har att göra med mitt val att inte fullfölja min gymnasieexamen.


Jag gick på Viktor Rydberg under 3 år. Under dessa 3 år var jag sjukskriven majoriteten av tiden på grund av att jag gick i behandlingar för min dåvarande ätstörning och depression. Jag var alltid den som var tidigt inne med en uppgift, var perfektionist ut i fingerspetsarna. Slet för högsta betyg i alla ämnen , men ändå kraschade jag gång på gång. Det spelade ingen roll hur mycket jag än presterade, aldrig ansåg den inre kritikern att det var "good enough".


Under förra året efter mitt sista återfall så revs alla de murar jag byggt upp ner. Likt ett korthus föll allt samman. Det var som om att snubbla på mållinjen. Jag orkade helt enkelt inte längre kämpa emot. Jag lades återigen in igen och sjukhusets väggar och psykiatrin blev min vardag.

Jag valde dock aktivt att försöka helhjärtat tillslut försöka satsa på att bli frisk. Jag ville inte dö, jag ville faktiskt leva för jag insåg genom yogan att jag hade ett syfte. Jag har ett syfte att kunna hjälpa andra i samma situation - det blev min morot. Det är min morot än idag att kunna vägleda andra framåt på sin resa tillbaka till att finna sin sanna essence igen.

Jag skulle studerat ett fjärde år på Viktor Rydberg Jarlaplan detta år men skolledningen krävde läkarintyg varannan vecka och jag kände tillslut NEJ. STOPP. Jag tänkte inte längre tolerera att jag blev betraktad som " en diagnos i en journal, eller hon den där med anorexi". Jag var trött på att bli behandlad som om jag genom fri vilja valt att drabbas av en ätstörning när jag var 13 år gammal.

Där är förklaringen till att jag har 6 stycken kurser kvar som jag aldrig fullföljde på Viktor Rydberg. Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte skäms. Det river i bröstet var eviga gång skolan kommer på tapeten. Det är som ett vidöppet köttsår som jag vet kommer göra ont även när det börjat läka och bilda konturerna av ett ärr.


Jag önskar att jag hade orkat ett år till på Viktor Rydberg men när jag blev totalt missförstod i allt jag gjorde och dömd så gav jag upp. Jag vet att egentligen kanske det inte var svagt att stoppa mina studier, kanske var det egentligen starkt? Jag menar det krävs en otroligt styrka att nästintill kunna eliminera sin existens genom svält. Jag motsatte ändå de mest basala för överlevnad, mat. Kanske var det starkt av mig att pausa mina studier för att helhjärtat fokusera på att bli frisk. Skolan står kvar. Komvux finns till nästa höst, allt jag presterat hittills finns och är inte gjort för intet eller i onödan. Jag önskar att jag inte behövde känna att jag ska ursäkta allt jag gör, eller behöva verifiera varför jag valde de valen jag gjort hittills.

Jag vet dock att jag gjorde rätt i att välja livet igen även om det innebär att jag inte fullföljde gymnasiet. Inget är ristat i sten, jag vet aldrig vad framtiden har att erbjuda men jag ville inte sätta livet som insats för att fullfölja gymnasiet.

Det jag vill komma fram till med detta inlägg är även att belysa samhällets syn på prestation. Vad och hur värderar vi egentligen saker och ting? Vad tar vi för givet och hur förhåller vi oss till de krav samhället eller omgivningen ställer på oss? Jag menar även om jag hade gått ett 4:e år på Viktor Rydberg och gått ut med nästintill högsta betyg i allt, hade jag varit en bättre människa för den sakens skull? NEJ. Vårt värde får aldrig definieras i form av siffror eller prestationer tänker jag.

Givetvis ska vi kunna vara stolta över det vi åstadkommer men du måste komma ihåg ditt eget värde. Du är värd att känna lycka, glädje och vara stolt över den du är oberoende vad du gjort, presterat eller kommer att göra. Be present, be here. You are good enough.

I skrivandets stund sitter jag med tårar i ögonen. Jag tillåter mig själv att vara svag, jag tillåter minnena att göra ont. Jag tillåter mig själv att vara besviken för att jag inte fullföljde mina gymnasiestudier men jag tillåter mig själv också att inse vilken styrka det krävdes att våga göra investeringen i att bli frisk.

