Idag vil jeg fortælle lidt om min skiferie til Østrig, som fandt sted fra d. 27 december til d. 3 januar. Hvilket vil sige vi fjerede nytår, på ski. Det var noget nyt, da jeg første gang jeg stop på ski var afsted over jul i Norge anno 2010. Anden gang en random uge i januar, i Wagrain anno 2013. Derefter var jeg fire år i træk i Neukirchen i uge 7, med tysk forbund. (2014, 2015, 2016 & 2017 ) Klik på 2017 for at se min tur til Østrig i uge 7.
Nå men vi tog afsted d. 27 december med tog fra Flensborg til Zell am See. Og så ankom vi d. 28 december om middagen. Vi boede meget centralt og tæt på gondolen, hvilket var pretty lækkert.

Den følelse at stå på ski oppe på bejrget, er en man ikke kan beskrive og kun folk der har stået på ski kan forstå den. Det er den fedeste følelse at suse ned af bjerget og op med liften igen. JEG ELSKER DET.

Men hvordan var det så at holde nytår i Østrig og på ski?
ALTSÅ det var anderledes, og havde en blandet oplevelse. Hele dagen, fra kl. 8.30 stod vi på ski. Med Kaiserwetter og det hele. Hvis i ikke ved hvad Kaiserwetter er, så er det egentlig bare et udtryk for syyygt godt vejr på pisten med sol. Så det var ret lækkert og afslappende. Faktisk den dag med det bedste vejr. Dejlig måde at afslutte et dejligt år på. Men aftenen var ret død, folk gik i seng kl. 22, da de var trætte. SÅ det var en ret død nytårs AFTEN. Det må jeg indrømme at sige var SYYYGT træls. Især når du ser alle dine andre venner der hjemme have det mega fedt til fester :(

Men alt i alt var den en super lækker skitur, og savner det. Onsdag d. 3 januar 2018, brugte vi så HELE dagen på hjem rejse. Vi steg på toget i Zell am See kl. 10 og steg af toget efter utallige mange skift kl. 24. Så det er = 14 timer i tog RIP siger jeg dig. SÅ er man altså træt af tog for den næste måned.

Tuttelut LIV

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg tænkte jeg ville vise jer, hvordan man DIY'er et moodboard. Jeg elsker sådan nogle og synes de pifter et værelse op. OOOg giver meget inspiration.

STEP 1
Start med at samle billeder på enten tumblr, weheartit eller pinterest .
(klik på de forskellige hjemmesider og du kommer ind på min profil.)
Så kan du finde de billeder jeg fx. har brugt.

STEP 2
Derefter skal du printe dine ønskede billeder ud :)

STEP 3
Sæt musik på og begynd at klippe billederne ud (det kan tage tid ahahah)

STEP 4
Er at tage jeres ønskede billedramme, fjerne det der før var der i og begynde at lægge de "små" billeder ind i.

SÅÅÅÅÅ ER DUUUU DONE, og kan hænge det op :)

Tuttelut LIV

Likes

Comments

Hello peep, velkommen tilbage. Idag er det igen søndag = STYLISH SUNDAY yeeessss!! Denne gang interviewer jeg en Instagramer og Blogger.

Denne søndag har jeg interviewet smukke og søde Sofie Kücken fra bloggen sofiekucken.dk

Beskriv din stil med 3 ord.

Skandinavisk, kvalitetsbevidst og eksperimenterende

Hvornår begyndte du at interessere dig for mode og hvorfor?

Jeg har lige siden jeg var helt lille gået meget op i mit tøj og udseende, og elskede at rode min mors skab igennem, og prøve hendes alt for store tøj på daværende tidspunkt. Men det startede nok rigtigt i udskolingen i folkeskolen, hvilket også var der jeg startede min blog.

Hvor får du inspiration fra?

Over det hele! Jeg kan ikke påpege et bestemt sted. Jeg elsker især at få inspiration fra Instagram, gadebilledet og modemagasiner, men jeg tror, at jeg bliver inspireret over alt, også selvom jeg ikke selv er bevidst om det.

Favorit sted at shoppe?

Zara er min all time favourite, ellers & Other Stories, Ganni og Baum Und Pferdgarden.

Butik pige eller online pige? WHY?

Hmmm en blanding vil jeg tro? Jeg elsker det hyggelige element, som der er ved at gå rundt og kigge på tøj, snakke og prøve lidt forskelligt. Dog køber jeg størstedelen af mit High Street tøj online, men derimod elsker jeg den gode service man får i butikkerne, når man køber High End, og defor vælger jeg at gøre det i butikkerne.

