Helt sjukt vad tiden går fort, sist jag skrev var i Januari, och nu är det mitten på mars...

Jag är iaf kvar på min plats där jag arbetstränar, har kommit upp på 50% nu, känns okej, trivs fortfarande jättebra iaf.


har varit sjuk 2 dagar nu, endast feber och det känns ju lite konstigt, men hoppas att det inte är nå mer som ligger och väntar på att bryta ut..

Herrn i huset har sovit i lastbilen i natt, och ska så göra även i natt, känns lite ensamt här hemma, men i morgon kommer han ju hem, så det går nog bra.. Har ju katten hemma..

denna dag har spenderats med att ligga i soffan och kolla på grey´s anatomy, ganska skönt att få slappa en hel dag, även fast jag skulle behöva städa och sånt, men äh, det hinns det oxå!


ha en bra kväll..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Första veckan tillbaka och det känns bra, det gäller bara att tänka på att göra saker lite försiktigare nu än förut, men det är rätt lätt att glömma bort..

Även fast det är skönt att vara tillbaka är det skönt med helg oxå, man uppskattar helgerna på ett annat sätt nu när man gör något på veckorna :)

Önskar bara att man kunde få ihop en ekonomi också, har ingen ersättning alls för det här, och det känns ju lite trist... :/ men det är bara att kämpa på..


Jaja..


Jag önskar er alla en bra helg!!


/ Johanna

Likes

Comments

Så var det ett nytt år, förhoppningsvis ett bättre år än 2016.

Sen sist så har jag varit med om en operation till, denna gång var det höger axel.

Har iaf en plats där jag har praktik/arbetsträning, trivs riktigt bra, förhoppningsvis börjar jag den 9/1 igen, om inte jag åker på influensan, herrn min har legat i snart en vecka, så lite konstigt vore det om jag inte åkte dit.


Dagen i dag spenderas med att plocka bort julen, jag vill ha som vanligt igen nu.Hoppas ni haft en bra jul och nyår.


/ Johanna

Likes

Comments

Här har det inte hänt mycket på länge..

Har helt ärligt inte velat skriva nånting då allt är likadant jämt..


Har hänt så mycket att jag är alldeles snurrig i huvudet, jag är inte mycket klokare, och snurrigare verkar det bli...

Men lite skoj har ju faktiskt hänt oxå..

I helgen va vi på Gymkhana Drift, och det var så himla roligt, sen blev det krogen, och det är ju inte varje helg man är där, så det var ju oxå riktigt skoj..

Den här helgen som kommer ska vi bo hos svärmor, ska vara djurvakt då hon ska åka bort, kanske blir skönt att komma hemifrån en stund och få lite annat att tänka på, jag tänker iaf att det ska bli skönt att gå promenader med vovvarna, så får jag röra på mig också =)


Annars så är väl allt lika, fortfarande arbetslös, inte fått någon plats att arbetsträna på, så jag vet inte riktigt vad som händer, vill söka skola, men får inte ta CSN, så då får jag plugga utan pengar, men går jag på AF är jag ändå utan pengar, så får se hur jag ska lösa det..


Men men, jag hoppas ni har det bra !

/ Johanna

Likes

Comments

Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist..

Saknaden efter Ozzy har inte blivit mkt lättare än, men man kämpar på ändå..


Jag har blivit sjukskriven igen, nu på 75%, så det betyder arbetsträning på 25%, men vart det blir får jag väl veta den 9/6, då jag ska på Af...

herrn min jobbar i vanlig ordning, så jag ska väl ta tag i städning i dag tänkte jag, tvätta gjorde jag igår, så det behöver jag inte tänka på idag ..

Regnigt och grått ute, längtar efter sol och värme =)Men men..


Jag hoppas ni har en bra dag!


/ Johanna

Likes

Comments

jag har det riktigt tufft just nu... I torsdags var jag tvungen att ta ner en av mina katter, jag hade haft han sen han var 8 veckor och den 5 maj skulle han bli 9år, så det var svårt, och det är svårt, man väntar på att han ska komma och lägga sig i soffan eller när man äter gröt på morgonen så ville han alltid ha det sista, men sånt blir det inge mer :(


Förutom det så var jag ju på uppföljning på ryggis förra veckan, och det gick bra.. :)

I helgen har vi haft kalas för älsklingen som fyllde 30 förra tisdagen, och det var riktigt roligt, skönt och få någonting annat att tänka på en stund..


Idag är det tvätt och städdag, trist som attan, men väldans skönt efteråt =)Men men, hoppas ni har en bra måndag!
/ Johanna

Likes

Comments

Är stygnen borta, och det känns redan mycket bättre i axeln, förhoppningsvis ska det gå lättare att träna den nu, det finns ju ingenting som ligger och stramar som stygnen gjorde.. =)

Ska ju till Sundsvall på Måndag, så tänkte jag skulle höra med dom där om dom har bra tips på träning för den oxå..Idag har jag nog tänkt att jag ska prova dammsuga lite lätt, så himla mycket grus i hallen, det blir ju så nu när snön försvunnit och grus överallt...


Herrn i huset jobbar och kommer inte hem förrän i kväll, han har körningar varje dag nu framöver och det känns skönt, själv är jag sjukskriven på heltid till den 24/4, sen får vi se vad som händer..


Igår hade jag möte med Af, men det var mest för att stämma av hur läget ligger just nu..Annars händer det massa andra saker runtomkring så det är fullt i huvudet och sömnen nästan lika med noll, ska ta det med min läkare till veckan..
Hoppas ni har en bra dag!


/ Johanna

Likes

Comments

Ja, idag va det ju dags för operationen på axeln, var väldigt nervös innan, visste inte ens att jag skulle bli sövd. Allt gick bra och jag är hemma igen, kom hem nångång på eftermiddagen...

är öm och svullen i hela armen ut i fingrarna, men hoppas på att det lägger sig snart, min största oro jag har är hur jag ska kunna sova...


Ska snart gå o sova, är hur trött som helst...

Aja..


Godnatt på er...
Bjuder på en bild på axeln, ser ut som jag har världens axelvadd ala 80tal... =)

Likes

Comments

snart är det måndag och operation, dom ringde mig i morse och frågade om jag kunde komma tidigare än min tid 12:30, nu ska jag vara där 11:00, blir nog bra, men börjar faktiskt bli nervös, jag har opererats förut, men det är typ 12-13 år sen sist..

Herrn i huset är borta på jobb till i morgon, For i går, det är ganska tomt här hemma, men snart kommer han hem, så det går bra...


Ska väl ta tag i städning och sånt i dag, så det är gjort, ska nog köra tvättmaskinen oxå.. :)


Ja, men annars är det väl mest som vanligt tror jag..
Ja, nä men trevlig Onsdag på er !/ Johanna

Likes

Comments

..... Nu var det ett tag sen igen...

Så vad har hänt sen sist då?

Jo jag har nu fått tid för operation av axeln, det blir den 21/3, så det är ganska snart..

Uppföljning på Ryggis ska jag på den 4/4, så jag kommer dit rätt nyopererad men jag vill så gärna träffa alla, så den smällen får jag ta..

Sen är det massa med Af, läkare, rehabkoordinator och lite annat, så det är mest snurrigt i huvudet nu.. haha, men förhoppningsvis ska det väl lösa sig till det bästa...


annars är det nog mest som det brukar, älsklingen jobbar för fullt och jag går hemma, får passa på att städa och dona en massa nu innan Op, blir nog inte så mkt av sånt sen på ett tag..Men sånt är livet../ Johanna

Likes

Comments