Presentation picture
Yellowsocks93

Samfundet bugner af alverdens store mængder mad-freaks, kogebøgers guruer, helse zombier, michelin entusiaster og ikke mindst dem som er frelste og fundet livets gyldne sti.. ja, og fred være med det!
Dette indspark til mad-bølgen er hverken bæredygtigt eller lavet med guldske - det er blot ganske almindelig mad lavet lige fra hjertet❤️ i denne video (følg link nedenfor) begiver jeg mig ud i mormors mørbrad gryde, som kun bliver bedre med ris til😊

Likes

Comments

Mange mennesker laver uendelig lange lister over hvad de skal opnå når nytåret er ovre og det nye år indtræffer. Det er sikkert også ganske udmærket at starte året ud med at skrotte sin servietsamling og flytte ned i det lokale fitness center - hver sin lyst heldigvis!

Jeg tilhører den uddøende race som ikke laver nytårsfortsættere, for hvis jeg vil sætte mig nogle nye mål i mit kostbare liv, synes jeg det er synd og for den sags skyld også spild af tid at gemme hele godteposen til 1. januar - så hellere fordele det lidt ud over hele årets 365 dage. Stress, hvis jeg både skulle vaske min cykel, gøre rent, sortere min strømper, strikke en trøje, lave syltetøj og skrive min bachelor (som jeg faktisk ikke har fået endnu) på d. 1 januar!

Helt ind i hjertet, er dette jo næsten en helligdag. Første indlæg på denne forhåbentlig formidable blog - og nok heller ikke det sidste. Hvad der bliver smækket op her inde..ja det kan jeg gå til rom og tilbage igen og tænke over. Rom er forresten ikke verdens navle, det ved vi jo alle sammen godt er Rema 1000. Dagens guldkorn!!

Men indholdet på bloggen... det ved jeg faktisk ikke - livet er jo fuld af overraskelser, så lad dig inspirere og for alt i verden have en ualmindelig fortræffelig dag.

- lea

Likes

Comments