Top 5 accessories.

Ringe, glimmersokker, tasker, solbriller og neglelak

Det var simpelhen mit ottende interview og "afsnit" af STYLISH SUNDAY. Håber i godt kunne lide interviewet. Skriv gerne til mig over Instagram eller herinde ideer til hvem jeg som næste kan interviewe.

Tuttelu, Liv

Likes

Comments

Hello peeps, og velkomme tilbage. Idag ville jeg vise jer hvad vi lavede i lørdags på efterskolen. Dagen startede ud med, at der var "brunch" kl. 10:00, hvilket var super lækkert at sove længe. Derefter havde 7 af os tøser tænkt os, at tage en lille tur i Kolding Storcenter, da det ligger sådan cirka i nærheden. Der fik de fleste tøser shoppet løs, Agnes og mig brugte nok flest penge på mad, uuuups.

Efter masser af timers shopping (eller nærmer kigge på tøj), blev vi rimelig trætte. Derefter var det hjem med bussen og toget igen. Så var der et par få timers afslapning, inden aftenens program begyndte. Gangen STRØGET havde gangweekend, hvilket betød at de måtte holde en fest om aftenen. Deres tema var 60'er, 70'er & 80'er, hvilket betød at vi skulle klæde os ud. Så Agnes og mig klædte os ud som 80'er chick's.

Der var kun cirka 80 elever tilbage på skolen sååå festen var ikke hetl oppe at køre. Men det var satdig en ret hyggelig aften, vi fik da danset lidt. Mit outfit bestod af en pink sports bluse fra Nike, en scrunchie fra Agnes, blå jeans fra Weekday og høje sko fra B&CO.

Aftenens fest endte kl. 22.30 og vi gik i seng ved en kl. 23.30-24.00

Tuttelut Liv <3

Likes

Comments

Hello peep, velkommen tilbage. Idag er det igen søndag = STYLISH SUNDAY yeeessss!! Denne gang interviewe jeg en blogger som også har en pretty lækker Instagram.

Denne søndag har jeg interviewet smukke og søde Line Schmidt fra bloggen nouw.com/lineschmidt

Beskriv din stil med 3 ord:

Den synes jeg faktisk er svær, for jeg har lidt svært ved at sætte ord på det. Men hvis jeg skal prøve at give et godt skud vil det være street, detaljeret og komfortabelt.

Hvornår begyndte du at interessere dig for mode og hvorfor?

Jeg kan huske at jeg begyndte at interessere mig for mode, da jeg var de 12-13 år. Men det var først da jeg var 14 år, jeg rigtig begyndte at gå op i hvordan tøjet passede sammen osv.

Hvor får du inspiration fra?

Jeg får min inspiration på gaden, og specielt Instagram. Men også hos de bloggere jeg følger som f.eks.Freja Wewer, Amalie Wessel, Frederikke Egel.

Favorit sted at shoppe?

Jeg elsker at shoppe i Zara, og meget af mit tøj er også derfra. Men hvis jeg skulle vælge et highend mærke vil det helt sikkert være Ganni, da jeg simpelhent elsker den stil de kører. Hvilket også har resulteret af nogen items derfra indtil videre.

Butik pige eller online pige? WHY?

Jeg elsker at shoppe online, og det her med der er så stort et udvalg + at man undgår spontan køb, som ellers sker for mig når der købes i butikker.

Top 5 accessories?

Jeg elsker virkelig accessories og her er et lille udklip af mine yndlings. Mine elskede plade halskæder, som jeg nærmest altid har på mig til hvert et outfit. Min elskede Zadig&Voltaire som er blevet min følgesvend lige siden jeg købte den. Silketørklæder er virkelig et must. Det er så fint, og giver lige et prik over i´et til outfittet. Øreringe synes jeg også er en vigtig del af et outfit, og jeg elsker at samle på lidt anderledes og forskellige øreringe, som lige pifter det sidste op, og skiller sig lidt ud.

Det var simpelhen mit syvende interview og "afsnit" af STYLISH SUNDAY. Håber i godt kunne lide interviewet. Skriv gerne til mig over Instagram eller herinde ideer til hvem jeg som næste kan interviewe.