Jag tänker även att om jag inte valt att hoppa av mina studier hade jag antagligen aldrig stått där jag gör idag. Jag hade aldrig mött de mest fantastiska människorna i mitt liv. Jag hade aldrig jobbat som Karma Warrior på yogastudion Pranama eller fått möjligheten till att förverkliga min dröm att gå en yogalärarutbildning. Jag är så tacksam över att jag lever idag och inte endast behöver kämpa för överlevnad oberoende gymnasieexamen eller ej.

Tänk på hur fantastiskt livet egentligen är. Livet är en magisk gåva där vi själva är våra egna skribenter. Jag kan välja att författa och skriva min story på mitt sätt för ingen annan kan leva mitt liv åt mig, eller hur? Jag tror inte att min story är någon form av sagohistoria fyllt med änglar men jag har valt att försöka lära mig dansa på taggtråd och sakta ta mig upp mot ljuset och himlens vyer i stället för ner mot det destruktiva igen. Det finns alltid två sidor av ett mynt, och till och med fler sidor än så om vi väljer att snurra på myntet. Det finns alltid flera synvinklar på saker men ibland måste vi vända och vrida på vårt perspektiv tills vi känner att vi kan trivas med vår tillvaro.

Jag vet att jag är ämnad för att hjälpa andra att må bättre igen, eller jag vill i alla fall använda det som en morot till att själv fortsätta kämpa mot det fria och friska livet. Jag fullföljde inte mina studier på Viktor Rydberg men jag vill fullfölja resan jag nu påbörjat mot välmående igen. Jag vill inte vara fångad likt en fågel i bur med bundna vingar, jag vill flyga igen. Jag flyger hellre med ett bruten vinge och riskerar att falla rakt ner och störta. För vet ni, jag vet att jag alltid kommer kunna ställa mig frågan , varför blev jag sjuk? Vad triggade igång allt? Vilka faktorer eller händelser utlöste sjukdomen? Ändå förblir frågorna obesvarade. Idag efter ett samtal med min magiska vän och yogalärare Eva insåg jag att det handlar inte om att förstå. Det handlar om att acceptera. Fine jag blev sjuk och jag valde det inte, men hur gör jag för att bli frisk bör jag i stället fråga mig. Jag vet idag att jag aldrig vill tillbaka igen, jag kommer aldrig att falla ner i den destruktiva spiralen igen, Om jag hade styrkan till att nästintill förgöra mig själv, har jag styrkan att bygga upp och åstadkomma det jag drömmer om. Det är okej att betvivla men ge aldrig upp. Det vänder tillslut. Våga prova dina vingar för jag lever hellre våghalsigt än med vetskapen om att jag kanske kunde lyckats om jag hade vågat.

Ni får en bild från en promenad tidigare idag när solstrålarna lös och jag begav mig ut i naturen för att grunda mig. Naturens krafter är läkande, låt oss hela tillsammans.


Shanti.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Yesterday I participated in this amazing sisterhood circle. You can really create magic everywhere. We all carry such a strong energy within ourselves. The energy is in a constant flow and constant movement. The energy you send out you will receive back.

Let us tap in to our heart. What does your inner voice tell you and how do you choose to respond? Let us empower and lift each other. We all are one - so unlike another but still so alike through so many aspect of life. Life can be as a roller coaster. We all need to face up & downs, but whenever you are in the transition of moving forward or downwards remember your flow.

Thank you amazing Annika Panotzki & Leila Andersson for holding space. Thank you for providing us with new perspectives of life. Thank you for allowing us all to stay true towards ourselves and locating what our own essence are.


Think about you - you will never really know where life will take you. You will never know what is waiting around the corner or what is yet to come, so lets try to life for now. Stay here, be present. Live as we did not know anything yet, like we where in a state of rebirth. Live your life in such a way that it resonate with your heart. Easier said then done, but as long as you are aware of how you wish to live accordingly to your hearts inner voice - you are one step closer to getting there.
We all can create magic together because we all have it within us. Lets spread it. Have the courage to sparkel because you are worth it.

One day I wish to hold circles like this myself. Until then , let us spread & empower each other and ourselves. Lets be the change, make the change instead of waiting for it to come. Every day is new possibility to change, or to be grateful for that you are perfect just the way you are. You are where you are suppose to be, and everything is just as it should be for now.

Shanti.

The next circle will be arrange during the 8th of December, maybe I will see you at amazing Conscious Life Center then?
Likes

Comments

Hej kära ni.

Idag är det Söndag och igår var en helt fantastisk dag. Jag tänkte att jag varje Söndag ska försöka dela med mig av ett visst ämne eller göra ett inlägg som är baserat på ett särskilt tema. Denna Söndag väljer jag därför att rikta in mig på så kallad "wholehearted living".

