Header

Right now: Jag sitter hos min moder och kollar på mina sminkbilder som jag tog för två dagar sedan, bilderna ovan. Jag är så kär i dessa fransar från Huda beauty, jag vill bara bära dem varje dag. Tänker att jag ska köpa ett till par fast i en annan modell. Jag ska ta och investera i mer fransar i framtiden för de gör sån stor skillnad, speciellt på mig som har fransar som inte vill böjas.

Thinking of: Jag funderar på vad jag ska göra åt mina porer. Jag känner att jag har så stora porer och jag bara önskar att det fanns någon behandling som förminskar dem så att man blir helt jämn i hyn. Det som jag tänker är väl att jag får börja med att ändra på min hudvårdsrutin, så får vi se om det kan göra någon skillnad. Ska göra lite reasearch ikväll vilka alternativ jag skulle kunna ha i åtanke.


Har du något tips på bra hudvård för porer så skriv gärna till mig!

Puss och kram

Yeli

Likes

Comments

Då blev det Youtube då! Här är ett litet intro till min kanal, så är du intresserad av smink så tycker jag definitivt att du ska in och följa mig. Sjukt kul att få sminka, filma och redigera. Nu blir det en utmaning att komma på content så att klippen blir underhållande och lärorika.

Ett nytt klipp kommer komma upp på söndag, så klicka på prenumerera-knappen så att du har koll på mig ;)


Puss och kram
Yeli

Likes

Comments

Kämpa emot min rädsla för nålar

Jag har under flera år funderat på att fylla ut mina läppar. Min överläpp har varit non-existent och eftersom jag gillar att hålla på med smink så kommer även detta gynna mig. Jag gjorde lite research och hittade en klinik i Stockholm som heter Dr.K Clinics som lät väldigt bra så jag tog tag i mig själv och kämpade emot min rädsla för nålar. För att stötta mig tog jag med mig min bästa vän Elin. Det finns verkligen ingen som hon, en helt underbar människa som finns där för mig oavsett vad det gäller, love you boo!

Fillers igen om en månad

Jag fick väldigt gott bemötande på kliniken och resultatet blev väldigt bra, men jag är dock inte riktigt tillfredsställd med storleken. Detta har inget att göra med kliniken, utan vi bestämde oss (jag och doktorn) för att börja lite i taget. Så jag kommer att återvända till kliniken om cirka en månad. Jag är otroligt lycklig att jag tillslut tog tag i min rädsla och bara körde. Jag känner mig bekvämare i mig själv nu, vilket känns skönt. Jag tänker inte låta rädslan styra mig, utan jag vill vara den jag är, jag vill känna mig fin på både insidan och utsidan. Vissa kommer tycka jag är snygg eller ful oavsett, men jag pratar om att jag vill känna mig snygg, så som jag ser mig själv.

Likes

Comments

Var dig själv! Det är vad de säger. Men hur lätt är det i en värld där det finns så mycket hat mot minoriteter?

Jag personligen har haft denna strid i mitt huvud ända sedan tonåren. Vågar jag göra detta? Vågar jag vara på detta vis? Tänk om folk dömer mig och tänk om, i värsta fall, om jag blir nedslagen på grund utav vem jag är. Detta är tankar som ständigt flödar i mitt huvud. Jag har turen som lever i Sverige som ändå är ett av de mest liberala länderna i världen men ändå har jag denna rädsla inom mig. Det får mig att tänka på människor i andra länder där det finns strikta lagar om vem man får älska och där det inte finns skydd för människor som jag, som är homosexuell och gillar smink.

Jag kämpar varje dag med att stå upp för mig själv och vara den jag är, det känns dock som en ständig kamp. Jag blir så glad av att se på människor som vågar vara sig själva och det ger mig sådan styrka och vilja till att fortsätta kämpa för att få vara den jag är. Jag hoppas verkligen att mitt mod fortsätter att växa så att jag också kan vara som en av de människor som har inspirerat mig.

Varje dag nu så tänker jag, "jag ska vara mig själv och våga säga vem jag är till folk. Ogillar de mig för detta så är det fine. Hellre att de ogillar mig för den jag är än att de gillar den jag låtsas att vara".

