Mjällschampoo

I samarbete med Mjällbusters

Hej kära ni!

Under min uppväxt brukade min mamma köpte lite dyrare schampoo och balsam med högre kvalité vilket verkligen var toppen för håret. Men när jag flyttade hemifrån tappade jag det och började istället handla mitt schampoo & balsam från matbutiken så billigt som de gick. De märktes direkt på håret och mitt hår tappade lite av sin lyster, fick torr hårbotten och mina lockar var kaos. Ganska snabbt insåg jag att för mig är de helt klart värt att lägga lite extra på hårvård som hjälper håret och speciellt viktigt är de om man som mig har psoriasis eller om man har torr hårbotten eller mjäll.

Mjäll & torr hårbotten är något väldigt många har problem med och den kan vara en djungel att försöka hitta rätt produkter men idag tänkte jag tipsa om ett företag som tagit fram de perfekta mjällschampot.

Mjäll kan orsakas av bland annat att man använder för starka produkter som leder till att håret blir uttorkat. Hårbottnen behöver då massor av fukt och vård för att må bra igen. Mjäll kan också orsakas av ett överskott av svamp som kommit i obalans eller känslighet.

Jag har väldigt torr hårbotten i de perioder min psoriasis är som värst och behöver då en produkt som dessutom är skonsam och vårdande.

Mjällbusters ambition är att erbjuda ett torr hårbotten schampoo som är väldigt effektivt mot mjäll men som ändå är skonsamt och vårdande för håret. Deras schampoo är framtaget i Sverige så de passar vårt klimat men är även bra i miljösyfte.

Schampot använder man genom att varje dag i 5 dagar tvätta håret med Mjällbusters. Efter de 5 dagarna är de bara att underhålla och använda schampot 1-2 gånger per vecka beroende på hur mycket problem man har. Undvik att gå ut med blött hår vintertid och använd inte produkter så som gelé och vax. Välj istället produkter som är skonsamma och lätt att tvätta ur.

Mjällbusters lanseras under September så håll utkik på deras sida!

LoveYela

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229