Nu undrar ni säkert vad detta innebär. Så kallad Wholehearted living var för mig till för några veckor sedan även ett nytt begrepp, eller rättare sagt ett förhållningssätt gentemot livet.

Wholehearted living är ett redskap som vi använder oss av i min yoga-lärarutbildning som leds av fantastiska Satu. Det är dock ett perspektiv jag önskar att alla kunde få inkludera i sina liv för att må bättre, därför tänkte jag skriva ett inlägg om hur du kan göra för att leva ditt så kallade "wholehearted life".

Wholehearted living bygger egentligen på tre grundpelare: Courage , Compassion och Connection.

Kortfattat kan vi börja med den första stommen och hur vi kan arbeta för att inkludera detta i vårt liv ; Courage.

Courage: Att våga vara modig kan ibland vara väldigt svårt men det är ofta någonting vi alla vill eller önskar att vara på ett eller annat sätt. Enligt Wholehearted living innebär courage i detta fall att du ska våga ta hand om dig själv. Du ska våga älska alla dina olika sidor för det är det som gör dig till människa. Du är unik och det finns inga gränslandskap mellan hjärtat och vårt mind. Det är du som är din egen vägledare. Courage kommer ursprungligen från latin där " cor" står för kärnan - i detta fall hjärtat.

Courage handlar på så sätt mycket om att vi ska våga låta oss själva släppa taget om vårt "ego". Det handlar om att lyssna till vad ditt hjärta säger, vad din inre sanning egentligen är? Ingen utom du själv känner dig själv bäst och vet vad just du behöver för att må bra. Det är trots allt så att vi någonstans måste börja med vårt eget välmående för att kunna hjälpa andra att också finna sin egen väg till deras sanna kärlek gentemot sig själva och vår omvärld.

Personligen är jag väl medveten om att jag aktivt varje dag behöver praktisera courage. Jag är tyvärr den som ofta tenderar att sätta andra i första hand, både på gott och ont givetvis. Jag vet dock innerst inne att vi alla måste börja med att lyssna till vår inre röst, vad kallar ditt hjärta efter? Låt inte den inre kritikern ta över och våga be om en hjälpande hand när du känner att du bär ett för tungt lass själv med något som kanske tynger din vardag.


Ofta är det nämligen så att vi inte är ensamma i vårt sätt att känna eller uppleva saker. Ibland kan det vara så att allt som behövs är just modet till att våga berätta öppet, eller för en nära vän om hur du mår. Oberoende om det är bra eller dåligt. Courage är en så otroligt viktig utgångspunkt anser jag därför att det är modigt att även våga stanna upp och reflektera över sin livssituation. Vad vill du förändra, och hur ska du gå till väga för att leva ett så fulländat och lyckligt liv som möjligt? Det viktigaste som jag vill belysa med detta är att det är ditt inre mod som räknas. Du har en otrolig styrka inom dig själv.

Varje dag kan vi göra någonting för att främja vårt courage: Exempelvis kan det handla om att addera det där lilla extra som skänker livsglädje just idag. Kanske är det att ta en kopp té, göra en meditation , praktisera yoga eller bara göra något helt kravlöst? Kom ihåg att alltid ställa dig frågan "What do my body need and how do I feel about my needs today?". Courage handlar om att våga lyssna till kroppen och sinnets signaler. Det handlar om att våga stanna upp och reflektera över hur du kan utöva kärlek till dig själv, hur du kan arbeta för att må bra utifrån din unika livssituation.

Jag önskar att ni alla kan ägna en stund åt att praktisera courage var eviga dag. Du är modig, och ibland gör det ont att behöva inse att livet inte alltid blir som en föreställt sig men så länge vi tar modet till oss att synliggöra både destruktiva och goda mönster så är vi kapabla till att förändra saker. Det är även där en gyllene nyckel finns till courage. Genom att vi uppmärksammar vårt liv och sättet vi praktiserar kärleken gentemot oss själva och vår omgivning kan vi med små verktyg träna oss på att praktisera kärleken ytterligare i linje med vårt mående.

Ni kan läsa mer om Wholehearted Living i den fantastiska boken " The Gifts Of Imperfection" som är skriven av Brené Brown. Jag kan varmt rekommendera den boken, den ger otroligt fina insikter på så kallat Wholehearted Living.

