WE DID IT!!!!

Det är snart ett år sedan jag gick in på banken efter ett beslut om att starta eget bolag. Jag var nervös, så mycket nya saker som jag aldrig hade gjort tidigare.

Jag älskar att motivera mig själv genom att sätta olika delmål under årets gång. Jag satte ribban högt men ville ge det en god chans. När bara 4 månader hade gått så hade jag nått alla mina mål för 2018. Det var så mycket jobb att jag var tvungen att finna en partner till bolaget. Jag behövde verkligen hjälp. Att det sen skulle vara min sambo gör det hela så mycket roligare. Äntligen kunde vi ge järnet på veckorna för att få en vanlig vardag med lediga helger tillsammans som familj.

När Andy redovisade årets gång så blev jag inte bara otroligt förvånad utan framförallt extremt stolt över mig själv. Att jag tog och lyssnade på den dära magkänslan för några år sedan när alla andra sa att det inte skulle funka att göra på heltid. Vi brukar skratta åt att Andy var en av dom. Och idag styr han all ekonomi i bolaget. Haha, roligt men fint.

Här sitter jag idag, 1 år senare efter bolaget startades och har precis skickat in mitt sista utkast för detta året. Nog att jag älskar mitt yrke, men känslan av att lite ledighet väntar runt hörnet är oslagbar. Som jag har väntat på denna dagen.

Nu ska jag njuta och vara stolt över mig själv och allt som hänt under detta året.

Jag vill verkligen med handen på hjärtat tacka er alla läsare/följare för allt fint ni ger mig varje dag. Alla fina mail, kommentarer och hejjarop på stan. Det hade varit helt omöjligt att uppnå min dröm utan er. Stort tack till er allihop, ni är helt underbara.

Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

Lotgum,
Ni är så värd all lycka efter allt slit. Underbart att följa er. Ha en riktigt god jul och njut av varandra.
louiseanderssons
louiseanderssons,
Du är en stor inspiration för många Johanna ❤️ du är grym 🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Elin Ahlberg
,
Hejsan! Mitt namn är Elin och jag tycker det är så roligt att få följa med er i eran vardag och alla tips du ger ❤ om du någon skulle orkar eller ha lust så dela gärna med dig om hur du startade ditt företag, praktiska saker- hur du gick till väga, vad man ska tänka på osv. Jag är super intresserad och tycker det är så spännande och roligt med unga entreprenörer och är sugen själv också men har inte riktigt hittat mitt "kall" än. Sköt om er och god jul. Kramar från en nybliven mamma och husägare i Norrland (Kramfors-Västernorrland)
Elin Ahlberg
,
vardag och alla tips du ger ❤ om du någon skulle orkar eller ha lust så dela gärna med dig om hur du startade ditt företag, praktiska saker- hur du gick till väga, vad man ska tänka på osv. Jag är super intresserad och tycker det är så spännande och roligt med unga entreprenörer och är sugen själv också men har inte riktigt hittat mitt "kall" än. Sköt om er och god jul. Kramar från en nybliven mamma och husägare i Norrland (Kramfors-Västernorrland)
Emelie
,
Stort grattis till er framgång och lycka! Hårt arbete lönar sig och din personlighet lyser igenom starkt i vad du än gör (inlägg, stories,samarbeten osv) vilket inspirerar stort!
Imorgon jag tar steget in på chefens kontor för att säga upp mig, inte för att starta eget utan för att ta steget till att flytta till kärleken min som bor i en annan stad i Skåne. Spännande då jag fått nytt och inspirerande jobb + första gången jag ska bli sambo med någon! Hoppas er familj får en god jul! Stor kram /Emelie