Tuttelu, Liv

Likes

Comments

Som i nok har set på Youtube eller læst herinde, startede jeg i august måned på Lunderskov Efterskole. En af de fedeste valg jeg har truffet. Havde aldrig troet, at jeg skulle få så gode nye venner. Men bag alt det positive, må jeg dog indrømme og sige, at det ikke kun er en dans på røde roser, at gå på efterskole. Man får utrolig lidt søvn, det vil sige man er træt 24/7. Du er omringet af masser af menesker hele tiden og det er svært at finde ro. Disse ting er ting er man langsomt vender sig til og ting man bare må acceptere, at sådan er det, at gå på efterskole. Men en af de ALLER sværeste ting ved, at gå på efterskole er, at savne. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville komme til at savne dem derhjemme så meget. At savne betyder at mangler noget/nogen som man er stærkt knyttet til, fx. ens familie, gamle klasse, venner og husdyr. Alt det der før var i din hverdag, som bare var der. Noget du måske ikke satte så meget pris på. Det er det jeg tænker blog indlægget skal handle om idag.

Familien

Familien er noget jeg savner, meget mere end hvad jeg havde regnet med. Inden jeg tog afsted, glædet jeg mig faktisk en del til at komme væk og få et puste rum. Var bare blevet lidt for træt af, at skulle være derhjemme, men puha jeg savner at spise aftensmad kun os fire. At hygge, se diverse tv-programmer og bare kunne være helt sig selv. En af dem jeg nok savner allermest i familien, er nok min mor. Min mor er min klippe og en der altid er der for mig. Lige meget hvor meget lort, jeg har rodet mig ud i. Hun er også en der altid har overskud til, at hjælpe mig fra Youtube, skole og til tanker. Derfor har det virkelig været svært for mig ikke, at have hende ved min side. Selvfølgelig savner jeg min lillesøster, og tro mig, for to måneder siden havde jeg aldrig, sagt sådan noget. Den lille irriterende lillesøster hun kan være, må jeg indrømme at sige savner jeg. Den anden lillesøster, min hund er der et kæmpe savn til. Jeg savner at komme hjem fra skolen og bare ligge og se Netflix med hende. Det jeg savner allermest ved min far er hans humor og de hyggelige eftermiddags ture vi tar til Tyskland, vores dejlige snakke om himmel og jord og at se håndbold med ham.

Vennerne

Mine venner har altid været en stor del af mig, nogle af mine tætteste venner gik i børnehave med. Og er den dag idag stadig, mega gode venner med dem. Jeg havde aldrig i hele mit liv troet at jeg ville få et sådan et stort savn, til  dem der er min second family. Dem man altid ved er der for en og dem man kan være 100% sig selv og kan slappe af med. Jeg synes det var ufagligt hårdt, at starte et sted og være tvunget til at finde nye mennesker. Jeg er en person der kune gider, at bruge tid og energi på folk jeg kan lide. Så det var urtoligt svært få mig og finde ud af hvem folk var. Den tryghed savnede jeg hjemme fra, og de få veninder jeg havde hjemme fra, var nogle jeg holdt og stadig holder utrolig meget af. Selvfølgelig er der nogle, der er forsvundet lidt ud af ens kontakt liste, hvilket nok også er fint. De mennesker bliver jo bare erstattet med nye venner, som fx. dem fra efterskolen. Ellers så savner jeg min bedste veninde Signe HEEEELT VILDT især i timerne. Der var hun min klippe og trofaste arbejdsmakker. Så savner jeg selvfølelig også min anden bedste veninde Britt rigtig meget. Vores fælleskab i min gamle klasse og team spiriten på mit håndbold hold er også et savn.


Alt i alt savner jeg nok mest trygheden.

Tuttelut Liv

Likes

Comments

Hello peeps, idag er det igen tid til STYLISH SUNDAY. Denne gang har jeg interviewt en mega pæn Instagramer og meget dygtig Youtuber.

Dagens interview er om smukke Klara Kjeldsen, som i 100p har set på youtube. Oooog så gik hun sidste år på den efterskole jeg går på i år (fun fact ahah).


Beskriv din stil med 3 ord.

Casual, street & simpel. Vil selv sige, at jeg er en god blanding af streetstyle og den mere simple nordiske stil.

Hvornår begyndte du at interessere dig for mode og hvorfor?

Jeg har altid haft en stor interesse for tøj. Jeg var denne der type, der selv ville vælge mit tøj i meget tidlig alder. Jeg tror at jeg var omkring 11-12 år, da jeg for alvor begyndte at kigge i modeblade og forskellige modeblogs osv.