Nästa Söndag tänkte jag skriva mer om nästa utgångspunkt : Compassion. Just nu tänker jag dock att vi börjar arbeta med att applicera courage in i vårt liv.

Idag kommer jag att applicera courage på följande sätt.

- Jag ska gå på ett yoga pass på pranama ikväll

- Jag ska lägga änglakort och tända ljus samt meditera en kort stund med olika mantran

- Jag ska våga tillåta mig själv att må bra och leva mer wholehearted utan att tänka att det är egoistiskt

Till en början kan det vara effektivt att göra listor likt dessa. Skriv upp exempelvis tre saker som du ska göra idag för att praktisera courage och leva mer Wholehearted. Det är inte egoistiskt att våga må bra, tvärtom. När du mår bra kommer den positiva energin du sänder ut automatiskt generera välmående till andra och vad kan vara bättre än det?

Ta hand om er,


Namasté.

Ni får en bild på en magiskt god vegansk raw food burgare som jag åt på Matapoteket igår med min kära fader innan jag begav mig på en kurs om essentiella oljor och tillverkningen av våra egna. Otroligt givande både för kropp , själ och sinnet.


Likes

Comments

Hej kära ni!

Snart är det dags för mig att hålla min första mala workshop i samarbete med Yogaansa.

Den 29:e Oktober kommer jag att anordna en workshop på den fantastiska yogastudion Yogansa mellan klockan 12-14. Tanken med cirkeln är att vi delvis ska meditera, läsa tarotkort men främst främja intentionen love-compation. Vi kommer att utforska oss själva på ett djupare plan och befästa kärleken till varandra och oss själva. Trots allt börjar all vår kärlek med vårt inre jag; din autentiska kärlek gentemot dig själv. Hur lär vi oss egentligen älska oss själva fulländat? Det kommer vi att utforska gemensamt under denna workshop.

Alla som deltar kommer att få lära sig tekniken att knyta ett eget mala armband. På så sätt kan en i sin tur sedan lära sig knyta ett eget halsband, om inte annat specialbeställa ett halsband från mig som tillverkar dem.

Min högsta önskan är att vi ska få en fantastisk morgon där vi delar med oss av varandra stories. En förmiddag där vi får förenas och manifestera kärleken och ljuset som vi alla bär inom oss. Mala armbandet kommer ni sedan att få ta med hem och jag kommer även alltid finnas tillgänglig för frågor eller vidare vägledning i efterhand.

Ett mala halsband används som ett centralt redskap inom yogan och meditationen. Det består av 108 radpärlor samt en gurupärla som är den 109 pärlan. Talet 108 är heligt inom yogan och meditationen. Genom att upprepa ett manta 108 gånger under sin meditation berör man de viktigaste energikanalerna i vår kropp så kallade Nadierna. Detta bidrar i sin tur till att vi kan göra ett aktivt val att själva attrahera positiva affirmationen och mantrans in i vårt liv. Det är trots allt du som är författaren till din egen story. Du är den enda som vet vad din sanna kärlek utgörs av, låt oss förenas och finna den tillsammans.

Plats: Pipersgatan 26 Stockholm

Datum: 29 Oktober

Tid: 12- 14

Total investering : 200 kr som betalas på plats helst kontakt

Vad ingår: Té, frukt samt en stund där vi mediterar, läser tarotkort, sätter en intention för vår framtid, du får ta med dig ditt eget handgjorda armband hem. Vi tillverkar armbanden i olika kristaller som är utvalda för vårt hjärtchakra för att skapa harmoni, balans och kärlek.

Kontakta mig gärna vid önskemål om anmälan: esmeraldaakryl@hotmail.com , annars kommer jag att bifoga en länk till Facebook eventet så ni kan anmäla er där. All kärlek till er, glöm aldrig hur värdefulla ni är. Jag hoppas få se er den 29 Oktober.


Återigen stort tack till fantastiska Yogaansa som låter mig hålla denna Workshop i samarbete med dem.

Här kan ni läsa mer om Yogaansa:

http://yogansa.se

Här är länken till Facebook eventet:


https://www.facebook.com/events/1555260917872541/

Jag hoppas innerligt att se er där, om ni inte kan komma så glöm inte hur älskade ni är ändå.


Namasté Esmeralda

(Bilder är på mina 2 mala halsband som jag senast tillverkat).

Likes

Comments

Hej!

Igår deltog jag på Womens Tempel Group på yogastudion Pranama i Stockholm.

