Idag firar jag och min älskade man 8 år tillsammans. Vi har verkligen kämpat för att få vara tillsammans och vår kärlek har överlevt många hinder på vägen. Är så tacksam till Gud att jag har världens bästa man som också är min allra bästa vän. Han är också en helt fantastisk pappa till mina barn. Är rädd om vår tid tillsammans och vi tar aldrig varandra för givet. Vi gör varje litet tillfälle till en fest och skrattar mycket. Idag hämtade han mig på jobbet och överraskade mig med vackra smycken. Snart får vi rå om varandra lite i Dubai dit vi reser om några dagar. Tack livet för att du givit mig överflöd av kärlek ❤️❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ibland är det bra att inte ha planerat så mycket... Vi åker ju till Dubai om två veckor för att spendera en härlig vecka på Atlantis The Palm med barnen. Det finns ett roligt waterworld där som särskilt Matteo ser fram emot:) Jag skulle gärna också åka på ökensafari och se solnedgången in the Middle of Nowhere. Och det bästa av allt är att jag skulle spendera en hel vecka med min älskade man. Men nu blir det inte riktigt så eftersom min mans kusin kommer med sin fru samt andra släktingar som är underbara. Men jag ville bara ha familjetid...
Jag är lite som en ensamvarg som tycker om att vars ifred med min familj och jag kan ärligt säga att jag trivs i mitt eget sällskap. Har alltid en bra bok att läsa, ett yogapass att göra eller att bara ha kvalitetstid med mina barn. Eftersom jag umgås med 20 barn i klassen per dag samt de andra pedagogerna så tycker jag om att vara ensam. Har nog alltid varit sådan.
Min man är the total opposite, han arbetar ca 80 timmar per vecka och umgås med släkt och vänner så fort han bara kan. Roligt för honom och jag har inget emot att han gör det. Men jag uppskattar om han har tid för mig och barnen. Älskar honom alldeles för mycket och saknar alltid hans sällskap. Vi har varit tillsammans i snart 8 år och jag är fortfarande KÄR❤️. Det kan nog bero på att vi ses mindre ön 10 timmar per vecka... då hinner man inte tröttna på varandra och man vill vara sitt ”bästa jag” när man ses.
Livet har sina ups and downs och jag tar det med ro. Allt har en mening och jag får väl vänta på egentid ned min man tills tillfälle ges😍.

Likes

Comments

Nu har jag gått med en envis förkylning i över två veckor. Hostar och är rosslig samt huvudvärk och ont i kroppen. Trött i hela kroppen efter att bara gå upp på övervåningen hemma... skulle egentligen vara på ett roligt 2-årskalas idag men istället blir det att vila och dricka te. Kunde iallafall jobba tis-fre men en fjärdedel av klassen var hemma i samma envisa virus som jag har.
På onsdagseftermiddagen var jag och min underbara kollega Eva på ett yinyogapass på WinWin Yoga här i stan. Sååå avslappnande och skönt för hela kroppen och sinnet. En så trevlig och gemytlig yogastudio, där man genast känner sig hemma. Försökte återskapa känslan här hemma i vardagsrummet när jag kör ett yin eller restorative pass 🙏🏻.
Längtar efter min älskade man som är i LA och kommer hem imorgon kväll. Han har haft det bra hos sina släktingar och vänner och fått njuta av solen. Det behövde han verkligen eftersom han arbetar så mycket. Ser fram emot att få träffa honom snart❤️.

Min kära dotter som också gillar yoga😍.

