Hela den veckan har jag varit i Norge och åkt skidor. Jag älskar att åka skidor så himla kul. vi var på ett ställe som heter Geilo inte det bästa systemet men funkar. Systemet är uppdelat i två delar och västar och östra sidan. Östra sidan var den bästa sidan med bäst backar. Vi var i Norge med min kusiner deras mamma och pappa och min andra moster. Vi borde i en stuga som vi hyrde och det var så skjut mysigt och alla spelade hay day hela tiden så vi typ bar satt och spelade men så mysigt. Jag min syster och våran kusin som är lika gammal som min syster. Vi var där från lördag till lördag och det ca 7 timmar att komma hem och dit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta inlägg är lite sent men men min helg har vart så bra. I Lördags vaknade vid 07:45 för att vid 8 kom två av min kompisar och vi skulle förbereda en brunch för våra vänner so fyllt år på senaste. Så direkt när det kom så började vi laga mat och vi gjorde pannkakor, frukt och massa mer. Så vid 9 kom det andra två. Det stannade till 12 typ och vi bar åt och pratade.

Sen åkte jag och mamma till stan för att köpa en hjälm till mig för att nästa vecka ska vi åka skidor i Norge bara och jag behövde en ny hjälm. När vi kom hem så åt jag lunch mellanmål.

På kvällen bestämde jag och Ebba oss för att sova över vi var hos henne. Hon hade också backat världens GODASTE kaka en Rocky road kladdkaka så god dör. Sen kollade vi på mello och åt popcorn.

På söndagen vakande vi vid typ 9 och åt frukost senare vid typ 10 halv 11 gick jag hem. Vid typ 1 åkte jag och min syster in till stan. Vi kolade bar runt i några timmar och sen så möte vi upp våran kusin och köpte donats vi blev attackerade av måsar när vi stod där och fotade dör haha så kul. Sen så gick vi till bion vi skulle se COCO inte den bästa film jag sätt men bra jord. Sen åkte vi bar hem och gjorde mig i ornering mig för skolan.

Det var så gott och lyckat och Nora och Elna blev så glada.

Den var så himla god dör.

​​​

Önskar så mycket att jag hade en bild på när vi blev attackerades så kul.  ​

Likes

Comments

Idag började jag 10.55 så skönt. Jag vaknade typ vid åtta och låg kvar i sängen till 9 typ sen gjorde jag frukost två makor bara. Sen gjorde jag mig i ordning till skolan. Vi började med NO hatar NO och idag började vi med Kimi så kul not. Sen hade vi bara lunch och så slutade vi med 1 timma och 40 mins SO där vi gör en fältstudie.

När jag kom hem hade jag en timma tills jag skulle bli hämtade till träningen då min träning började vid 16:00. till mellan- mål gjorde jag två makor och lite fil. Vi tränade i en timma bara men det var inte den bästa trängningen jag gjort men det var så kul älskar mitt nya lag.

När jag kom hem lagde jag och ,in syster mat ugnspannkaka vilket är så gott och jag är bäst på att göra ugnspannkaka. Sedan satte jag mig och pluggade tyska för har prov imorgon tyska vill dö typ tycker att kyska är så tråkigt. Jag pluggade typ en timme och nu ska jag bar plugga lite till typ haha. Men jag tycker det är så tråkigt att plugga så jag tog en typ paus och kolade på datorn och beställde ett nytt kort för att jag har tappat bort mitt andra.
Snart ska jag gör mig redo för sängen och typ sova.

Likes

Comments

Haft en så mysig helg och bara taget det lugn men pluggat lite. på lördagen så åkte vi till Smögen och kollade lite sen åkte vi till Kungshamn och åt. Vi åkte sen hem och bar tog det lugnt och kollade på TV.

Men igår var det måndag en av det värsta dagen på verkan om in frågar mig. VI började 8 med NO så tråkigt sen hade vi bara masa vanliga lektion och jag slutade vid 14:10 med tyska mitt favorit ämne not. Sen när jag kom hem så gjorde jag mellanmål och gjorde mig i ordning till träningen som började 17:00. Nä jag kom hem så åt jag och sedan satte jag mig och pluggade i typ 2 timmar. Sen gick jag och la mig.

Idag tisdag den värsta dagen på veckan HATAR tisdagar så lång och så tråkiga. Idag hade jag NO prov på eftermiddagen och innan lunch hade vi svenska ord förhör svenskan gick bra men inte NO min lärare gör så obegripliga frågor. vi slutade i med idrott med samma lärare som i NO. När jag kom hem duschade jag för jag tycker det är ofräscht i skolan. Sen gjorde jag mellan mål och pluggade för har så mycket plugg nu tagga och nu är klockan 6 och jag ska snart äta middag och sedan plugga mer typ haha.

Likes

Comments

Idag hade jag sovmorgon och började 11:10 för att min tyska var inställd så himla skönt. Jag vaknade vid 8 och låg kvar i sängen till typ halv tio. Sen gick jag upp och gjorde frukost och borde mig i ordning till skolan.

Jag kom hem från skolan typ 20 över tre. Då la jag mig direkt i sängen (hehe) och kollade på familjen annorlunda är på säsong 7 av 7 och är typ bar lite beroende men det är så kul. Sedan började jag plugga lite efter typ några timmar och jordade lite tyska och matte. Sen när mamma och pappa kom hem hjälper jag till lite med mat vi åt lövbiff med potatis och grönsaker.

Efter maten gjorde jag en to do list och jag började med att städa mitt rum. Sedan började jag packa det jag skulle ha med mig till mitt land som vi ska till i helgen eftersom att jag har studiedag imorgon. Sen läste jag lite och pluggade lite.

Nu ska jag typ kolla mer familjen annorlunda och gör mig i ordning för sängen och äta något litet.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg. Idag är det torsdag och jag har studiedag imorgon vilket ska bil så skönt för att vi har rätt mycket i skolan.
Men den här veckan har gåt fort i onsdags hade jag sovmorgon vilket jag har varje onsdag så himla skönt då jag börjar 10:55. Men den veckan var min tyska inställd så vi slutade 1 timma och 40 minuter tidigare och idag hade vi sovmorgon till 11:10. Jag har också tränat två gånger den veckan med mitt nya lag Partille IF ❤️🖤. Det är så kul att träna med det ny laget och ser vara emot det år med Partille IF.
I helgen var jag också på min kompis pappas resturang vilket var så kul och gott rekommenderar verkligen den heter 2112 och ligger här i Göteborg. På söndagen var jag också men min kusin Linnéa och vi åt på vapiano och sedan gick vi till konstmuseet med min morafar och efter det fikade vi och de var så mysigt,

Likes

Comments