Dagens träning avklarad. Med PMS, mensvärk och dåligt humör kan ni själva gissa hur det gick. Det är tur att man har världens finaste träningskompisar som i alla fall försöker peppa en.

Resten av dagen ska jag spendera med näsan i matteboken, typ. Det i kombination med att alla jokkmokkare får sommarlov om en vecka medan jag ska plågas en vecka till gör humöret om möjligt ännu sämre.

Hoppas ni har en bra lördag. Nu ska jag äta mat. Det är roligt.

Likes

Comments

I brist på annat skapar nu även jag en blogg. Den kommer troligtvis inte bara jätteintressant men ni som är intresserade får i alla fall en lite update om mitt liv då och då.

Just nu ligger jag i sängen och chillar för jag börjar först 10:20. Brukar vanligtvis träna på morgonen men tänkte spara det tills jag kommer hem ikväll. Gode irriterad att jag inte har bilen här. Då hade jag varit hemma på tre röda men nu måste jag åka buss istället😡.

Den första bilden är från träningen igår när vi körde intervaller på Kanis. Jag måste riktigt dåligt lokalsinne eftersom att jag inte ens kan springa rätt väg från kanis till hallen (är typ omöjligt att springa fel). Den andra bilden är från förra helgen då jag och Jakob var hos hans mormor och morfar i Unbyn. Det var såå mysigt och hans mormor och morfar är typ änglar 😍.

Likes

Comments