Header

Hej! Det var ju verkligen inte länge sen.... Men iallafall så för lite mer än 2 veckor sedan såååååå.... Aa jag svimmade... i 20 minuter var jag borta o det hände när jag var med en kompis på landet och då stod jag bara där i hennes kök o väntade för vi skulle äta bullar sen så föll jag bara ihop Hahah. Nae men det var inte så roligt för natten då så spydde jag och mådde skit för svettades som fan, när jag föll ihop så slog jag i en stol o fick hjärnskakning... heheh... skit... men sånt händer ibland... sen nästa dag på kvällen så fick pappa o jag köra in till akuten i Lkpg o sova över där....

Hoppas eran dag har varit bra iallafall.

Hejdå
💖

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla! (Ingen)
Jo i måndags så var det tråkigt, vi hade syslöjd och så hade vi SO tror jag och sist hade vi gympa.... TRÅKIGT..... men på tisdagen på dansen så var det såååå jävla pinit för när vi skulle göra en övning att hålla ut armarna och sträcka benen rakt uppåt o gå framåt så........ RAMLADE JAG!!! Fyfan vad jag skämdes men jag ramlade tråkigt nog på min svanskota men jag bara log o skrattade sen o fortsatte vidare istället för att gå iväg o gråta pga det (till mitt försvar har jag väldigt dålig balans o man skulle gå med ett ben i taget o jag hade skor o gick på "kanten" av dem så därför) hahahah ;) hahah o alla tittade
😂😂😂 men usch vad pinsamt!

Iallafall på onsdagen (igår) så var det igen speciellt heller utan det var bara tråkiga matte i slutet sen, men faktiskt börjar jag gilla matte. FRÅGA INTE VARFÖR! Haha!

Idag så var det inget speciellt utan vi hade en matematikdiagnos i slutet på dagen, inget mer med det.
Hejdå!
💜

Likes

Comments

Heeej!
Jag vet det var längesen jag bloggade men jag har pluggat väldigt mycket med matte och tyska men nu kör jag ;) Idag så hade vi gympa och sen svenska o matte o jag är sämst på matte
😂 nae men jag tycker själv att jag är dålig men då kan man bara bli bättre ;) så i helgen blir det inget bra bloggande för ska plugga tyska o matte och så ska jag fixa ett nytt rum, ett mycket större fast vi blir nog inte klara i helgen men vi fortsätter nästa ;)

Ha det bra, hejdå!

Likes

Comments

Heeeej!!!
(Från tisdagen)
Jag har kommit hem från skolan för typ en timme sen och det var okej. Vi hade syslöjd, SO och idrott men jag va inte med pga att jag mådde skit igår så då var det ingen bra idé att vara med på gympan idag. Men imorgon så kommer jag ha dans (i skolans specialidrott) och det ska bli väldigt roligt att dansa (jag är inte bra på det men man kan bara bli bättre). Hoppas ni har det bra iallafall.

Hejdå!
💗 hörs senare!

Likes

Comments

Hej alla (ingen)!
Hittills så mår jag bra men tidigare så spydde jag..... 3 ggr och det var bara magsyra/magsaft, så det var inte så gött så nu får jag inte äta på hela dagen och bara dricka vätskeersättning och det är sååå himla äckligt så jag bara vill spy (igen) usch asså.
Men förutom det så har febern gått ner, min hals är bättre men jag får inte gå till skolan imorgon men på tisdag får jag (ifall jag mår bättre och kan äta) men jag får inte vara med på idrott (jag har dans som specialidrott för att jag går på en idrottsskola :)) och då har jag dans på tisdag men måste hoppa över det tror jag så jag först vänjer mig vid att bara vara tillbaka i skolan och att äta. :)
Men hoppas iallafall att ni mår bra och att vissa av er har lyckats komma undan detta.
💗 ha fortsatt trevlig dag alla (ingen.)
Hejdå!

Likes

Comments

Hej igen!
Jo jag har nu sett på snapchat att...... Joakim Lundell och Jonna Lundell slutar med YouTube :(
Det är förstås tråkigt men det är nog nödvändigt så dom ska må bättre igen... men som tur är så slutar han inte med musik iallafall och förhoppningsvis inte med att instagrama och snapchatta osv :) det enda man kan göra är att hålla tummar o tår för att det blir bättre
💗

Hoppas ni har en underbar dag
💗💜

Mvh Ynaria
💗 <3

Likes

Comments

Hej! Jag har ju haft en blogg tidigare men det var typ ingen som kollade för den bloggportalen är inte så "populär." Men jaja nu hade jag tänkt blogga PÅ RIKTIGT och då kommer jag att skrivs typ varje dag, (eller iallafall försöka.)

Det som har hänt ända sen onsdags har jag varit sjuk. Jag har gått i skolan hela veckan förutom fredag för då hade jag nästan 40 graders feber sååå då gick jag helt enkelt inte. Idag så har jag spytt lite, kan knappt prata och har 38 grader, men jag vill ju gå i skolan på måndag så att jag inte missar någonting viktigt.
Aja nu är det nog med skrivande.
Vi hörs senare eller imorgon.
Hejdå:)

Likes

Comments