babybjörn, förälder, trygghet

Innan Emelie föddes köpte vi en uppblåsbar skötbädd från Ikea, är dock inte helt nöjd med den eftersom luften ofta går ur, nu när hon vänder sig mer på sidan känns det inte tryggt alls, så har beställt ett nytt till henne..

Det blev även en resesäng ifrån Babybjörn eftersom vi ska åka iväg en del framöver samt att det är smidigt de gångerna hon sover hos någon annan familjemedlem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

babybjörn, förälder, matstol

Idag har jag beställt en lite bättre matstol till Emelie från Babybjörn.
I dagsläget har vi använt oss av Ikeas modell antiloop och den har funkat helt ok.
Dock tycker jag att hon inte sitter helt klockrent ur en ergonomisk synvinkel samt gillar inte att hon sitter med benen utan något stöd.
Eftersom hon är en flicka så blev det såklart modellen i rosa.
Bilden är lånad från Babybjörns webbsida.

Likes

Comments

barn, smakportion, ekologiskt, förälder

I fredags blev Emelie 5 månader och sedan ungefär en månad tillbaks så har vi börjat med smakportioner.

Mitt mål som mamma är att laga det mesta av hennes mat från grunden och undvika att ge henne färdigköpt mat, iallafall i den mån det går, lagar jag hennes mat själv har jag också full kontroll över vilka livsmedel hon får i sig.

Igår gjorde jag broccolipurè vilket hon inte tyckte var en höjdare, men testade att blanda det med morotspurè och då gick det lättare.

Dagarna med henne är verkligen helt underbara, hennes skratt och leende är oslagbara, extra roligt var det i måndags på yogan när lärarna tyckte att hon var så lugn och medveten och ibland är det precis som om hon sitter och mediterar.Likes

Comments

greengate, latte, köket

Jag har verkligen fastnat för Greengates sortiment, har många många gånger funderat över att köpa deras fina latte muggar.

Igår åkte vi till en mysig inredningsbutik i grannbyn och hittade ett par fina muggar, nu kommer morgonkaffet att smaka ännu bättre :)

Likes

Comments

Yoga, Balans, Glädje, trygghet, lugn

Yoga är något som verkligen fascinerar mig nuförtiden och det har verkligen väckt mitt intresse.

I dagens stressade samhälle behöver man verkligen hitta bra verktyg för att hitta sin egen inre balans, där man kan landa i sig själv och framförallt fokusera på sig själv och på sitt mående.

Jag har börjat intressera mig mer för uppkomsten av Yoga så har köpt ett par riktigt bra böcker.

Dessutom har jag och Emelie börjat på mamma-bebisyoga på ett riktigt bra ställe i Lund, yoga ger oss lugn, glädje och ett fint ögonblick mellan mor och dotter.

Likes

Comments