Vi var en grupp på 20 kvinnor som samlades för att hedra gudinnan Durga genom en cermoni där vi aktiverade oss själva genom att meditera samt sjunga olika mantran.

Det var en otroligt kraftfull kväll. Jag inser hur extremt stort behov det finns idag av att hålla i cirklar likt dessa. Människor från alla hörn och kanter vågar sluta sig samman och öppna sina hjärtan. Vi delade med oss varandras stories och erfarenheter och lyfte även fram hur starkt vi vill arbeta för jämlikhet och för att stärka varandra. Vi är alla medkämpar som vill uppfylla vårt (dharma) livskall genom att faktiskt agera som Light Warrior och aktivt bidra till att förändra världen.

Vi hade även äran att få besök av fantastiska Jenny som tillsammans med sin vän säljer tröjor som det står * I am your sister på". Tröjorna finns att köpa på World Market och en del av vinsten går direkt till föreningen Alla Kvinnors Hus. Alla kvinnor hus är en ideell organisation som stöttar kvinnor som blivit utsatta för sexuellt våld. Fantastiskt initiativ! Mer av sådant behöver vår värld. Lets be the change together and bring it on to the empower us all!!

Kvällen går knappt att beskriva med ord. Jag inser att vi alla bär något tungt i vår resväska men att vi alla på ett eller annat sätt ofta kan relatera till varandras historier. Varje individ är som en unik författare till sitt eget liv. Du kan välja att skriva din story på ditt sätt men glöm inte att våga dela med dig till andra för ofta är vi mer lika varandra än olika. Jag vet att livet är en berg och dalbana. Ena sekunden kan allt kännas som om saker börjat falla på plats till att det inom loppet av en millisekund fallerar i tusental bitar igen. Det är i dessa stunder vi inte får glömma att vi inte är ensamma.

Jag har alltid själv tänkt och intalat mig själv; eller min inre kritiker har alltid sagt " Du är stark ensam, du klarar det här, du förtjänar inte en hjälpande hand även när vindarna blåser som hårdast". Idag inser jag att våga visa sig sårbar är inte något vi bör skämmas över. TVÄRTOM. Det krävs en otrolig viljestyrka och ett enastående mod för att delvis våga exponera sig i sådana cirklar men också att våga be om en hjälpande hand när vi behöver det. Genom att våga stå upp för dig själv kommer du också kunna stå upp för andra och på så sätt kommer andra ställa upp för dig.

Äntligen känns det som ett skifte är på väg, det vibrerar av energier som bara väntar på att få förlösas. Vi är på väg mot ett skifte där vi vågar sluta oss samman. Alla är vi som små frön som legat och grott i en bördig jord. Nu har vi äntligen sakta men säkert kunnat få börja blomstra och slå ut. Det är ungefär som en återfödelse sakta börjat ske och vi alla bildar en fantastisk trägård av unika blommor som alla är så olika men ändå ett och samma då vi härstammar gemensamt från moder jord.

Lets empower each other, lets raise one another. Jag är så lycklig över att kunna få finnas till som en hjälpande hand, jag är så tacksam att livet tillåter mig att fullfölja mitt (dharma) mitt livskall att vägleda andra mot välmående. Lets be the change and make the change instead of wishing and waiting for it to happen!

Ta hand om er, nästa gång kanske någon av er önskar att delta i någon av cirklarna?

Shanti.

( Bilden är tagen i loungen på Pranama där vi även säljer tröjorna som det står I am your sister på).


Likes

Comments

Hej!

Jag är en liten själ som heter Esmeralda och är 19 år gammal. Är det så vi alla kanske börjar en introduktion av oss själva? Genom att presentera oss. Visserligen kan svaret på den frågan förbli både jag och nej men jag tänkte inleda detta inlägg med att ge en kort beskrivning av mig själv och min historia.

Jag vill ge er en anledningen till att känna att ni vill fortsätta följa med på resan som Light Warriors tillsammans med mig för jag är övertygad om att vi alla kan må bra.


