Rasist? Islamofob? Läs min blogg

Islamofobin & Rasismen

Hej fina ni!
Senaste tiden har de blivit en del åsiktsinlägg då jag verkligen känt mig så berörd av terrorattacken i Nya Zeeland. Jag ser hur fördomar & hatet växer mot muslimer & invandrare och jag känner att jag måste göra allt för att uppmärksamma det. Jag har en blogg, ganska många följare så varför skulle jag då inte skriva om det här när jag kan visa hur verkligheten faktiskt ser ut?

Detta ligger mig oerhört varm om hjärtat då jag själv är muslim, min man är irakier och jag har i stort sett bara umgåtts med folk från andra kulturer & annat födelseland. Har även träffat & hjälpt oerhört många flyktingar och fått höra deras historier och sett hur de har de.

Jag är glad att jag vågar stå upp för detta & dela mina åsikter trots allt hat de medför. På mina inlägg har jag fått oerhört onödiga & direkt kränkande, islamofobiska och rasistiska kommentarer.

Om ni är rasister, sverigedemokrater, islamofober eller ser skillnad på människor och människor: Feel free att följa min blogg, varsågod!

Jag tänkte först att jag vill uppmana er att sluta följa mig men vet ni vad? Kanske jag kan öppna era ögon. Kanske ni kan förstå hur verkligheten ser ut. Kanske jag kan så en tanke. Så följ mig gärna och läs mina inlägg. Jag kommer fortsätta svara på dessa kommentarer och slå hål på myt efter myt.

Så vi kan börja med kommentaren från igår. Angående att polisen lägger ner fall pågrund av att folk inte vågar säga om gärningsmannen är vit eller mörkhyad för att de då är rädda att bli kallade för rasister.

För det första: Det är en ren lögn att påpeka att anledningen till ouppklarade & nedlagda fall beror på människor som inte vågar beskriva om gärningsmannen är vit eller mörkhyad. Det är ett så vidrigt påstående att jag saknar ord.

Jag vet att SD & deras anhängare älskar att påpeka sådana här falska påståenden. MEN detta problem finns inte. Polisen har absolut inga problem med att folk inte skulle våga berätta om gärningsmannen var mörkhyad eller vit för att de då ’kan bli kallad rasist’ Snälla vakna upp. Kolla källor och lyssna inte på rasisternas skrämselpropaganda & felaktiga snack. Sluta ta på dig offerkoftan.

Bara kolla ett avsnitt av efterlyst så ser du verkligheten. Bara läs orsaken bakom att fall läggs ner så ser du sanningen.

Men jag ska va snäll & berätta varför fall läggs ner. Det beror på att polisen är underbemannad, de sätts för få personer på fall eller en person som får för många fall på sig. Alltså underbemanning & prioritering. Inte att folk inte säger om gärningsmannen skulle vara mörkhyad, de är bland de dummaste jag hört.

Krig har ingenting med religion att göra. Krig handlar om makt & pengar. Men tror du menar terrordåd & syftar på att ISIS gör de i Guds namn. Om du inte redan visste de så kan jag informera dig nu om att ISIS inte är muslimer. Att de påpekar att de gör de i Guds namn är oerhört fel och problematiskt. Även de faktum att de kallar sig muslimer, de är inte i närheten av muslimer.
Islam går helt emot våld. Du får inte döda någon, inte ens i självförsvar. Många måste nog läsa på om Islam och inte lyssna på vinklade saker. Islam är en otroligt fredlig och vacker religion som inte har något alls att göra med våld.

Ny kategori

Har valt att skapa en ny kategori där jag besvarar just fördomar om Islam och invandring. Tänker granska högerextremiska artiklar, påståenden från SD & annat som påstår fel och smutskastar Islam & Invandring. Öppna ditt sinne och se att vi alla är människor. Läs & häng med för att upptäcka verkligheten & gå ur bubblan där fördomarna och hatet kring Islam & Invandringen bara ökar och ökar.

Är det en miljö du vill din barn/barnbarn ska växa upp i? Hur skulle du känna om du tvingades fly från krig? Att bli hatad för vad du tror på eller färgen på din hud? Utmanar dig att läsa igenom alla inlägg och sen är jag väldigt säker på att du kommer börja ändra dina tankar och se hur lurad du blivit av SD & högerextrimisterna.

Jag välkomnar alla att läsa min blogg & denna kategorin.  All kärlek till er som ser alla människor lika, de är så världen ska de ut och jag kommer aldrig sluta kämpa för det. All kärlek till er som lämnar fina kommentarer, som är intresserade av att läsa och veta mer. All kärlek till mina systrar i Islam. All kärlek till er som kämpar eller står upp mot rasism och islamofobin.

Kategorin heter ’Islamofobin och rasismen

LoveYela

Gillar

Kommentarer

Frugan E
Frugan E,
TACK för att du använder din röst och din plattform för att sprida detta viktiga budskap <3
Håller med om att kommentaren där är full med STRUNT. Klart som tusan det beskrivs ursprung och utseende på gärningsmannen. Det är ju liksom lika viktigt som att säga att han är lång eller kort, liksom varför skulle polisen ta bort något som skulle underlätta identifiering?
SÅ väldigt mycket offerkoftor alltså, man blir så trött. Rassarna gapar och tjoar ut sina åsikter hej vilt men ändå säger de att de inte får säga något? Haha.
www.frugan-e.se
evelinarou
evelinarou,
Riktigt bra inlägg, så viktigt att prata om. You go girl!! <3
nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg