Posters till varje rum

Inredning, Artiklar om Inredning

I Samarbete med BGA

Hej kära ni!

För någon dag sedan plingade det till i mobilen, mitt efterlängtade paket med 2 posters från BGA fanns att hämta! Leveransen var verkligen så snabb, beställde dom på Onsdag kväll & de kom fram redan under Fredagen. Idag inhandlades ramar och de sattes upp ovanför soffan vilket verkligen lyfte hela rummet!

Posters för alla

Är så glad över att idag kunna presentera samarbetet mellan mig & BGA! De är en riktigt toppenbutik med ett stort sortiment av posters som passar till alla stilar och rum, det finns verkligen något för alla. Posters gör verkligen otroligt mycket för hemmet & kan lyfta ett helt rum men är ju också en snygg detalj att kolla på.

Jag har helt snöat in på svartvita posters & efter ett tufft val följde jag mitt hjärta och valde tillslut ”The Unbeatable” från Lo Art design & ”The trumpet girlBåda är i storlek 70x100 vilket verkligen är perfekt till vårt stora vardagsrum.

Så letar du efter en snabb förändring som gör mycket till hemmet eller helt enkelt vill köpa lite nytt kan jag varmt rekommendera att kika in hos BGA! De har snabba leveranser, en superbra kundservice och ett stort utbud av fina posters som passar alla plånböcker. Du kommer helt klart hitta några nya favoriter!

25% på alla posters 

Med rabattkoden Interiorbyela får du även 25% på alla posters! Koden är giltig till den 8 September så passa på att fynda❤️ De har även 3 för 2 just nu så du kan verkligen fynda med det + rabattkod

LoveYela

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
BGA har ett super stort och bra sortiment med posters för alla smaker. Jag har handlat av dem flera ggr.
kamillaskamera.com/
MissJohansson
MissJohansson,
Åh vilket roligt samarbete! Dem har verkligen ett superfint sortiment! Superkul! Stor kram! ❤️
nouw.com/missjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229