Hvor får du inspiration fra?

Jeg får især inspiration fra alle folk jeg ser på gaden, i skolen osv. Jeg lægger altid enormt meget mærke til folks tøj, og jeg går tit og tænker "hvor mon den skønne nederdel er fra" osv, jeg får bare sjældent spurgt. Ellers elsker jeg at kigge på blogs, Instagram, youtube osv. Jeg er især vild med Freja Wewer, Amalie Wessel og Marie Jedigs stil - også elsker jeg at følge med på youtubekanalen PAQ, selvom min stil umiddelbart ikke ligner deres.

Favorit sted at shoppe?

Det må helt klart være weekday, envii, samsøe samsøe, urban outfitters & Zara. Hvis jeg er på udkig efter et par nye sneaks er det altid naked.cph eller rezetstore jeg går efter.

Butik pige eller online pige? WHY?

Jeg elsker at kigge i butikker og prøve tingene på, men da jeg bor i en by, som desværre ikke har nogle af mine favoritbutikker, er jeg helt klart blevet en online pige.

Top 5 accessories.

Små tørklæder, strømper med print eller net, øreringe, ringe og bælter.

Det var simpelhen mit sjette interview og "afsnit" af STYLISH SUNDAY. Håber i godt kunne lide interviewet. Skriv gerne til mig over Instagram eller herinde ideer til hvem jeg som næste kan interviewe.

Tuttelu, Liv

Likes

Comments

Hello peeps, og velkommen tilbage ;) Indlægget idag er meget spontant indlæg, ligesom billederne var. Igår aftes fik Runa (min roomie) og jeg en spontan ide om at cykle ned til Lunderskov by og tage billeder. I forhold til at vi havde begrænset tid og at solen netop var på vej ned, endte billederne faktisk med at se godt ud.

Romance/Pinkbox - Astasylvester / Bukserne har hun nakket fra vores anden roomie Freya / classic cortez - Nike

sort wrap top - Gina Tricot / Way peralta blue - Weekday / strapped heel - B&CO.

Tuttelu Liv <3

Likes

Comments

Hey og velkommen tilbage igen ;) Idag er det søndag = hygge, så derfor snup dig en kop te og sæt dig tilrette og nyd endu et afsnit af STYLISH SUNDAY. Hvis i har fulgt bloggen i længere tid, har i nok bemærke det har stået stille for serien. Jeg startede med serien i marts, og det kørte bare på skinner. Men skole kom i vejen og bloggen blev sat på stand by. Men nu har jeg tid og energi til at fortsætte serien. Hvis i ikke har tjekket de tre andre indlæg ud, og ikke helt ved hvad STYLISH SUNDAY går ud på så kan i finde LOUISE MADSEN , NATASJA VIND & NIKOLINE HOPPE .

Idag Interviewer jeg en MEGA smuk, super dygtig skuespiller, som har en nice Instagram,

Dagens interview er om smukke Caroline Vedel, nogle kan måske kende hende fra sidste års julekalender Den Anden Verden.

Beskriv din stil med 3 ord.

klassisk, farverig og eksperimenterende

Hvornår begyndte du at interessere dig for mode og hvorfor?

Jeg begyndte at interessere mig for mode som 10 årig, fordi jeg sætter pris på at klæde mig pænt og eksperimentere med farver og mønstrer, det giver nærmest et sus i maven når noget ser godt ud.

Hvor får du inspiration fra?

Jeg får meget inspiration fra mærker som Storm og Marie, Ganni og & Other Stories, fordi de tør at blande mange farver med mønstre. Emili Sindlev giver mig en masse ideér til, hvordan man kan skille sig mere ud.

Favorit sted at shoppe?

Storm og Marie, ZARA, Ganni og & Other Stories.

Butik pige eller online pige? WHY?

Helt klart butikpige, fordi jeg elsker følelsen af at røre ved tekstiler, prøve tøj og komme hjem med en pose i hånden, det er skønt!

Top 5 accessories.

Glimmersokker, øreringe, neglelak, ringe og tasker

Det var simpelhen mit fjerde interview og "afsnit" af STYLISH SUNDAY. Håber i godt kunne lide interviewet. Skriv gerne til mig over Instagram eller herinde ideer til hvem jeg som næste kan interviewe.