Likes

Comments

Vilamendhoo, Maldiverna 2017

Jag har praktiserat yoga i snart 10 år. Egentligen var det för mig en så kallad ”förbjuden träning” eftersom jag i tonåren samt i 20-årsåldern tillhört olika kristna frikyrkor där begreppet yoga stod för avgudadyrkan och hinduism. Det var en blandad känsla som infann sig efter första lektionen. Alla dessa inlärda tankemönster som inpräntats under lång tid som nästan fick mig att känna skuldkänslor, samtidigt som jag kände hur kroppen blev mjukare, smidigare och starkare efter varje pass. Jag fick så mycket energi och stressen lämnade mig på ett påtagligt sätt. Så jag fortsatte:) Vilket jag är mycket glad över idag eftersom det blivit en daglig rutin i mitt liv som gör att jag mår sååå bra! Inget ont i ryggen, ingen spänning i nacke och skuldror och jag känner mig starkare och på något sätt friare i mitt tankesätt. Jag märker skillnad på en gång om jag inte yogar minst 5-6 ggr i veckan. Det behövs bara 30 minuter eller mindre för att göra min dag till en bra dag😄.
I början tränade jag yoga på ett gym i Uppsala och gick samtidigt en intensiv grundkurs i hathayoga för att kunna forma mitt eget yogaprogram. Jag tränade Bikramyoga ett år på HotYoga, Uppsala. Så underbart med yoga i värme! Trodde aldrig man kunde svettas så mycket under 90 minuters passen:) Sedan yogade jag hemma till Youtube med olika amerikanska lärare. Jag var medlem ett tag på olika yoga networks och gick en halvdags workshop här i Uppsala för att lära mig barnyoga som jag kan använda på jobbet. Alltid när jag intresserar mig för något vill jag lära mig så mycket som möjligt! Tror jag har närmare 40 sönderlästa böcker här hemma om olika former av yoga, anatomi, pranayama och meditation. Nu läser jag ”Healing Yoga” av Jennie Liljefors. En helt fantastisk bok som jag rekommenderar varmt!
Min dotter yogar ofta tillsammans med mig och även sonen när han känner för det (lite mer sällan...). När min man har tid får jag även honom med på en del pass, särskilt stretchingdelen och yinyoga är bra för honom eftersom han tränar mycket fotboll.
Yoga för mig är en del av livet. Den är invävd i allt jag gör, mitt tankesätt och mitt leverne. Yoga ger mig sinnesro och kraft. Jag har lärt mig andas på ett helt nytt sätt och kan lugna ner mig genom andningsövningar när jag kommer i olika jobbiga situationer. Min flygrädsla dämpar jag genom yogaandning. Tur är väl det, så mycket som vi reser. Nu har jag tränat två pass till Adrienes 30-days challenge och fått ny energi som jag ska använda till att hjälpa Matteo med matteläxan!

Likes

Comments

Nu är första arbetsveckan för terminen över och det var så roligt att träffa alla barn igen! Jag arbetar som lärare på en fantastisk småbarnsskola i Uppsala. Veckan gick så fort och helt plötsligt blev det helg igen. Vi åkte till Vallentuna för att träffa min barndomsvän som jag inte sett på flera år. Hon har världens härligaste familj och bor så otroligt fint! Hennes kök kändes som ett rustikt italienskt lantkök! Och vinkällaren var som att komma till Rom igen:) Det är så roligt att se olika hem och att få nya idéer till sitt egna.
Idag åkte Chico (hunden vi passat) hem igen så Melker är lite ledsen över att kompisen är borta. Jag ska göra två pass med min Yoga Challenge nu och sedan planera veckans schema.

Likes

Comments

Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka på Lanzarote! Jag kommer verkligen sakna solen och värmen och även de krävande men roliga gympassen. Victoria och jag har haft så roligt och skrattat så mycket. Skönt med kvalitetstid tillsammans. Flygresan hem var något försenad och vi fick mellanlanda i Faro, Portugal för att tanka planet. Shapoor och Matteo kom och hämtade oss på Arlanda. Har längtar efter dem och det var så skönt att vara tillsammans hela familjen igen.
Väl hemma igen var det en glad katt som välkomnade oss samt vår hund Melker och hans kompis (vi är hundvakt 10 dgr) Chico som ville ha gos. Helgen gick åt till att tvätta kläder och förbereda sig inför en ny termin på jobbet. Självklart hann jag med min yogapractise (Adrienes 30 days Challenge). Borta bra men hemma bäst:).

Likes

Comments

Idag är det nyårsafton!! Vad betyder nyårsafton för dig? Jag har själv slutat att ge en massa nyårslöften som man ändå inte kan hålla. Men här på Lanzarote skickade vi upp önskeballonger i luften klockan 16:00. Där skrev jag vad jag önskar mig till 2018.
Jag och Victoria var på nyårsmiddagen här på hotellet. Lite svårt att hitta mat till oss var det då vi båda är veganer. Många stackars humrar låg dock på tallrikar när vi gick förbi. Det fick bli potatisbakelser med grönsaker och lite svamprisotto. Kan inte för mitt liv förstå hur man kan äta dessa spindeldjur... Efter middagen fick vi fina presentpåsar innehållande massa nyårs material som hattar, clownnäsor och girlander. Vi fick också 12 stycken vindruvor var som är en spansk tradition så det njöt vi av! Tog lite goda drinkar vid poolbaren efteråt. Hoppas ni får en fin nyårsafton! All kärlek och lycka till er! ❤️❤️❤️

Likes

Comments

På grund av mycket påtryckningar från min dotter har jag nu startat en blogg som kommer handla om lite olika saker. Jag kommer dela med mig av foton från resor och upplevelser!
Varför heter bloggen YogaChai kanske ni undrar? Jo, ordet chai kommer från hebreiskan och betyder liv. På min fritid studerar jag nämligen hebreiska och mycket i mitt präglas av yogan som är otroligt viktigt för mig. Både mentalt och fysiskt. Just nu är jag och min dotter på Lanzarote på en tränings samt relaxresa. Hoppas ni kommer gilla denna blogg så hörs vi i nästa blogginlägg!

Likes

Comments