Skulle tydligen börja blogga igen så visst, here we go. Tänkte bara slänga upp ett litet snabbt och kort inlägg om senaste tillskottet i familjen, Elsa. Min kollega hittade henne i sin lada utan mamma och inga syskon hittades heller. Jag fick då den stora äran att ta hand om henne och det är verkligen så mysigt. Hon är ca 5-6 veckor och ett riktigt busfrö. Jag var lite rädd för hur hon skulle gå ihop med Iris men det är inga problem längre. I början var Iris inte så glad men nu har hon accepterat lillan. Ska bli så kul att se Elsa utvecklas från bebis till vuxen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är verkligen så glad att jag valde att skaffa katt. Iris är världens bästa katt, hon klöser varken på möbler eller människor, springer inte runt, har inte ner saker och är superlugn. Hon är verkligen en riktig kelgris och vill vara med överallt. Så mysig! De förra ägarna kunde inte ha kvar henne då de inte hade tid för henne längre. Det passade mig perfekt att få ta hand om en äldre katt som inte är så hyper, gillar inte dampkatter. Jag hoppas i alla fall att vi får några år tillsammans men som sagt är hon gammal, nio år är denna lilla persertös. Nu ska vi kolla på smurfarna och sova, självklart sover hon brevid mig den lilla råttan. Natti natti!

Likes

Comments

För ca 3 v sedan köpte jag hem hårfärg från ica för jag tröttnat på mitt superblonda/gråa hår. Tyvärr så har man varit för feg för att färga de och därför har hårfärgen bara legat i ett skåp. Jag köpte nytt löshår för ett tag sen och de matchade inte mitt riktiga hår så jag hade i grå färgbomb och de blev svarta slingor typ...  Försökte tvätta ur de och hs i silverschampoo, vad händer? Jo det blir typ unicornlila... Så jag fick bleka de och då blev det gulare än mitt riktiga. Blev så ledsen för att inget blev bra så jag tänkte färga mitt och löshåret lite mörkare så de blev samma färg. Åkte till ica och dem hade bara två förpackningar av den färgen jag ville ha så då köpte jag hem dom och tänkte färga mitt hår och köpa till löshåret nån annan dag. Sen fegade jag ur och sket i de. Men idag kände jag bara  f*ck this och slängde i färgen i håret. Har inte bestämt mig än om jag gillar de eller inte. Vet heller inte om jag ska färga mitt löshår eller om jag ska ha kort hår ett tag. Det återstår att se. Slänger upp lite bilder på nya frippan också.

Likes

Comments

Lördag och klockan är 12.05... Jag har varit vaken sen kl 10.00 och ätit frulle och städat. Jag flyttar ju om ca 1 månad och jag har sån god lust att bara packa ihop allt och bara vänta på flyttdagen haha. Längtar så mycket att det är sjukt! Det har gått bra att bo på 27 kvm i 6 månader men nu börjar det krypa i kroppen. Jag vill kunna laga mat i ett riktigt kök och kunna stänga dörren om mig när jag ska sova. Snart kommer jag äntligen kunna göra det. Det känns som att jag ska flytta till ett palats haha! 66 kvm helt för mig själv. Känns så lyxigt! Det ska bli så kul att få inreda alla rum också. Jag har köpt massor av fina saker som jag tror kommer va jättefina i lägenheten.

Likes

Comments

...Jag har slutat röka och jag är så grym, visst?!! Japp ärligt, inget påhitt. Den första veckan är nu avklarad och jag börjar känna att livsgnistan börjar komma tillbaka. Första dagarna kan jag ju säga att den var helt bortblåst. Jag var helt förstörd. Men aa det kan jag berätta en annan gång. Ville bara titta in här och göra mitt första inlägg och visa hur j*vla awesome jag är haha.

Likes

Comments