Tuttelu, Liv

Likes

Comments

At starte på efterskole er både spændende, udfordrende, utrolig fedt og et nyt og stort kapitel i et ungt menneskets liv. Det kapitel startede jeg på Lunerskov Efterskole d. 13 august. Hele sommerferien havde jeg gået rundt som den pessimist jeg er og haft skræk scenarier fra efterskole kørernede som en film i hovedet. Jeg er den type der narrer min hjerne til ikke at blive skuffet. Hellere tænke negative tanker og så ikke blive så skuffet end at tænke positive tanker og så blive helt vildt skuffet. Det gjalt så også for efterskolen. Puha det med roomies kunne umuligt gå godt, 4 mands værelse ville være mareridet. Jeg ville sikkert ikke finde venner og ville nok blive outsideren. 

Men sådan endte det jo ikke. For herre gud, hvor ville jeg ønske jeg havde vidst hvor fedt det blev at komme på efterskole. Alle de timer jeg sammelagt har siddet og stresset over at skulle på efterskole, kunne jeg sagtens have brugt det mere nyttigt sted. Da jeg kom op på skolen var det første jeg fik at vide, du skal bo på 4 mands væresle. Om jeg fik en klump i halsen? øøø ja det kan du tro jeg fik. Mit mareridt blev realitet. Men nu kan jeg berolige jer med at jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre sted at bo. Vi bor i de nye værelser, vi har pyntet det så hyggeligt og dem jeg bor med er simpelhen sååå søde. 

Roomie love

Jeg havde ikke troet at jeg ville blive så glad for at bo med disse tosser. Og jeg lyver ikke når jeg skriver tosser, fordi det er de. Vi er fire vidt forkellige piger som passer super godt sammen. På vores værelse bor der to sjællænder, med et stort S. Og to sønderjyder, jeg er sjovt nok en af dem.

Den første fra venstre er Runa, hun kommer fra Sønderjylland. Der efter har vi Freya, fra sjælland. Så er der mig og ved siden af mig står Ann-Sofie, hun kommer også fra sjælland. Vi er alle 10 klasses piger, med tre forskellige årgange. Ann-Sofie er 00'er, Runa og Freya er 01'er og så er der babyen nemlig mig som er 02'er.

Alt i alt kan jeg ikke være mere end glad for at starte på efterskole. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at starten var en dans på røde roser. AT starte på efterskole kan får nogen være meget naturligt og nemt og får andre være hårdt og udfordrende. Jeg er selv en MEGET genert person, så jeg var meget bange får at jeg ville ende udenfor. Men hvis du bare er smilende og interesseret i de andre. Så skal de venner nok komme, og de kommer ikke i løbet af en dag, en uge eller en måned. Hvis du er startet på efterskole og tænker: "Åh nej alle andre har bare fået bedste veninder, og så er der mig." SÅ tag en dyb indåndding og tænk på at du ikke er den eneste, rigtig mange på din efterskole har de tanker. Du får ikke en bedste veninde i løbet af den første uge eller måned. Din bedste veninde på efterskole kommer måske først om tre måneder eller et halvt år. Men så længe du har nogle på efterskolen som godt kan lide dig og du kan lide så skal alting nok gå. Heller have et par hist og her end kun have en, som du hænger på 24/7.

Her kan i se billedre fra nogle af de tætteste veninder jeg har fået i løbet af de seneste 4 uger. Jeg føler mig så taknemlig over at have fundet sådan nogle dejlige piger, og efterskole ville langt fra være det samme uden dem. I tænker nok, hvorfor er i så glammet op på det ene billede? Har i haft elevfest eller Galla? Næ nej ahah. I sidste weekend holdt skolen noget de kalder for Ol'school, hvor eleverne fra sidste år kommer og telter og samles igen. I den weekend holder de som om lørdagen noget de kalder for GLAM, hvor de gamle elver og nye så var med. Der var underholdning og musik og vi fik rigtig hygget os, Temaet var mønster amok, lets just say der var mønster på mit tøj.

Så nu har i fået et lille indblik i hvordan de første 4 uger har været på efterskole. Tænker jeg løbende kommer til at have disse updates om havd der sker. Hvis i gerne vil se mere fra efterskolen, skal i endelige gå ind forbi Liv S . på Youtube. Der har jeg uploaded et Room Tour fra hvordan værelset så ud i starten og mine roomies er også med i et roomie tag.

Ellers må i have en dejlig søndag

Tuttelut Liv

Likes

Comments