När jag var 13 år gammal insjuknade jag i svår anorexi och depression. Under den tiden blev min bästa vän och min värsta fiende EKG-apparater och sondmaskiner som fick mina inre organ att fortsätta kämpa. Jag har sedan dess kämpat i flera år mot depression, anorexin och psykisk ohälsa. Tyvärr har således mina ungdomsår främst spenderats innanför sjukhusväggar och inom psykiatrin. Förra hösten insåg jag dock att det inte var så att jag ville dö. Jag ville faktiskt leva men inte under de förhållanden jag gjorde då. Aldrig kommer jag glömma när jag satt på det nakna golvet på sjukhuset och hade kravlat mig upp ur rullstolen. Jag hade stora sår som nyligen blivit omlagda eftersom mina benkotor skavt mot rullstolskanten och jag fick liggsår av att endast ligga ner i en vanlig säng. Jag steg in i ett stadie i livet där jag insåg att det var dags för förändring, jag beslöt mig för att bli frisk på riktigt. En gång för alla.

Förra hösten kom yogan in i mitt liv. Jag insåg snabbt att det fanns en väg till att må bra igen. Samtidigt insåg jag även att jag var tvungen att arbeta med mitt eget välmående i första hand för att kunna förverkliga min egen dröm ; som än idag består och det är att inspirera och läka andra i min omgivning på samma sätt som jag läker och helat.

Idag arbetar jag volontärt som Karma Warrior på en nyöppnad yogastudio på Ringvägen 126 i Stockholm som heter Pranama. Jag går även en yoga-lärarutbildning där och i 200H Embodied Flow Yoga. Tidigare gick jag på Viktor Rydberg Jarlaplan men efter 3 år av slit och en skolledning som inte accepterade psykisk ohälsa, utan ansåg att det var tabú så bestämde jag mig för att jag behövde rensa bort allt ur mitt liv som kunde göra mig sjukare igen. Således har jag inte läst klart gymnasiet ännu utan har några kurser kvar men det jag har gjort i stället är att välja livet. Ett friskt liv.

Om jag blickar tillbaka på allt som utspelat sig framför mina ögon de senaste åren får jag ofta tårar i ögonen. Jag inser idag hur mycket energi jag ödslat på självhat och destruktivitet. Jag försökte leva upp till samhällets alla normer och led av "duktig-flicka-syndromet". Idag är jag oerhört tacksam över att kunna säga att jag faktiskt lever och inte endast behöver kämpa för att överleva varje dag.

Livet är inte idag längre en kamp för att ens orka tänka tanken på att det i morgon väntar en ny morgondag. Idag vill jag leva ett lyckligt liv och jag vill inspirera andra till att göra detsamma. Syftet med denna lilla platform är att jag vill förmedla livsljus och lyfta alla mina medmänniskor och alla levande ting. Jag tror allt börjar med oss själva, vi måste använda oss av de verktyg som finns tillgängliga eller konstruera en egen verktygslåda för att må bra . Ingen förtjänar att känna att de tvingas stanna i ett stadie i livet som fylls av mörker när det finns så mycket ljus att tillgå. Tillsammans kan vi lysa upp oss själva och våra medmänniskor, vår omvärld och få syn på livets alla ljusglimtar.

Ni alla har och bär ett ljus inom er, låt oss förbli Light Warriors och arbeta tillsammans. Jag hoppas ni vill följa med på min resa i andan av yogan, ayuruvedan, holistisk hälsa , meditation och annat som skänker livsglädje. Jag vill även påpeka att jag inte tror att jag är något under som kan rädda världen, men jag vet att jag kan göra något. Det kan vi alla. Jag vill inte förbli passiv och se fler själar som inte mår bra, jag vill hjälpa andra att finna sin autentiska sanning igen. Det finns så många där ute som kan relatera på ett eller annat sätt och jag tror att vi måste dela med oss av varandras erfarenheter och livshistorier för att tillslut kunna bryta tabún kring att det inte är något att skämmas för om en mår dåligt. Det är mänskligt att inte alltid må bra och det är just där vi har varandra som stötpelare, eller där jag i alla fall vill förbli en light warrior som lyser upp med nytt ljus och hopp.


Namasté, Esmeralda. Allt börjar med din autentiska sanning, vad är din story? Dela gärna med er.

Nedanför finns en länk till ett avsnitt ur en podd som jag medverkade i : Yogiskt heter den. I avsnittet talar jag om mina erfarenheter av psykisk ohälsa och hur yogan kom att rädda mitt liv. Lyssna gärna om ni vill lära känna mig lite bättre eller helt enkelt få en röst till ansiktet på profilbilden. Tack för ni tagit er tiden att läsa, tacka er själva för ni finns.


http://www.yogiskt.se/portfolio_page/avsnitt-76-intervju-med-esmeralda-sjogren/

Ni får även en bild på ett av mina Mala halsband; jag tillverkar även malas på min fritid. 

Likes

Comments