Presentkort genom undersökningar

OBS: Detta är inte sponsrat utan ett uppriktigt tips ifrån mig! Har varit medlem i panel i 5 år nu & tycker det är så bra att kunna få presentkort.

Hej fina ni!
Som ni kanske vet är jag med i Norstats panel, det är alltså undersökningar man får svara på genom mobilen. När de kommit en ny undersökning får jag mejl & notis från deras app sen kan jag svara på den om jag vill & när jag vill. Tycker det är ett riktigt kul tidsfördriv.

Vad är det för något?

En undersökning kan exempelvis handla om vad du har för åsikter kring ett företag, vad du tycker om en reklam osv.

För varje undersökning man slutför får man poäng, vissa får man höga poäng för bara en undersökning (ex. 30-40 poäng) och vissa mindre.

Med poängen man får kan man få presentkort, trisslotter, skänka pengar, biobiljetter och mycket mer.

Jag har varit med i deras panel sedan jag blev 18 & brukar delta i alla undersökningar. Väljer i princip alltid superpresentkort som man får hos Gogift (kan välja massa olika butiker) Tycker det är så bra då jag inte har pengarna att unna mig själv annars.

Har även varit med i andra paneler som ex åsiktstorget, yougov & touluna men skulle inte rekommendera det då det är typ omöjligt att få ihop poäng.

Censurerat mitt efternamn

Bli medlem 

Under november har de iallafall en kampanj där medlemmar får värva andra till panelen och jag tänkte att jag kan bjuda in er som vill.

Vill du vara med & svara på undersökningar så skriver du bara en kommentar nedan (du behöver kommentera utan Nouw profil så jag kan se mejlen) så bjuder jag in dig❤️

Man kan alltså inte bli medlem själv utan måste bli rekommenderad av någon som redan är medlem. Jag blev medlem för 5 år sedan via en vän & har även bjudit in min mamma.

LoveYela

Gillar

Kommentarer

Karoline
Karoline ,
Vill gärna bli medlem, va kul ❤️www.nouw.com/karolineee
Yela
Yela,
Har bjudit in dig nu vännen 😃❤️nouw.com/yela
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229