Jag finner styrka i er vanliga människor som jag ser på gatorna som vågar vara er själva. Jag önskar jag kunde ge er alla en kram för att visa att vi har varandra och att kärlek är starkare än hat.

Älskar er!
Puss puss
Yeli Hylander

Likes

Comments

Jag tänker att jag kör på svenska istället för på engelska. Så sjukt mycket lättare att uttrycka sig på sitt egna språk.

Sminkade mig om dagen och blev inspirerad av Mannymua så gjorde något liknande. Är så kär i läppstiftet Myth från Mac, det var längesen jag använde den eftersom jag oftast kör på mörka läppar men nu har jag hittat kärleken för ljusa läppstift. Man får påminna sig själv att inte hamna i samma mönster och prova på nya grejer då och då så att man varierar.

Nu är det lördag och filmkväll för mig och min fästman, vi ska se på filmen the accountent, håller tummarna för att den är bra.

Ha en fin kväll!
Yeli

Likes

Comments

My brows have always been such a pain in the butt hole when it comes to doing makeup. I mean, I had to cover them with glue to get a decent look but even that did not always look so good.

My best friend Elin has worked for Sephora for a long time and just a few months back she got a new job, still working at Sephora but for Benefits cosmetics. I am so happy for her because she really loves working for this brand and they specialize in brows. Till this day she has done my brows twice, and I am very satisfied. The way she does my brows helps me to do better makeup looks, so thank you so much, Elin, I love you.

Likes

Comments

The year 2015 was a tough year for me. I had broken up with my best friend, I had quit my job and was going to study French at the university. After just one and a half month at the university, I had a mental break down and I had to seek help. I was depressed and I had anxiety, and worst of all, I wanted to die. I felt like I did not have anything to live for, I felt like a loser.

One day I ended up at the psychiatric emergency and it was one of the worst feelings ever. I never want to go back there, never ever! It was awful because I had to take off my shoes and take off my belt so that they could lock it away from me. This moment in my life was probably the lowest point ever. I have suffered from depression and anxiety for a long time. I remember when it all started, I was 12 when I first cut myself and I wanted to disappear from this world. From that point, it has been going back and forth, periods of happiness and periods of depression.

2015 I finally got help and they decided to medicate me, which has really helped but lately it has been getting worse...again. Now I am fighting again and hopefully I will get better. I do not have a lot of trust in my new doctor though and she does not seem very knowledgeable. I have a meeting with her tomorrow and we will discuss my medication and maybe we will do some changes, we will see.

I wish that I could be able to live a normal life in the future, that is my main goal. I want to be able to earn money and go to work without getting anxiety. At the moment I push myself by listening to Rachel Platten - fight song.

"This is my fight song
Take back my life song
Prove I'm alright song
My power's turned on
Starting right now I'll be strong
I'll play my fight song
And I don't really care if nobody else believes
'Cause I've still got a lot of fight left in me"


Wishing y'all a good day.
XO Yeli Hylander


Likes

Comments

For a long time now I have not been feeling like my old name as Kylies Gender felt like me. I love that name because it was fun. From now on you can call me Yeli Hylander.

The store behind the name Yeli
It was this summer 2017 when my friend Elin and I went to Starbucks in Alicante. We went for our last breakfast of her vacation. She was visiting me since I was studying Spanish there at a language school and we had the most amazing time together. However, back to the story about my new name.

We ordered food at Starbucks and Elin ordered a drink and as always at Starbucks, they ask for your name. Her name is Elin but somehow the girl that worked there understood her name as Yeli. We both fell in love with the spelling and the name. We decided to pronounce it as Jelly and that is how we found my new name. Yeli for me feels more special and unique than Kylies Gender, and somehow I feel more comfortable with it.

Hylander is my fiancé's last name and it is a name that I fancy a lot, so I took it.

XO Yeli Hylander


Likes

Comments

For many people Monday is an awful day, but for me it's the contrary. I love mondays, I love it because it feels like a fresh start. I make plans for the week to come and try to achieve my goals. This is what I'll do today on the first Monday of this month.

- morning workout at the gym.
- study and send my assignment to my professor.
- edit a video and post it on YouTube.

There you have it! Maybe it doesn't sound so exciting but I'm looking forward to all of it.
Wishing you guys a happy Monday.
cheers !

Likes

Comments