Hej och vad kul att just du har hittat till min blogg! I detta, första inlägg ska jag försöka presentera mig genom att berätta 10 saker om mig själv - Ylva, en 18-årig tjej från Skåne!

1. Jag kallas bland annat för Wulfar och Smulan

Kärt barn har många namn säger man, och det stämmer kanske i detta fallet. Jag heter Ylva, men av min familj kallas jag ibland Smulan och mina vänner kallar mig för Pytte och Wulfar.

2. Jag är rädd för balkonger

Jag tycker att balkonger är oerhört läskiga, det känns för mig onaturligt att gå ut på en utstickande balkong. Balkonger brukar vara väldigt fina, men jag gillar dem bara om de är franska, eller inte sticker ut!

3. Två saker jag inte gillar att äta är glasstrutar och vaniljsås

Jag tycker inte att strutar är gott, och köper ALLTID kulglass i bägare. Vaniljsås älskade jag när jag var liten, men nu för tiden är det bara gott i kakor, aldrig som tillbehör. Innan gillade jag inte heller lingonsylt, men det senaste året har jag börjat gilla det.

4. Vi har två katter

Jag är inte specifikt varken katt- eller hundperson, utan gillar båda väldigt mycket. Vi har två katter, och de heter Nalla och Kompis. Superfina och mysiga är de båda två!

5. Min favoritchoklad är Milkas jordgubb-yoghurt

Den är så god! Jag skulle nästan kunna leva på den! Min favoritchoklad när det kommer till Marabou är salta mandlar. Så god är den!

6. Mitt bästa minne är Veronica Maggio i Uppsala

För drygt ett år sedan var jag i Uppsala hos min allra bästa vän Sophia över en helg. Vi hade en fantastiskt mysig helg och vi såg Veronica Maggio på Svandammshallarna. Bra konsert och bäst helg!

7. Jag veckopendlar

Typ. Jag går sista året i gymnasiet på Apelrydsskolan i Båstad men bor två timmar bort, i Mittskåne. Jag har boende i Båstad men jobb och familj hemma, så jag åker oftast hem på helgerna.

8. Jag ÄLSKAR frukt

Speciellt bananer! Det enda som faktiskt är gott på morgonen är frukt, och jag lever enligt filosofin att man för äta minst en banan om dagen. Jag lämnar även sällan (dock allt oftare) hemmet utan att ha en frukt med mig.

9. Jag är ett enormt stort Harry-Potter-fan

Så stort att jag valt att sätta en referens till det på min kropp för alltid, i form av en tatuering. Jag gjorde den för två månader sedan och den är en symbol för allt det Harry Potter betyder i mitt liv, och hur jag är den jag är på grund av böckerna om den tonårige trollkarlen.

10. Jag är 60% flytande i danska

Enligt Duolingo.... I verkligheten har jag dåligt uttal och kan inte forma meningar, men är ganska bra på att förstå. Lättast är det självklart om det är skrivet, men jag förstår en del talat nu också. Detta är för jag har en pojkvän på andra sidan sundet.

pusshej

YLVA

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@xylvaz