Bensinkort - Spara pengar

I samarbete med Kortio

Hej kära ni!
Grått & tråkigt ute nu, har precis kommit hem efter att ha varit i stan. Jag åker alltid buss nu då vi inte har kvar bilen men har planer för att snart kunna skaffa bil igen, det är en sådan enorm frihet samtidigt som jag tycker det är väldigt kul att köra! Planen är att skaffa en bil som jag & min man kan ha men även min mamma då hon ju nu bor i Örebro & min låtsaspappa behöver deras bil till jobbet.

Men att ha bil kostar, jag kände mig alltid lite oviss över hur mycket vi faktiskt la på bensin varje månad, körde ju en hel del så det blev mycket tankningar. Sedan vi sist hade bil har jag läst på för att lära mig hur jag på bästa sätt kan spara & har kommit över att läsa en massa om bensinkort! Det är något många i min omgivning har & något jag bara hört gott om.

Kör man mycket bil så som jag faktiskt gjorde & kommer göra lönar det sig att ha ett bensinkort för att få ut maximalt av besöket på bensinstationen. Genom att ha ett bensinkort kan man få rabatt per liter man tankar, bonus på det du handlar samt andra rabatter/erbjudanden. Man kan även använda sitt kredikort för bensin till andra köp & även få en klarade bild över hur man tankar.

Men jag vill kunna hitta det bästa kortet som ger mig mest och tar därför hjälp av Kortio för att kunna jämföra de olika bensinkorten.

Hos Kortio kan man jämföra de olika bensinkorten och få en tydlig bild på vad som passar ens behov bäst. De allra flesta erbjuder gratis årsavgift. Jag tankar oftast på Circle K och det är en mack som finns överallt vilket gör att jag kan använda bensinkortet varje gång jag tankar.

Kan rekommendera er som kör mycket bil att läsa på om bensinkort & besöka Kortio för att kunna hitta rätt för just dina behov.

LoveYela

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229